Print deze pagina (Tip - Printer instellen op landscape)
  CampingGids.com
camping -> Spanje -> CataloniŽ -> Girona
Een camping vinden doe je op campinggids.com .....
 
 
 
Ga terug naar de vorige pagina
 
Klik hier om naar de home-page van de camping te gaan
Tarieven van de camping
Stuur een e-mail naar de camping
 
Diashow van de camping
 
Verhuur
Fietsen
Camping La Gaviota
Bungalows
Camping La Gaviota
Mobilhomes
 

Bungalows

Met alle benodigdheden, gezellig en met overdekt terras.Wij hebben bungalows voor 4 en 5 personen.

 
Mobilhome

Voor 4 personen. De mobilhomes hebben watervoorzieningen en electriciteit (220v). Er is een magnetron, warm water, een badkamer met douche, WC en wasbak. Twee slaapkamers (1 x tweepersoonsbed, 2 x éénpersoonsbed) met dekens en lakens (geen handdoeken). Een terras met parasol en tuinmeubilair.
 
     

Camping La Gaviota

Ctra. Platja s/n
17470 Sant Pere Pescador

Tel. +34 972 520569
Fax +34 972 550348

Op de camping spreekt men de volgende talen
Op de camping spreekt men Spaans   Op de camping spreekt men Engels
Op de camping spreekt men Duits   Op de camping spreekt men Frans
Categorie II
Deze camnping heeft 3 sterrenDe ligging van de camping
15 km gouden duinen en een warme heldere zee.

Dit is een RAN erkende camping
RAN erkend


Camping La Gaviota  

Ligging van de camping

Camping La Gaviota bij Sant Pere Pescador is gelegen op een ideale en rustige locatie. De camping ligt aan een van de mooiste stranden in de Golf van Roses. 15 km gouden duinen en een warme heldere zee.

La Gaviota is een kleine camping aan het eind van een strandweg, deze ligging garandeert dan ook een rustige en ongedwongen sfeer.

Doordat de camping 50 meter van het strand ligt biedt camping La Gaviota de beste mogelijkheden om te kunnen genieten van frisse zeelucht, het buitenleven in een gezonde en natuurlijke omgeving.

De camping biedt zijn gasten een mooi L-vormig zwembad maar men kan ook terecht op het direct toegankelijke, schone zandstrand dat langzaam afloopt naar het water. Alles is hier schoon en netjes, er wordt alles aan gedaan om u een aangenaam verblijf te bezorgen.

De 145 plaatsen liggen op vlak terrein en zijn voorzien van elektriciteit (6A). De vele palmen en andere bomen en struiken zorgen voor de nodige schaduw en geven de camping een groen uiterlijk. Verder vindt u hier een restaurant en bar met gezellig en goed bedienend personeel.

Onlangs zijn de toiletgebouwen volledig vernieuwd.


Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador is een klein dorpje aan de Costa Brava dat in de baai van Roses ligt. De rivier de Fluvia loopt langs het dorp hier de zee in. Deze zone is een natuurpark met veel interessante bloemen, wilde planten en een schuil- rustplaats voor een groot aantal trekvogels.

Sant Pere Pescador is een van de werelds waterski centra. In de laatste jaren is het ook een van de beste windsurfgebieden in Europa geworden dankzij de winden in dit gebied; la tramuntana en el garbí.


Actieve Vakantie

“Active Holidays”, is een afdeling van de Vereniging van Campings van Sant Pere Pescador die belast is met de organisatie en coördinatie van diverse activiteiten. De tijden waarin u zelf inlichtingen moest inwinnen over wat er zoal in de omgeving te doen is zijn voorbij.

Wij hebben bij de organisatie onze uiterste best gedaan zodat u steeds in handen van vakmensen bent waardoor het succes van deze, voor u zo belangrijke dagen is verzekerd.


Active Holidays biedt U...

...excursies om van het landschap, de natuurparken en de cultuur van het land te genieten, zowel per bus als per boot. De belangrijkste culturele plaatsen maken deel uit van ons programma in de diverse dagtochten met plezier voor iedereen. De jongsten worden veilig begeleid naar waterparken of andere activiteiten.

Sport en vermaak te land, ter zee en in de lucht krijgen een nieuwe dimensie met paardrijden, wandelen, uitstapjes met quads, tochten per jeep of fiets. Ook organiseren wij allerlei avonturensporten zoals canyoning, vluchten in een luchtballon, vliegtuigje of ultralicht sportvliegtuig, parachutespringen (tandemsprong) en natuurlijk watersporten zoals snorkelen, duiken, vissen, jetskiën, zeilen of met een motorboot varen.

 
Camping La Gaviota
 
Camping La Gaviota
 
Camping La Gaviota
Camping La Gaviota
     
 
Camping La Gaviota
Camping geopend
22-03-16 / 27-10-16

Toeristische plaatsen Toeristische plaatsen 145
Aan strand (zee / meer / rivier) Aan strand
Huisdieren toegestaan Huisdieren toegestaan
Zwemgelegenheid Zwemgelegen-heid
duiken / snorkelen duiken / snorkelen
Voorzieningen minder validen Voorzieningen minder validen
Internetcafé Internetcafé
WiFi op de camping WiFi op de camping
Wasmachine

Wasmachine

Restaurant Restaurant
Winkel Winkel
Café / bar Bar
Verhuurmogelijkheden Verhuurmoge-
lijkheden

 
Klik hier voor meer prijzen

 
 
Copyright © 1998/2015
       
disclaimer
 
CampingGids.com is een directe partner van Frankrijktoplist.nl en de CampingTop100.nl

Er zijn momenteel 4 bezoekers on-line.