CampingGids.com Werken op de camping - Gezocht en gevraagd medewerkers voor animatie, receptie, horeca, schoonmaak enz.
 
 
 
Ga terug naar de vorige pagina
Volg ons op twitter
 
Top-Sites

Klik hier en stem op www.CampingGids.com

De beste campings in Europa

 
 
Personeel en vakantiewerkers gevraagd
 

Nederland - Beheerderpijl Voor onze camping midden van het land, vlakbij Vianen zijn wij op zoek naar iemand die ons team wil komen versterken.

Onze gedachten gaan uit naar een gepensioneerd echtpaar die in het bezit is van een caravan. Ben u nog vitaal om ons te ondersteunen met wat hand- en spandiensten neem dan contact met ons op voor nader informatie.

Tel. 06-20747465
E-mail: [klik hier]
Zie:campingdeuiterwaard.nl

Duitsland - Animatieteampijl Camping am Königsberg in de Pfalz - Duitsland, is een kleine familiecamping met overwegend Nederlandse gasten.

Wij zoeken 2 medewerk(st)ers die van 11 juli tot 19 augustus het kinderprogramma willen verzorgen. Je bedenkt zelf het programma, bereid deze voor en voert deze uit met de kinderen. Het animatie-programma is van maandag tot vrijdag ‚s ochtend 2 uur en ‚s avonds 2 uur. Je hebt dus nog genoeg vrije tijd over om zelf ook van de vakantie te genieten. Uiteraard stellen wij daar een financielle vergoeding tegenover. Overnachten doe je in een caravan welke wij al klaar hebben staan voor je.

Wij zien graag je CV tegemoet. Voor meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen.

Tel. 0049 6304 4143
E-mail: [klik hier]
Zie:campingwolfstein.de

België - Echtpaarpijl Gezellige familiecamping in Belgische Ardennen met voornamelijk Nederlandstalige kampeerders zoekt:

Echtpaar, hij handig, zij helpt graag een handje waar nodig, voor de periode vanaf april of mei of alleen voor de zomermaanden. Liefst met eigen caravan/camper. We zoeken sociale, betrouwbare mensen die ons met plezier de extra handjes geven die we missen.

Schijf ons even een mailtje voor meer informatie en vertel ons gelijk iets over jezelf.

E-mail: [klik hier]
Zie:campingfamilial.be

België - Groene vingerspijl Gezellige familiecamping in Belgische Ardennen zoekt per direct twee groene handen om ons terrein weer klaar te maken voor een nieuw seizoen.

Werk je graag in de buitenlucht en steek je graag de handen uit de mouwen, bel of mail ons dan.

Ben je beschikbaar voor 2 weken, een maand, 2 maanden?
Alle hulp is welkom.

E-mail: [klik hier]
Zie:campingfamilial.be

Duitsland - Kok & barmedewerk.pijl De kleine gezellige camping Aumühle in het Duitse Naheland zoekt voor de periode van half mei tot half september een zelfstandig werkende kok en een barmedewerker. Beide voor 36 uur.

E-mail: [klik hier]
Zie:camping-aumuehle.de

Duitsland - Medewerker (m/v)pijl Camping am Königsberg in de Pfalz - Duitsland, zoekt een medewerk(st)er voor de bediening in het restaurant en terras en ondersteuning in de Receptie en evt. andere voorkomende werkzaamheden. Het gaat om de periode mei t/m augustus. Naast kost en inwoning bieden wij een passend salaris.

Wij zien graag je CV tegemoet. Voor meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen.
Tel. 0049 6304 4143.

E-mail: [klik hier]
Zie:campingwolfstein.de

Duitsland - Animatie-jongelingpijl De kleine gezellige camping Aumühle in het Duitse Naheland zoekt voor de zomervakantie een spontane en vlotte jongeling voor de animatie.

E-mail: [klik hier]
Zie:camping-aumuehle.de

Oostenrijk - Groene vingerspijl Wij zoeken voor ons terrein iemand met 'groene vingers' die in de maanden mei en juni de grasmat kort wil houden en tevens de struiken / bomen wil onderhouden.

E-mail: [klik hier]
Zie:kurcamping-gastein.at

Belgié - Animatie (m/v)pijl Kom nu Frans leren in Belgische Ardennen en help tevens de beheerders met de animatie.

