Print deze pagina (Tip - Printer instellen op landscape)
  CampingGids.com
camping -> Tsjechie -> Noord-Bohemen ->
 
 
 
Ga terug naar de vorige pagina
 
Klik hier om naar de home-page van de camping te gaan
Stuur een e-mail naar de camping
Verhuur
Camping Phoenix Oase
kamers in pension
Camping Phoenix Oase
 
     

Pension & mini camping Phoenix Oase

Okna 29
Okna

Tel.:+31 (0)641561595

Onder Nederlands beheer

Op de camping spreekt men de volgende talen
Op de camping spreekt men Nederlands Op de camping spreekt men Duits Op de camping spreekt men Engels
De ligging van de camping

Voor een fijne vakantie in Tsjechie bent u bij ons op het juiste adres !

 


Camping Phoenix Oase 

Ligging
Okna ligt in de onderste punt van Noord Bohemen in Tsjechië vlak bij de toeristische plaats Doksy, gelegen aan het grote Machova Jezera meer. Dit is een recreatiemeer waar van alles te doen is. Dit meer is zeer populair bij jong en oud. Er zijn allerlei marktkraampjes waar van alles te koop is en er zijn vele tentjes waar men kan eten en drinken. Het strand wordt druk bezocht. Men kan daar beach volleyballen, waterfietsen, zwemmen en van de waterglijbanen glijden. Er vaart een rondvaartboot en er worden verschillende watersporten beoefend. Kortom een prima plek voor jong en oud om met mooi weer heerlijk aan het meer te vertoeven. En dit op nog geen 5 km afstand van ons Pension Mini Camping Phoenix Oase.


Mini-camping
Phoenix Oase is niet alleen een bed en breakfast maar we zijn ook een mini camping. We hebben zo’n 9 campingplaatsen met elektriciteit. Heeft u interesse in een kampeerplaats dan is reserveren echt noodzakelijk . Als campinggast maakt u gebruik van het sanitair beneden in het pension. Er zijn daar zowel voor de dames als voor de heren 2 toiletten en 1 douche. Het sanitair voor de camping is onlangs vernieuwd. Er is een wasmachine en een wasdroger aanwezig.


Dagje Praag
Okna ligt 60 km boven de stad Praag. Praag is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken voor een of meerdere bezoeken. U vindt het mischien wel een leuk idee om met de boemeltrein naar Praag te gaan. Opstappen in Okna, een keer overstappen in Bakov en onderweg naar Praag genieten van het mooie uitzicht.


Omgeving
Verder ligt het dorp Okna zeer centraal voor allerlei bezienswaardigheden, zoals bijv. kasteel Bezdez welke boven op een berg ligt. Als u boven op het kasteel bent kunt u genieten van het schitterende uitzicht over het Machova Jezerra waar het pitoreske stadje Doksy aan ligt. Daar vind u vele goede restaurantjes en leuke winkeltjes.
Ten zuiden van Okna begint het natuurgebied van Kokorinje, waar u kan genieten van een schitterende panorama's.


Wandelen en fietsen
Voor de wandelaar zijn er diverse mooie wandelroutes uitgezet .
Door de fietsliefhebber kan er naar hartelust gefietst worden. De omgeving is vlak tot licht glooiend, met hier en daar een helling. Er zijn diverse fietsroutes uitgezet.


Vissen
Aan het begin van het dorp, op circa 1 km van Phoenix Oase is een groot meer waar men kan vissen. Voor nog geen 100 kronen heeft u een dagvergunning om daar te vissen.

Camping Phoenix Oase


Camping Phoenix Oase

Camping Phoenix Oase
     
 
Camping Phoenix Oase

Camping geopend
juli / augustus

Toeristische plaatsen 9
Heuvelachtig gebied
In of nabij bossen
Zwembad
Huisdieren toegestaan
Wasmachine
Snacks verkrijgbaar
Café/Bar met terras
Verhuur kamers


 
 
Copyright © 1998/2015
       
disclaimer
 
CampingGids.com is een directe partner van Frankrijktoplist.nl en de CampingTop100.nl

Er zijn momenteel 3 bezoekers on-line.