Werken op de camping


Personeel gevraagd en aangeboden


medewerkers voor animatie, receptie, horeca, schoonmaak, onderhoud enz.Duitsland
Enthousiast stel

Zin om ons te komen helpen op onze gezellige camping in de prachtige Eifel?

Camping In der Enz in Neuerburg is op zoek naar een enthousiast stel, dat ons in de maanden juni, juli en augustus wil komen ondersteunen bij diverse werkzaamheden zoals: receptie, klusjes in de gebouwen of op het terrein en in de Gaststätte.
Het gaat om ca. 2 à 3 uur per dag, dus er blijft voldoende ruimte over om lekker van de omgeving te genieten en vakantie te vieren. Wij bieden een kampeerplaats van ca. 100 m² met water-, afvoer- en stroomaansluiting, een prachtige omgeving waar je kunt fietsen, wandelen en cultuur kunt snuiven, een prachtig zwembad naast de deur, onbeperkt wifi.

Lijkt het jullie wat? Neem dan snel contact op.
Maria en Aart

Naar de pagina van de camping Mail naar de camping 21-03-2017

België
Animatie (m/v)

Kom nu Frans leren in Belgische Ardennen en help tevens de beheerders met de animatie. Tijdens het seizoen van 15 juli tot en met 15 augustus. Onze voorkeur gaat uit naar jongens en meisjes in de leeftijd van 17 tot 20 jaar die het leuk vinden om activiteiten te ondernemen met kinderen in de leeftijd van 5 tot 13 jaar.

Wij bieden je in ruil voor je diensten; overnachtingsmogelijkheid in een caravan plus kost en inwoning op onze warme en familiale camping en uiteraard de mogelijkheid om de Franse taal te leren.

Naar de pagina van de camping Mail naar de camping 10-02-2017

Duitsland
Bediening restaurant/terras

Camping am Königsberg in de Pfalz - Duitsland zoekt een medewerk(st)er voor de bediening in het restaurant en terras en ondersteuning in de Receptie en evt. andere voorkomende werkzaamheden. Het gaat om de periode mei t/m augustus.

Uiteraard stellen wij daar een financielle vergoeding tegenover. Overnachten doe je in een caravan welke wij al klaar hebben staan voor je.

Wij zien graag je CV tegemoet. Voor meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen.
Tel.0049 6304 4143

Naar de website van de camping Mail naar de camping 06-03-2017

Duitsland
Animatie-jongeling

De kleine gezellige camping Aumühle in het Duitse Naheland zoekt voor de zomervakantie een spontane en vlotte jongeling voor de animatie.

Naar de pagina van de camping Mail naar de camping 31-01-2017

Luxemburg
Echtpaar

Vanwege het toenemend aantal gasten op camping Ettelbruck zoeken wij enthousiaste jongeren en echtparen. Lijkt het je leuk om met gasten om te gaan, maar ook de toiletten schoonmaken of om te maaien etc. Dan bieden wij je een gratis staanplaats aan en doe ik mijn best om elke avond iets lekkers op tafel te zetten.
Wij denken aan de periode van 1 april tot 15 september. Verder zijn wij nog op zoek naar divers personeel en stagiaires voor ook de schoonmaak, bediening animatie en receptie.

Wij zijn aanwezig op verschillende vakantiebeurzen en zouden het leuk vinden wanneer wij u daar kunnen ontmoeten.

Naar de pagina van de camping Mail naar de camping 15-12-2016

Luxemburg
Medewerkers

Camping Neumuhle is een 4 sterren camping in het Mullerthal "Klein Zwitserland" Luxemburg.

Wij zoeken enthousiaste medewerkers (studenten) voor animatie, kantine, winkel, schoonmaak, receptie. Het ligt in de bedoeling de werkzaamheden te rouleren.

De werkzaamheden zijn voor ongeveer 32 tot max 40 uur per week voor een periode van 6 weken in julli en augustus.
Wij zorgen voor een slaapplaats en eten. De verdiensten zijn afhankelijk van de leeftijd.

Naar de pagina van de camping Mail naar de camping 30-01-2017

Frankrijk
Vakantiekrachten +

Leeftijd:vanaf 18 jaar Dienstverband:minimaal 6 weken. Voor het seizoen 2017 zijn wij op zoek naar vakantiekrachten en stagiaires!
Stagiaires voor in de maanden mei t/m september.
Vakantiekrachten voor in de maanden juli en augustus. Wij zijn een gezellige 3 sterren familie camping in het zuiden van Frankrijk. Ben je op zoek naar een uitdaging, en ben je: flexibel, een hard werkend persoon, stress bestendig, creatief en zelfstandig? Dan ben jij misschien degene waarnaar wij op zoek zijn. Neem a.u.b. per direct contact met ons op!

Naar de pagina van de camping Mail naar de camping 28-01-2017

Nederland
Stageplaatsen

Ben jij op zoek naar een fantastische stageplaats of vakantiewerk op een luxe gezinscamping en een erkend leerbedrijf?
Wij zijn voor aankomende winter en zomerperiode op zoek naar stagiars en vakaniemedewerkers welke op onze camping(s) stage wil lopen of komen werken. Wij bieden stageplaatsen aan op de receptie, in onze horeca en buitendienst/TD. Ook stagelopen op alle afdelingen is mogelijk!