Voor een van onze campings in het zuiden van Belgié zijn wij op zoek naar een meisje of jongen in de leeftijd van 17 tot 20 jaar om de animatie op onze camping te verzorgen. Zij/hij zal in ruil daarvoor graitis verblijven incl.de maaltijden.

Camping "le Pommier Rustique"

E-mail: [klik hier]

Spanje - Receptiemedewerkerspijl Camping Internacional de Calonge, Costa Brava zoekt receptie medewerkers voor de maanden juli en augustus a.s. Vereist: Nederlands en Spaans, andere talen zijn ook een pré.

E-mail: [klik hier]
Zie:www.intercalonge.com

Volg ons op twitter
Volg ons op twitter

Meer vacatures
meer vacatures op seizoenwerk.nl

België - stagiaires + meerpijl Zoek jij een werkervaringsstage of vakantiewerk op een gezinscamping (erkend leerbedrijf) in de Belgische Ardennen/Gaume? Wij zijn voor aankomend seizoen op zoek naar stagiaires en vakantiemedewerkers welke op onze camping stage willen lopen of willen komen werken. Wij zoeken stagiaires die brede ervaring willen opdoen (frontoffice, backoffice, winkel, restaurant, keuken, groen). Vakantiewerkers gezocht voor minimaal 3 weken voor de afdelingen receptie, winkel, horeca bediening, frituur, keukenhulp, terrein (TD), schoonmaak, t/TD.

Zie:vakantiewerkardennen.be

België - receptionist(e)pijl Altijd al in een bruisende omgeving op een fantastisch mooie camping willen werken? Het kan, Wij zijn op zoek naar een enthousiaste receptionist(e) die ons team komt versterken.

Voor verdere kijkt u op onze website of neem direct contact op met Don Jones en mail jouw motivatiebrief + CV met foto.

E-mail: [klik hier]
Zie:www.campingbertrix.be

België - horeca manager M/Vpijl Altijd al in een bruisende omgeving op een fantastisch mooie camping willen werken? Het kan, wij zijn op zoek naar een enthousiast meewerkend horeca manager (M/V) die de leiding neemt in onze horeca gelegenheid.

Voor verdere kijkt u op onze website of neem direct contact op met Don Jones en mail jouw motivatiebrief + CV met foto.

E-mail: [klik hier]
Zie:www.campingbertrix.be

Frankrijk - Vakantiekrachten +pijl Leeftijd:vanaf 18 jaar Dienstverband:minimaal 6 weken. Voor het seizoen 2014 zijn wij op zoek naar vakantiekrachten en stagiaires! Stagiaires voor in de maanden mei t/m september. Vakantiekrachten voor in de maanden juli en augustus. Wij zijn een gezellige 3 sterren familie camping in het zuiden van Frankrijk. Ben je op zoek naar een uitdaging, en ben je: flexibel, een hard werkend persoon, stress bestendig, creatief en zelfstandig? Dan ben jij misschien degene waarnaar wij op zoek zijn. Neem a.u.b. per direct contact met ons op!

Tel.: +33 (0)6 71950125
E-mail: [klik hier]
Zie:www.des-arcades.com

Nederland - Stageplaatsenpijl Ben jij op zoek naar een fantastische stageplaats of vakantiewerk op een luxe gezinscamping en een erkend leerbedrijf?
Wij zijn voor aankomende winter en zomerperiode op zoek naar stagiars en vakaniemedewerkers welke op onze camping(s) stage wil lopen of komen werken. Wij bieden stageplaatsen aan op de receptie, in onze horeca en buitendienst/TD. Ook stagelopen op alle afdelingen is mogelijk!

Tel.: +31 (0)55 3781760
Zie:www.pampel.nl

Frankrijk - Assistent-kokpijl Hulpkok: Van begin juni t/m half september.

In ons sfeervolle restaurant serveren we voornamelijk de franse keuken met veel streekgerechten. Beschik je over de volgende kwaliteiten:
-Hou je van koken en lekker eten
-Kun je zelfstandig werken
-Ben je flexibel en enthousiast
-En heb je ervaring in de horecakeuken

Heb je interesse in deze vacature stuur dan je motivatie, CV en foto naar of bel voor meer informatie.

