Print deze pagina (Tip - Printer instellen op landscape)
  CampingGids.com
camping -> Spanje -> CataloniŽ -> Girona
Een camping vinden doe je op campinggids.com .....
 
 
 
Ga terug naar de vorige pagina
 
Klik hier om naar de home-page van de camping te gaan
Stuur een e-mail naar de camping
 
Verhuur
Camping Vell Empordá
Bungalows
Camping Vell Empordá
Mountainbikes
 
     

Camping Vell Empordá

Carretera
Roses-La Jonquera, s/n
17780 Garriguella


Tel. +34 972 530200
Fax +34 972 570631

Op de camping spreekt men de volgende talen
Op de camping spreekt men Spaans Op de camping spreekt men Engels Op de camping spreekt men Duits

Categorie II
De ligging van de camping

De camping ligt midden tussen 3 natuurparken.

Dit is een RAN erkende camping
RAN erkend


Camping Vell Empordá

 

Camping Vell Emporda is een rustige Familie-Camping met een uitgesproken en volledig Service en faciliteiten van een 2e Categorie Camping van het hoogste niveau.

Bij ons treft u een uitgesproken goed restaurant, een bar, een recreatie-salon en natuurlijk een supermarkt, wasserettes, toiletten voor mindervaliden, een zwembad van 33 x 15 meter met een apart kinderzwembad, pingpongtafels, sportterreinen voor handbal / volleybal / voetbal, een apart kinder-pretpark, speeltuin met animatie voor de kleine gasten en natuurlijk een Wifi zone.

u vindt op de camping 230 plaatsen, in een prettige, vriendschappelijk omgeving. Plaatsen met veel schaduw, aan bloemen, struiken en bomen mankeert het niet! Alle plaatsen zijn verdeeld op verschillende niveaus en zijn te bereiken via vlakke wandelpaden. De camping bevindt zich op 1 kilometer afstand van het dorpje Garriguella, het dichts bijzijnde strand is in Rosas, ongeveer 6 kilometer van de camping, te bereiken via een moderne weg, en natuurlijk verder alle stranden en kustplaatsen van de Costa Brava zijn in 15 minuten bereikbaar.

De camping ligt midden tussen 3 natuurparken, het natuurpark L'Albera (de Bergen ), het natuurpark CAP Creus de (de Kust) en het natuurpark Aiguamolls de l'Empordan (Moerassen en Vogelgebied). De Parken hebben bezichtbare kastelen, kloosters enz. De dichtstbijzijnde stad is Figueres met zijn wereldberoemd Dalimuseum. Het dorpje Perelada bekend om zijn wijnen en Cavas (schuimwijn) ligt op 10 minuten met de Auto van de camping en natuurlijk een bezoek aan het Kasteel Casino is zeker de moeite waard. Het kasteel is gelegen in een park en is ingericht met historische meubels en middeleeuwse Gobelins en schildereijen, het uitgesproken goede restaurant is een bezoek waard.

Llansa en Port Llobregat zijn bekende kustplaatsen met vissershaven, deze zijn goed en snel te berijken, over goed begaanbare wegen, in Cadeques vindt men het strandgedeelte “Portlligat” met het woonhuis van Salvador Dali.

Het vliegveld Gerona is op 45 Kilometer afstand en voor de vlieggasten van Ryanair (de goedkoopvlieger) staan onze bungalows met veel komfort tot uw beschikking!!

Al met al bieden wij u een vakantie in een landelijke omgeving met amusement zoals disco, kartingbanen en parschutspringen op 15 minuten van ons vandaan.Wij heten u van harte welkom op camping Vell Emporda.

Camping Vell Empordá
Camping Vell Empordá
Camping Vell Empordá
     
 
Camping Vell Empordá
Camping geopend
01-02-16 / 22-12-16

Toeristische plaatsen 230
gelegen in heuvelachtig gebied
Strand op 6 kilometer
In of nabij bossen
Huisdieren toegestaan
Zwembad
Voorzieningen minder validen
Wifi Zone Wifi-Zone

Wasmachine

Restaurant
Winkel
Café / bar
Babyroom
Verhuurmoge-
lijkheden

 
 
Copyright © 1998/2015
       
disclaimer
 
CampingGids.com is een directe partner van Frankrijktoplist.nl en de CampingTop100.nl

Er zijn momenteel 3 bezoekers on-line.