Naar de pagina van de camping Mail naar de camping 31-01-2017

Frankrijk
Personeel/stagiaires

Zoek je nog een vakantiebaan/stage voor deze zomer (mei / juni / juli / augustus) , ben je minimaal 18 jaar en beschik je over de volgende kwaliteiten:

spontaan, vlot, zelfstandig, snel begrijpend, werkervaring.

Afhankelijk van je talenten ga je verschillende van de volgende taken vervullen:

Bar, snack, serveren, assistentie in de keuken, animatie, receptie, onderhoud en dierenverzorging.

Daarnaast hebben wij als erkend leerbedrijf ook een aantal stageplaatsen voor de volgende opleidingen:

-toeristische opleidingen
-sport- en spel opleidingen
-koksopleidingen
-groen- en park opleidingen

Heb je interesse om ons team van 16 personen te versterken stuur dan een email met CV en foto.

Naar de pagina van de camping Mail naar de camping 13-02-2017

Duitsland
Animatieteam gezocht

Camping am Königsberg in de Pfalz - Duitsland, is een kleine familiecamping met overwegend Nederlandse gasten.

Wij zoeken 2 medewerk(st)ers die van 10 juli tot 18 augustus het kinderprogramma willen verzorgen. Je bedenkt zelf het programma, bereid deze voor en voert deze uit met de kinderen. Het animatie-programma is van maandag tot vrijdag s'ochtend 2 uur en s'avonds 2 uur. Je hebt dus nog genoeg vrije tijd over om zelf ook van de vakantie te genieten.

Uiteraard stellen wij daar een financielle vergoeding tegenover. Overnachten doe je in een caravan welke wij al klaar hebben staan voor je.

Wij zien graag je CV tegemoet. Voor meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen.
Tel.0049 6304 4143

Naar de website van de camping Mail naar de camping 06-03-2017

Frankrijk
Receptiemedewerk

Receptiemedewerk(st)er: Van begin juni t/m half september.

Als receptiemedewerker vervul je een belangrijke rol in het ontvangen / verwelkomen van onze gasten, verwerken van de reserveringen en het geven van informatie over de omgeving etc. De receptie is de spil van de camping. Wij ontvangen veel nederlandse gasten, maar ook franse gasten en andere nationaliteiten.

Beschik je over de volgende kwaliteiten: - spreek je Frans, Nederlands en Engels - ben je spontaan, vlot, zelfstandig en snel begrijpend - heb je werkervaring - vind je het leuk om ook andere werkzaamheden zoals serveren, (snack)bar, assistentie keuken en soms ook schoonmaakwerkzaam-heden te verrichten.

Heb je interesse in deze vacature stuur dan je motivatie, CV en foto.

Naar de pagina van de camping Mail naar de camping 13-02-2017

Luxemburg
Echtpaar gezocht

Gezocht echtpaar voor diverse werkzaamheden op camping Neumuhle in Luxemburg. Er zijn diverse mogelijkheden en combinaties van werkzaamheden.

- het bijhouden en beheer van onze 6 luxe mobilhomes en 2 blokhutten.
- bijhouden van het sanitair gebouw.
- Diverse klusjes snoeiwerk.
- Ook is een combinatie van werkzaamheden mogelijk.

De beloning, vergoeding is afhankelijk van de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn van ongeveer begin mei tot eind augustus of anders in overleg.

Belangstelling bel 00352 879391 of stuur een e-mail.

Naar de pagina van de camping Mail naar de camping 28-01-2017

terreinonderhoud

Aangeboden:Algemeen medewerker terreinonderhoud

Als buitenmens ben ik op zoek naar werk op een bosrijke camping in zuid Frankrijk, Belgische Ardennen of Duitsland. Heb ruime ervaring met groot onderhoud aan terreinen zoals bomen rooien, zagen, kappen, trimmen en grasmaaien. Heeft u hulp nodig bij het opstarten van uw camping dan ben ik beschikbaar vanaf half februari tot half april. Of gedurende de vakantieperiode vanaf begin juli tot en met september.
Ben een gezonde en sportieve 60 er, harde werker en op diverse klussen of activiteiten (o.a. organiseren wandelingen) inzetbaar. Beloning in goed overleg. CV op aanvraag.

Harry

Mail naar de solicitant 28-01-2017

spontane medewerkster

Hallo,

Mijn naam is Juliette en ik ben 17 jaar. Dit jaar doe ik VWO-examen, waarna ik in de zomervakantie lekker wil gaan werken. Ik heb ervaring in de horeca, met name in de bediening. Verder ben ik goed met kinderen en houd ik van een beetje uitdaging. Mijn beheersing van de Engelse en Nederlandse taal zijn volledig toereikend. Ook spreek ik een beetje Duits.

Wanneer u een leuke, spontane en veelzijdige medewerker zoekt, hoop ik snel van u te horen!