Tel.: +33-553359708
E-mail: [klik hier]
Zie: www.lepech.com

Frankrijk - Receptiemedewerkpijl Receptiemedewerk(st)er: Van begin juni t/m half september.

Als receptiemedewerker vervul je een belangrijke rol in het ontvangen/verwelkomen van onze gasten, verwerken van de reserveringen en het geven van informatie over de omgeving etc. De receptie is de spil van de camping. Wij ontvangen veel nederlandse gasten, maar ook franse gasten en andere nationaliteiten.

Beschik je over de volgende kwaliteiten:
-spreek je Frans, Nederlands en Engels
-ben je spontaan, vlot, zelfstandig en snel begrijpend
-heb je werkervaring
-vind je het leuk om ook andere werkzaamheden zoals serveren, (snack)bar, assistentie keuken en soms ook schoonmaakwerkzaam-heden te verrichten.

Heb je interesse in deze vacature stuur dan je motivatie, CV en foto naar of bel voor meer informatie.

Tel.: +33-553359708
E-mail: [klik hier]
Zie: www.lepech.com

Frankrijk - Stagairespijl Stagaires: Mogelijk van begin april t/m eind september.

Wij zijn een erkend leerbedrijf (Kenwerk en Calibris) voor de volgende opleidingen:
-toeristische opleidingen
-sport- en spel opleidingen
-koks opleidingen
-groen- en park opleidingen

Stagiaires kunnen bij ons alle uiteenlopende werkzaamheden verrichten. Denk hierbij aan: receptie, animatie, bar, snack, serveren, assistentie in de keuken, dierenverzorging, groenvoorziening, onderhouds- en technische werkzaamheden

Doordat wij een middelgrote camping hebben worden stagiaires ingewerkt voor diverse werkzaamheden. Dit hangt natuurlijk wel af van de persoonlijke kwaliteiten. Hierdoor krijg je de mogelijk een zeer leerzame en interessante stage te lopen. Je doet ervaring op in de diverse werkzaamheden van een camping.

Heb je interesse om ons team van 16 personen te versterken stuur dan een email met CV en foto naar of bel ons voor meer informatie.

Tel.: +33-553359708
E-mail: [klik hier]
Zie: www.lepech.com

Frankrijk - 'ouder' koppelpijl Wij ook op zoek naar een "ouder" koppel voor diverse schoonmaakwerkzaamheden gedurende het seizoen. Wij zijn een gezellige 3 sterren familie camping in het zuiden van Frankrijk.

Tel.: +33 (0)6 71950125
E-mail: [klik hier]
Zie:www.des-arcades.com

Luxemburg - Echtpaarpijl Vanwege het toenemend aantal gasten op camping Ettelbruck zoeken wij een zeer enthousiast echtpaar. Lijkt het u leuk om met gasten om te gaan, maar ook de toiletten te schoonmaken of om te maaien etc. Dan bieden wij u een gratis staanplaats aan en doe ik mijn best om elke avond iets lekkers op tafel te zetten. Wij denken aan de periode van 1 april tot 15 september. Verder zijn wij nog op zoek naar divers personeel voor ook schoonmaak, bediening en animatie. Wij zijn aanwezig op verschillende vakantiebeurzen en zouden het leuk vinden wanneer wij u daar kunnen ontmoeten.

E-mail: [klik hier]
Zie:CampingEttelbruck.com

Luxemburg - Echtpaar gezochtpijl Voor onze camping in Luxemburg zoeken wij een echtpaar. Werkzaamheden juli en augustus. Bijhouden sanitair. Beloning gratis seizoenplaats en euro's.

Meer info bel of mail camping Neumuhle Luxemburg.

E-mail: [klik hier]
Zie:www.camping-neumuhle.lu

België - Studenten gevraagdpijl Wij van camping de Durnal - Pommier Rustique, zijn op zoek naar Nederlandse stage studenten (dus zonder salaris) van rond de 20 jaar die ook graag Frans willen leren. Periode vanaf ± 10 juli tot ± 15 augustus. Jouw job = animatie, friterie, bar, sporten, natuurgids,...

Wij bieden: logement - eten - frans leren - ervaring van een mooi job op een camping in de Ardennen.

