Notice: Undefined index: camp in /var/www/vhosts/campinggids.com/httpdocs/groep.php on line 34

Warning: include(/titel.php) [function.include0]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/campinggids.com/httpdocs/groep.php on line 34

Warning: include() [function.include0]: Failed opening '/titel.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/campinggids.com/httpdocs/groep.php on line 34
  CampingGids.com
camping --> Groepsinformatie (OostappenGroep)
 
CampingGids van Europa
 
 
Ga terug naar de vorige pagina
 
 
OostappenGroep Even stoom afblazen

Zit u goed? Dan kan de reis beginnen: een treintocht langs negen toprecreatie-parken in Nederland en België. Zie en bewonder wat deze parken u aan vakantiegenot te bieden hebben. Welke bestemming u ook kiest, u bent verzekerd van een geweldige vakantie met uw gezin, familie en vrienden.

Negen vakantieparken midden in prachtige natuurgebieden, vol fun en entertainment, laten samen met sport, spel en gastronomie onze gasten ‘watertanden’. Plezier voor het hele gezin. Een dagje regen? Niet getreurd! ‘All weather’ faciliteiten garanderen een heerlijke onbezorgde vakantie, juist ook op dagen dat de zon ons heel even lijkt te vergeten. Dat u hoge eisen stelt aan uw vakantie is voor de Oostappen Groep Vakantieparken evident. Kwaliteit is voor ons geen doel, maar een vertrekpunt.

Recreatiepark Arnhem (Arnhem - Nederland)

Recreëren in de luwte van de Veluwe

Puffend komt de stoomtrein tot stilstand. Voor de ramen beweegt vrolijk een gezicht heen en weer. De kinderen drukken hun neuzen tegen de beslagen ruiten. ‘Het is een echt everzwijn!’ roepen ze elkaar enthousiast toe. Recreatiepark Arnhem de aangewezen vakantiebestemming. Alle ingrediënten voor een gezonde vakantie zijn ruimschoots voorradig. Zon, licht, water en lucht worden gemixt tot een onweerstaanbare zomercocktail voor jong én oud. Binnen alle natuurpracht ligt Recreatiepark Arnhem er als een schone diamant bij. Het zwembad biedt verkoeling na een zomerse, warme dag. Het schuifdak biedt bescherming op die dagen dat de zon even achter een wolkendek schuil gaat. Gezellige horecagelegenheden, ruime kampeerplaatsen en chalets maken uw vakantie meer dan compleet.
Recreatiepark De Berckt (Baarlo - Nederland)
Zinnenprikkelende vakantie

‘He, he, zijn jullie daar eindelijk? Niet schrikken, ik ben Ed het Egeltje, de mascotte van Recreatiepark De Berckt. Ik prik echt niet hoor. Voel maar eens. Zie je? Lekker zacht toch?’

Zin in een prikkelende vakantie? Dan ben je op Recreatiepark De Berckt op het juiste adres. Egels wroeten dat het een lieve lust is. Ga mee met Ed de Egel en ontdek het prachtige subtropische zwemparadijs in middeleeuwse stijl. De kinderen zullen zich bij Ed niet vervelen. Gelukkig is er een royale keuze aan ruime kampeerplaatsen, caravans of chalets. Zo kun je ’s avonds uitrusten van al die fantastische indrukken!
Recreatiepark Elfenmeer (Herkenbosch - Nederland)
Het leven is goed!

Hoera daar zijn jullie! Hoera, daar zijn jullie! Ik ben zo blij dat ik jullie zie; ik zit al uren hier op het perron op jullie te wachten. Geen wonder, alle parken van de Oostappen Groep zijn ook zo mooi, dan vergeet je gewoonweg de tijd! Behoefte aan vakantie in één van de mooiste natuurgebieden van Limburg?

Gastvrijheid is nu eenmaal het karakter van de zachtaardige Limburgers. Dit uit zich in culinaire hoogstandjes in het gezellige bruine café en restaurant met buitenterras op het park. Overdag vermaakt eenieder zich opperbest onder de zwoele zon, in het buitenbad met de super reuzenglijbanen, of op het zandstrand rondom de natuurplas.
Recreatiepark Brugse Heide (Valkenswaard - Nederland)
Knagend vakantie verlangen!

Hallo, zijn jullie daar? Gelukkig, de trein stopt. Welkom op Recreatiepark Brugse Heide. ‘Kom snel verder lieve mensen, ik ben Bert de Bever; de mascotte van Recreatiepark Brugse Heide.

Ons zwembad heeft vanaf 2006 een unieke wegschuifbare overkapping, zodat bij goed of slecht weer heerlijk gezwommen kan worden. De natuur in en rond het park is adembenemend. Hier wordt het knagende vakantiegevoel volledig gestild! Vlij het vermoeide lichaam neer en geniet van de weldadige rust. Hier voel je de heilzame werking van de natuur echt op je inwerken! Kampeerplaatsen en stacaravans, de verblijfsmogelijkheden zijn uniek gelegen in de natuur.
Recreatiepark Droomgaard (Kaatsheuvel - Nederland)
Stap in een ware droomwereld...