Met vriendelijke groet,

Juliette

Mail naar de solicitant 28-01-2017

Stel 40+ en 50- zoekt werk als beheerderskoppel

Wij zijn Ruud en Sandra,

Sinds 2016 wonen en werken wij in Frankrijk, in de Ardeche. Wij hebben daar gewerkt als beheerderskoppel voor 2 verschillende organisaties. Het was hard werken, maar we kijken er met voldoening op terug.
Vandaar dat wij voor het seizoen 2017 op zoek zijn naar werk als een beheerderskoppel. Bijvoorbeeld gites, chambre d`hotes, van camping tot luxe villaparken.

Wij zijn inzetbaar in heel Frankrijk, maar andere landen zijn ook zeker bespreekbaar. Op dit moment beheren wij een woonhuis met 2 gites. Vanaf 1 maart zijn wij beschikbaar.
Graag willen wij onze welopgevoede kleine hond mee nemen.

Wij kijken uit naar uw reactie.
À cordialement,
Sandra en Ruud

Mail naar de solicitant 11-01-2017

Vakantiebaantje

Hoihoi,

Mijn naam is Siem en ik ben 17 jaar oud. Ik volg de opleiding onderwijsassistent op het Scalda in Goes. Ik ben op zoek naar een vakantiebaantje voor in de zomer! Het liefst iets in de animatie op een camping! Ik heb afgelopen zomer gewerkt op een camping in de Ardennen. Hier zat ik heel veel achter de receptie en verzorgde ik iedere dag de animatie, ik heb dus al best veel ervaring. Het liefst werk ik op een camping met een team van meerdere leeftijd/taalgenoten. Ik kan vloeiend Nederlands en Engels. Ook kan ik een beetje Frans en Duits.

Als u een leuke en spontane medewerker zoekt met ervaring, dan hoop ik snel van u te horen!

Met vriendelijke groet,

Siem

Mail naar de solicitant 25-02-2017

Conciërge met ervaring

Wij zijn een gehuwd koppel van 52 en 56 jaar en wij zouden graag een plaats als conciërge willen, het land heeft niet veel belang juist als het kan een voltijds en op jaarbasis, wij zijn nu conciërge manager in een hotel mijn man par time en ik voltijds, ik ben al conciërge geweest op een camping in Wenduine maar als de wet uitgekomen is dat er niemand meer permanent mocht op een camping wonen heb ik mijn ontslag gekregen wat er was geen conciërge meer nodig, ik ben dan ook nog conciërge geweest in een appartementsgebouw, en nu in een hotel, maar wij zouden toch liever op een camping zijn, voor talen is er ook geen probleem mijn man spreekt Nederlands en Engels en ik Nederlands en Frans. Moest u nog vragen hebben kan u mij altijd bereiken op mijn gsm 0471 22 47 55 of per mail.

Met vriendelijk groet,
Sigin Francine en Lippeveld Malcolm

Mail naar de solicitant 15-01-2017

Camping beheerders

Wij zijn een hard werkerd stel en al 10 jaar werkzaam op campings. Maar helaas is onze camping waar werkte gestopt.

Wie heeft er voor ons nog een job?
We maken schoon en doen onderhoud. En goed contact met de gasten. Verder informatie kan u via de email. Ik hoop het zo.

Bert en Astrid

Mail naar de solicitant 11-01-2017

Nieuwe uitdaging!

Mijn naam is Arjan Broekstra, een 22 jarige HBO student die de Engelstalige versie van Tourisme in Diemen volgt. Vanaf mijn 17e ben ik bijna elk jaar in de zomer elders geweest om te werken. Eerst heb ik een aantal jaar animatie en een zomer als hoofd-animator gewerkt, daarna heb ik een half jaar in Italië licht receptiewerk gedaan en schoongemaakt en ook heb ik een zomer op Vlieland gewerkt in de animatie. Het liefst ben ik op zoek naar iets nieuws, ik zou bijvoorbeeld graag echt receptiewerk willen doen of bijvoorbeeld willen helpen met het onderhouden van huisjes en caravans etc. om wat beter te worden in klussen.

Toch wil ik zeggen dat ik overal voor open sta voor alle soorten uitdagingen. Mijn beheersing van de Engelse taal is uitstekend, een jaar geleden heb ik de CPE gehaald. Dit jaar ben ik begonnen met Spaans en aan het eind van het juni zou ik in ieder geval op een A1 niveau moeten kunnen schrijven en spreken.

Ik ben een sportieve, harde werker die overal open voor staat. CV op aanvraag.

Arjan

Mail naar de solicitant 03-04-2017Werken op de camping.

Zoek jij nog een baantje of heeft u nog een vacature vrij?
Mail dan de webmaster en de vacature wordt binnenkort gratis geplaatst.

Mail de webmaster

(Vacatures blijven ± 6 maanden actief en worden daarna zonder berichtgeving verwijderd)

Vacatures zijn uitsluitend voorbehouden aan de deelnemende campings op CampingGids.com!


U bent nu in de vernieuwde website van CampingGids.com.