Tel.: +32 (0)83 - 69 99 63
E-mail: [klik hier]
Zie: www.camping-durnal.net

Luxemburg - Medewerkers pijl Camping Neumuhle is een 4 sterren camping in het Mullerthal "Klein Zwitserland" Luxemburg. Wij zoeken enthousiaste medewerkers (studenten) voor animatie, kantine, winkel, schoonmaak, receptie. Het ligt in de bedoeling de werkzaamheden te rouleren. De werkzaamheden zijn voor ongeveer 32 tot max 40 uur per week voor een periode van 6 weken in julli en augustus Wij zorgen voor een slaapplaats en eten. De verdiensten zijn afhankelijk van de leeftijd.

Groeten,
Paul en Gerjo Coset-Kooijman.

Zie:www.camping-neumuhle.lu

do follow jooble
do follow jooble

Meer vacatures Véél meer vacatures zijn te vinden op de volgende websites;


Vakantiewerk

wereldwerk.eu
gestion-de-camping.fr
do follow jooble.com
seizoenwerk.nl

 
Alle bovengenoemde campings zijn terug te vinden op www.CampingGids.com.
 
Werken op de camping - Personeel en vakantiewerkers aangeboden
 

Vakantiebaanpijl Hallo,

Op dit moment ben ik nog op zoek naar een vakantiebaan, ik ben volledig beschikbaar vanaf 1 juli 2016 tot en met 24 juli 2016. Ik heb een MBO 4 diploma, pedagogisch medewerker kinderopvang. Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groeten,
Lisanne Lieftink (20 jr.)

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 20-05-2016

Receptionist in Spanjepijl Hallo,

Mijn naam is Thomas ik ben 18. Frans en Nederlands zijn mijn moedertaal, ik spreek vlot Engels en heb net 4 maanden in Spanje doorgebracht en er intensieve cursus Spaans gevolgd! Ik ben beschikbaar vanaf april tot en met september en zou graag als receptionist op een Spaanse camping werken. Andere taken in contact met de gasten zijn zeker niet uitgesloten. Ik kan je mijn CV versturen op verzoek.

Als je interesse hebt, laat het me weten.

Groeten en tot dan!
Thomas

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 08-02-2016

Job in Spanje gezochtpijl Hallo,

Jonge 60-er zoekt een job als onderhoudsmedewerker / klusjesman / keuken op een camping of recreatieterrein in Spanje. Beslist geen 9-5 mentaliteit. Beloning huisvesting en financiële beloning in nader overleg (geen halszaak)

Beschikbaar vanaf april 2016.
mvg. Albert.

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 28-01-2016

Receptionist met ervaringpijl Hallo, ik ben René en heb een aantal jaren ervaring als receptionist bij kwaliteitscampings in Frankrijk (Provence, Côte d'Azur) waarbij ik alle courante werkzaamheden die bij die functie horen heb uitgevoerd. Ik spreek (schrijf, lees...) 'alle talen' (FR,D,ENG), heb kennis van de reserveringsprogramma's Unicamp en Inaxel.

Op het moment zoek ik een baan op een receptie van een camping bij voorkeur voltijds en vast, en dat mag ook buiten Frankrijk liggen, zoals Duitsland, Oostenrijk, België, Luxemburg of Nederland...
Spanje mag ook, dan zet ik me met spoed aan het leren van die taal.

Zoekt u een gekwalificeerde, gemotiveerde en enthousiaste medewerker, desnoods in een andere functie waar ik mijn potentieel ook kan ontwikkelen, dan nodig ik u van harte uit met mij contact op te nemen voor een nadere kennismaking.

Met vriendelijk groet,
René

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 12-01-2016

Volg ons op twitter
Volg ons op twitter

Gastheer en -vrouw NL of Belgiëpijl Geachte heer/ mevrouw,

Wij zijn een echtpaar van 49 en 54 jaar en willen graag werkzaamheden verrichten op een klein/ middelgroot chaletpark of camping in Nederland of België.

Mijn naam is Bob, 54 jaar en 4 jaar werkzaam geweest op een chaletpark in midden Nederland. Ik was assistent beheerder op dit park, en heb dit met veel plezier en genoegen uitgevoerd.

