Print deze pagina (Tip - Printer instellen op landscape)
  CampingGids.com
camping -> Spanje -> Aragón -> Huesca
Geniet het hele jaar van de Natuur....
 
 
 
Ga terug naar de vorige pagina
 
Klik hier om naar de home-page van de camping te gaan
Tarieven van de camping
Stuur een e-mail naar de camping
 
Verhuur

Appartementen

De appartementen hebben een of twee slaapkamers, een gemeubileerde keuken met een wasmachine, koelkast, keramische kookplaten en een microgolfoven. Daarnaast is er ook een TV aanwezig en een buitenterras.
 
     

Camping Gavín

Ctra. Nac. 260, km. 503
22639 Gavín

Tel. +34 974-485 090
Fax +34 974-485 017

Op de camping spreekt men de volgende talen
Op de camping spreekt men Spaans   Op de camping spreekt men Engels
Op de camping spreekt men Frans   Op de camping spreekt men Duits
Categorie I
De ligging van de camping


Dit is een RAN erkende camping
RAN erkend


  Camping Gavín is gelegen aan de ingang van de Tena Vallei en grenst aan de dorpjes Biescas en Gavin midden in de Pyreneeën in de provincie Aragon.


Deze camping is geregistreerd als eerste categorie en beschikt over moderne installaties en voorzieningen van grote kwaliteit die het gemak en comfort van de kampeerder waarborgen.


Er is een cafetaria, overdekte barbecue ruimtes, sanitaire voorzieningen met gratis warm water, WC's voor mindervalide personen en verzorgkamers voor baby's, een supermarkt, wasmachines, drogers en een strijkruimte, zwembaden voor volwassenen en kinderen, een tennisbaan en een speelplaats.


De camping beschikt over 150 vlakke terraspercelen van 80m² met elektriciteitsaansluitingen zodat men er ook 's winters in een caravan kan verblijven.


Verder bezit de camping compleet uitgeruste comfortabele appartementen. Deze hebben een of twee slaapkamers, een gemeubileerde keuken met een wasmachine, koelkast, keramische kookplaten en een microgolfoven. Daarnaast is er ook een TV aanwezig en een buitenterras.


Aktiviteiten:

Excursies / Bergwandelingen / Mountainbiking / Paardrijden / Alpineskiën / Langlaufen / Avontuursporten / Kloofwandelingen / Deltavliegen / Rafting / Bergbeklimmen / Vissen, jagen / Zeilen / Windsurfen / Kanoën.


Niet ver van de camping staan de Terra en Ordessa Vallei garant voor een grote verscheidenheid aan activiteiten in het hooggebergte. U kunt er excursies ondernemen vanuit de directe nabijheid van de camping naar de Aragon, Hecho of Ansó Valleien.


De Serrabloroute met z'n Mozarabische kerken, de stad Jaca en het klooster van San Juan de la Peña zijn onvergetelijke culturele uitstapjes die u niet mag missen.


De wintersportplaatsen Formigal en Panticosa en de langlaufplaatsen La Partacua en de spa badplaats Balneario de Panticosa bieden u het beste van de Pyreneeën tijdens de winterperiode.
 
 
     
 
Camping geopend
01-01-16 / 31-12-16

In de winter geopend
Toeristische plaatsen ?
gelegen in heuvelachtig gebied
gelegen in bergachtig gebied
In of nabij bossen
Huisdieren toegestaan
Zwembad
Skiën en langlaufen
paardrijden
bergsport / raften / outdoor
Verhuurmoge-
lijkheden

Wasmachine

Restaurant
Winkel
Snackbar
Café / bar
Babyroom


 

 
 
Copyright © 1998/2015
       
disclaimer
 
CampingGids.com is een directe partner van Frankrijktoplist.nl en de CampingTop100.nl

Er zijn momenteel 3 bezoekers on-line.