Wat is er heerlijker dan wegdromen op het monotone ritme van een stoomtrein? Hoor je het ook? Een zoemend geluid dat steeds dichterbij komt? Nee? Het is mascotte Zoem de Bij van Recreatiepark Droomgaard.

De vlucht voert over bossen, vennen, duinen, kronkelende beekjes en uitgestrekte heidevlaktes. Dunne lijntjes verraden spannende fiets- en wandelpaden. Even later vliegt Zoem de Bij boven attractie-park De Efteling dat op steenworpafstand ligt van Recreatiepark Droomgaard! Dit wordt een vakantie boordevol plezier! Het Subtropische Zwemparadijs maakt, samen met verfrissende buitenbaden, de pret compleet. Kleren uit, zwembroek aan en zwemmen maar!
Recreatiepark Prinsenmeer (Asten - Nederland)
Hallo, welkom

Parkmascotte Ko schuift lachend de deuren van de wagons open. Op Recreatiepark Prinsenmeer zijn het gebruik van nagenoeg alle faciliteiten en de deelname aan de activiteiten inbegrepen. Dat wordt dus ongelimiteerd genieten geblazen! Kinderen kijken vol verbazing om zich heen. Er valt op het park dan ook van alles te beleven.

Wat een ruimte: de waterplas met de zandstranden, de speeltoestellen, de Prinsenhof Plaza met een gethematiseerd oud Amsterdams dorpsplein met veel vertier, het subtropische zwemparadijs. Ze kunnen amper een keuze maken. Ko ziet het tafereel lachend aan. ‘Doe maar rustig aan, jullie vakantie is nog maar net begonnen. Je hebt een zee van tijd om van alles te onderzoeken en te beleven!
Recreatiepark Blauwe Meer (Lommel - België)
Op reis met Elfje!

Langzaam mindert de trein in snelheid. De kinderen zitten al op het puntje van hun stoel. ‘Zijn we er bijna?’ ‘Nog even’, zegt moeder, terwijl ze haar kinderen liefdevol over de haren strijkt. Plotseling klinkt er een opgewonden kreet. ‘Zie daar in de lucht.

Het is Elfje, de parkmascotte van Recreatiepark Blauwe Meer! Elegant landt Elfje op het perron. Vrolijk heet hij de gasten welkom: ‘Ik dacht: ik vlieg jullie vast een stukje tegemoet. Kom we gaan nu vliegensvlug naar Recreatiepark Blauwe Meer!’ ‘Spring maar even op mijn rug. Dan vliegen we allereerst even over het immense park. Zie je het? Daar tussen een bladerdek van groen: het strandbad, het grote buitenbad, de heerlijke kampeerplaatsen, mooie stacaravans, chalets en de luxe appartementen?
Recreatiepark Hengelhoef (Houthalen-Helchteren - België)
Volg de kwispelende staart van Victor de Vos!

Wie goed de aanwijzingen op het rijschema van de trein heeft gevolgd, komt uit bij Victor de Vos: de park-mascotte van Recreatiepark Hengelhoef.

De omgeving nodigt in ieder opzicht uit voor een bezoek. Recreatiepark Hengelhoef is uniek door zijn centrumvoorzieningen. Het Mega Subtropisch Zwemparadijs, bekend van zijn wildwaterbaan, trekt bezoekers uit de wijde omgeving. Onder het dak van de Plaza, met taverne Renardeau, kom je werkelijk niets te kort op horecagebied terwijl je kinderen uit hun dak gaan in Villa Victor, een imposant indoor speelpaleis. Buiten het Plazagebouw imponeert Recreatiepark Hengelhoef door haar omvang. Zo ver als het oog reikt, bepalen zandstranden, visvijvers en bos het beeld.
Recreatiepark Parelstrand (Lommel - België)
Vakantie doet wonderen.

Joepie, daar zijn jullie eindelijk! ‘Heb je onderweg goed uit je ogen gekeken? Mooi is het hier, vind je niet? Zag je de bossen, de uitgestrekte heidevelden, de mooie dorpjes, het glooiende landschap? Deze streek biedt alles voor een heerlijke vakantie.

Recreatiepark Parelstrand herbergt naast riante kampeerplaatsen, stacaravans en chalets ook een buitenzwembad, een grote waterplas en een mooie visvijver waar je heerlijk kunt vissen. De stranden rondom de plas zijn parelwit en daarmee is de naam van Parelstrand direct verklaard. ‘Parelstrand is een pareltje’ zucht vader. ‘En wie eenmaal een parel van dichtbij heeft gezien is voor altijd verkikkerd!’ lacht Kobus de Kikker.

 

 
 
Copyright © 1998/2015
       
disclaimer
 
CampingGids.com is een directe partner van Frankrijktoplist.nl en de CampingTop100.nl

Er zijn momenteel 1 bezoekers on-line.