Samen met mijn vrouw Willeke hebben wij ook 4 jaar op het park gewoond met veel plezier en alle in en outs mee gemaakt.

Ik ben zelf technisch onderlegd maar ook bouwkundig. Mijn vrouw administratief en horeca. Samen denken wij de perfecte combinatie te zijn om een functie te kunnen uitvoeren op een camping/chaletpark.

Wij zijn gastvrij, sociaal aangelegd, geen 9 tot 5 mentaliteit , betrouwbaar, gevoel voor humor en wat wij het belangrijkste vinden, Gastheer en vrouw zijn voor de gasten!

Voor verdere informatie, zijn wij telefonisch te bereiken op : 06-28893034 of stuur een emai.

Vriendelijke groet,
Bob en Willeke Wilson

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 12-01-2016

Echtpaar zoekt werkpijl Wij zijn een echtpaar van 63 jaar en 67 jaar en zoeken voor komend seizoen 2016 werk op een camping in Belgie, Luxemburg, Duitsland of Oostenrijk voor alle voorkomende werkzaamheden.

Er moet wel een onderkomen beschikbaar zijn voor die periode.

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen.

Met vriendelijke groet, Jeannette van Santen

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 02-12-2015

Leuk koppel voor 6 maandenpijl Mijn vriend en ik willen volgend jaar heel graag een half jaar werken op een camping of in een bed & breakfast in een mooie omgeving.

We zijn vanaf eind maart t/m oktober beschikbaar. Onze voorkeur gaat uit naar Spanje of Italië.

Mijn vriend is erg handig. Hij kan alles bouwen / repareren. Ik ben goed in contact met gasten en zaken plannen / organiseren.

Bent u op zoek naar een leuk koppel waar de gasten blij van worden? Aarzel dan niet om ons te benaderen.

Met vriendelijke groet,
Sabine Venhorst

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 02-12-2015

(vaste) baan op campingpijl Geachte heer/ mevrouw, Mijn naam is Jos en ben op zoek naar een (vaste) baan op een camping of vakantiepark met een voorkeur op managementsniveau, receptie of allround. ik heb een ruime ervaring waaronder - assistent General Manager op een lodge/camping in Ethiopie (vrijwilliger) - gebiedsmanager in verschillende Europese landen voor een Nederlandse touroperator - campingmedewerker in Italie voor een Nederlandse touroperator Ik spreek en schrijf vloeiend Nederlands, Engels en Duits en heb een basiskennis van Frans.

Ik ben per direct beschikbaar en voor geheel Europa inzetbaar.

Alsvast bedankt,
vriendelijke groet,
Jos Hulsing.

mail: [klik hier]

pijl herplaatst op 09-01-2016

Koppel zoekt werk in Belgiëpijl Hallo, wij zijn een getrouwd koppel met 2 oudere kinderen woonachtig in franrijk. wij willen dolgraag terug emigreren naar belgie, luxemburg vinden wij ook prima.

wij spreken duits,engels en frans. hier in frankrijk wonen wij alweer 5 jaar en hebben hier ons eigen klussen bedrijfje opgestart. hij is 45,van beroep professioneel schilder maar doet daar naast ook allerhande klussen zoals daken leggen, timmerwerk, wanden plaatsen, renoveren etc.... hij heeft al meerdere malen een schuur omgebouwd tot gite. zij is 37 en heeft haar eigen gites beheer bedrijfje opgezet, zij beheert meerdere vakantiewoningen en gites en doet daar de ontvangst van de gasten, schoonmaak en alle planningen.... onze kinderen zijn 12 en 15 en spreken perfect engels en frans. wie o wie heeft er voor ons werk...

wij zijn per direct beschikbaar... hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en hebben een eigen caravan..

groetjes lisette en michel

mail: [klik hier]

pijlherplaatst op 09-01-2016

 

Werken op de camping

Zoek jij nog een baantje of heeft u nog een vacature vrij?


Mail dan de webmaster van CampingGids.com.

[e-mail]

(Advertenties blijven ± 6 maanden actief)

Vacatures zijn uitsluitend voorbehouden aan de RAN-erkende campings.


 


 
 
Copyright © 1998/2015
       
disclaimer
 
CampingGids.com is een directe partner van Frankrijktoplist.nl en de CampingTop100.nl9 bezoekers on-line