Print deze pagina (Tip - Printer instellen op landscape)
  CampingGids.com
camping -> Spanje -> CataloniŽ -> Girona
Gelegen in een authentiek landschap midden in de natuur....
 
 
 
Ga terug naar de vorige pagina
 
Klik hier om naar de home-page van de camping te gaan
Stuur een e-mail naar de camping
 
Verhuur

Bugalowtenten

Bungalows

 
 
     

Camping Cala Llevadó

Ctra. GI-682 de Tossa a Lloret Km. 18.9
17320 Tossa de Mar
(Costa Brava)

Tel. +34 972-340 314
Fax +34 972-341 187

Op de camping spreekt men de volgende talen
Op de camping spreekt men Spaans Op de camping spreekt men Nederlands Op de camping spreekt men Engels
Op de camping spreekt men Frans   Op de camping spreekt men Duits
Categorie I
De ligging van de camping

Camping ligt 45 km. van het Vliegveld Girona en ligt direkt aan de Kust.

Dit is een RAN erkende camping
RAN erkend


 

 

Ligging van de camping
Gelegen in een authentiek landschap midden in de natuur. Afgezonderde en onafhankelijke parcelen met uitzicht over de baaien. 4 stranden met helder water,omgeven door oude pijnbomen. Gezellig, vertrouwd en gastvrij. Een schilderachting landschap dichtbij zee.

Camping zone
Camping in het bijzonder geschikt voor tenten, "anders" dan de traditionele kampeerterreinen, vanwege de uitzonderlijke geografische ligging en de integratie in de natuur.

Speciale voordelen
afzonderlijke en onafhankelijke plaatsen - uitzicht op de baaien - geheel afgezonderd van de plaatselijke wegen - geen files tussen de camping en Tossa de Mar - stranden die uitsluitend toegankelijk zijn voor de gasten van Cala Llevadó - schaduw van pijnbomen, kurkeiken, johannesbroodbomen, etc. op de meeste plaatsen

Caravanners let op!
Gebrek aan plaats voor caravans (slechts 32% van de plaatsen is geschikt voor caravans, als gevolg van het bergachtige terrein waarop de camping zich bevindt). - problemen om met grote caravans (langer dan 5 m) te manoeuvreren.

Costa Brava
Op een uur afstand van Cala Llevadó ligt Girona, Figueres, Barcelona, de hartstochtelijke omgeving van Olot, het meer van Banyoles, l’Empordà, de Ruines van Empúries, de berg van Montserrat, de keramische centra van La Bisbal en Quart, etc. Zone van musea die van groot cultureel belang is. In Tossa (Museo Municipal), in Figueres (Museo Dali), in Girona (Museo de la Catedral), in Barcelona (Museo Picasso, Miró, Tapies, Museo van Romaanse en Gotische Kunst, etc.)

Tossa en de kurkeik
Het landschap van Tossa heeft haar schoonheid te danken zowel aan de steile kust, die bestaat uit kleine baaien en stranden met helderblauw zeewater, als aan het prachtig kader van bergen die haar omringen en waar de groene kleur van de pijnwouden en de kurkeikenbossen in overvloed aanwezig zijn.

Sport
Cala Llevadó, geeft u de mogelijkheid voor het beoefenen van watersport op haar stranden en organiseerd talrijke activiteiten voor kinderen en volwassenen.

School voor zeilen en windsurfen, verhuur van surfplanken, duikschool, Watersportcentrum en Excursies met de ski-bus.

Nog meer sport en spel
Basketbal, minigolf, tennis, tafeltennis, biljart, voetbal, speeltuin, volleybal. Mogelijkheden voor het maken van bootexcursies naar baaien en grotten. Golfveld op 25 Km. afstand in Caldes de Malavella en op 30 Km. afstand in Platja d’Aro.

MTB routes
Er zijn diverse, goed aangegeven routes in de directe omgeving van de camping.

Wandeltochten
Camping Cala Llevadó is omringt door prachtige natuur, gelegen zowel naast de zee als in de Bergen. Eèn dag in de week wordt een wandeling met een ervaren gids georganiseerd, dat ons mogelijk maakt routes te ontdekken door de bossen van Tossa (Massis de Cadiretes), en langs de zee (Cala Morisca, Sa Boquera, Sa Combra, Ses Alzines). We kunnen gebruik maken van een 4x4 voertuig dat ons in de Bergen brengt, lopen de route door het bos, de weg langs de kust en varen in een boot weer terug naar de camping. Deze activiteit is geheel gratis voor de gasten van de camping.

Activiteiten en animatie
Activiteiten en animatie voor kinderen van 5-12 jaar. Knutselen en spelletjes voor kinderen, shows, culturele activiteiten, excursies. Animatie voor volwassenen in gelegenheden buiten de Camping, met activiteiten en feesten in de middag en avond en verschillende shows.

Hoe kunt u Cala Llevadó bereiken ?
Komt u via de snelweg AP-7 neemt u de afslag nr. 9 naar Lloret de Mar. In Lloret aangekomen de weg GI-682 nemen van Lloret naar Tossa. Op het punt kilometer 18,9 vindt u de ingang naar Camping Cala Llevadó. De weg naar beneden volgen richting zee. Na ongeveer 500 meter vindt u de receptie van de camping.

Als u niet door Lloret wilt rijden, houdt u na de afslag nr. 9 in plaatst van de richting Lloret de richting Sant Feliu de Guixols aan . Na ongeveer 5 km. vindt u rechts de afslag naar Tossa de Mar, de weg GI-681.

Nadat u in Tossa bent aangekomen neemt u de weg GI-682 richting Lloret de Mar. Na ongeveer 3 km. van Tossa vindt u op het punt kilometer 18,9 de ingang naar Camping Cala Llevadó.

     
 
Camping geopend
18-04-16 / 30-09-16
ook met de pasen open
Toeristische plaatsen 600
Gelegen in heuvelachtig gebied
Gelegen in bergachtig gebied
In of nabij bossen
Huisdieren toegestaan
Zwembad
Gelegen nabij strand Gelegen nabij strand
voorzieningen voor minder validen Voorzieningen voor minder validen
Bergsport / raften / outdoor
Duiken/snorkelen Duiken/snorkelen
Verhuurmoge-
lijkheden

Wasmachine

Restaurant
Winkel
Snackbar
Café / bar
Babyroom


 

 
 
Copyright © 1998/2015
       
disclaimer
 
CampingGids.com is een directe partner van Frankrijktoplist.nl en de CampingTop100.nl

Er zijn momenteel 3 bezoekers on-line.