CampingGids.com Werken op de camping - Gezocht en gevraagd medewerkers voor animatie, receptie, horeca, schoonmaak enz.
 
 
 
Ga terug naar de vorige pagina
Volg ons op twitter
 
Top-Sites

Klik hier en stem op www.CampingGids.com

De beste campings in Europa

 
 
Personeel en vakantiewerkers gevraagd
 

Spanje - Receptiemedewerkerspijl Camping Internacional de Calonge, Costa Brava zoekt receptie medewerkers voor de maanden juli en augustus a.s. Vereist: Nederlands en Spaans, andere talen zijn ook een pré.

E-mail: [klik hier]
Zie:www.intercalonge.com

België - Schilders gevraagdpijl Voor onze camping in de Belgische Ardennen zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om onze gebouwen van een nieuw verfje willen voorzien. Wij bieden een gratis staanplaats en een kleine vergoeding.

E-mail: [klik hier]
Zie:www.iledefaigneul.com

België - stagiaires + meerpijl Zoek jij een werkervaringsstage of vakantiewerk op een gezinscamping (erkend leerbedrijf) in de Belgische Ardennen/Gaume? Wij zijn voor aankomend seizoen op zoek naar stagiaires en vakantiemedewerkers welke op onze camping stage willen lopen of willen komen werken. Wij zoeken stagiaires die brede ervaring willen opdoen (frontoffice, backoffice, winkel, restaurant, keuken, groen). Vakantiewerkers gezocht voor minimaal 3 weken voor de afdelingen receptie, winkel, horeca bediening, frituur, keukenhulp, terrein (TD), schoonmaak, t/TD.

Zie:vakantiewerkardennen.be

België - Vrijwilligerspijl Bent u graag actief? Wilt u het buiten zijn niet alleen doorbrengen met vóór de caravan zitten? Heeft u veel vrije tijd? Bent u "Vutter" of vervroegd gepensioneerd? Verkeerd u in andere omstandigheden waardoor u over veel vrije tijd beschikt? Dan kunnen wij misschien elkaar de helpende hand toereiken. Wij zoeken actieve personen die het buiten zijn willen combineren met allerlei hand- en spandiensten op onze camping. Wij bieden u een gratis verblijf op de camping voor u en uw partner. U heeft een eigen kampeermiddel en bent voor langere tijd beschikbaar. Bovendien kunt u rekenen op een onkostenvergoeding. In overleg en afhankelijk van uw ervaring en wensen zijn er tal van taken vast te stellen.

Zie:vakantiewerkardennen.be

België - diverse functiespijl Werken in vakantieomgeving 2015? De sollicitatierondes voor het seizoen 2015 zijn begonnen Zoek jij een leuke vakantiebaan, een leuke seizoenbaan, een leuke leerzame stageplek of vrijwilligerswerk? Je hoeft dan niet verder te zoeken! Camping de Chênefleur, in de Belgische Gaume (uitloper van de Ardennen) zoekt voor het nieuwe seizoen weer enthousiaste medewerkers, die het team van onze 'terugkomers' gaan aanvullen. Informeer je op onze speciale 'werkwebsite' en als jouw baan(tje) er bij zit dan ff online solliciteren.

Zie:vakantiewerkardennen.be

België gepensioneerd echtpaarpijl Wij zoeken voor 1 van onze campings in de Ardennen een gepensioneerd echtpaar De werkzaamheden zijn de bar open houden in het weekend (buiten seizoen) en in het seizoen elke avond en soms hele dagen en ook 3 halve dagen de receptie

Wij bieden u een aangepast salaris en een woning.

Wel vragen wij dat zeker 1 van beide Frans en Nederlands spreekt.

Het seizoen begint op 15/3/2015 en eindigt op 11/11/2015 Voor inlichtingen kunt u mij bereiken op +32478846219 of per mail.

E-mail: [klik hier]
Zie: www.florealholidays.be

België echtpaar gezochtpijl Beste kampeerders, Ons gezellig team van Camping Floreal La Roche en Ardenne zoekt voor komend seizoen (pasen/september) een echtpaar die ons komt helpen met diverse lichte werkzaamheden, zoals bijvullen winkel, klanten ontvangen nadat de receptie gesloten is, kleine techinische klusjes enz. enz. (zeker geen schoonmaak).

Indien u ons graag wilt helpen stuur dan een mail aan onze manager en hij zal u de voorwaarden uitleggen.

E-mail: [klik hier]
Zie: www.florealholidays.be

Volg ons op twitter
Volg ons op twitter

do follow jooble
do follow jooble

Meer vacatures
meer vacatures op seizoenwerk.nl

Duitsland - 2 Vakantiehulpenpijl Gezinscamping Seeburger See is op zoek naar 2 jongeren die het leuk vinden in juli en augustus op onze Camping te komen werken. Werkzaamheden bestaan onder andere uit de kidsclub, regelmatig broodjes bakken en meehelpen in het Restaurant. Géén schoonmaak! leeftijf vanaf 17 jaar.

E-mail: [klik hier]
Zie:campingseeburgersee.com

België - receptionist(e)pijl Altijd al in een bruisende omgeving op een fantastisch mooie camping willen werken? Het kan, Wij zijn op zoek naar een enthousiaste receptionist(e) die ons team komt versterken.

Voor verdere kijkt u op onze website of neem direct contact op met Don Jones en mail jouw motivatiebrief + CV met foto.

E-mail: [klik hier]
Zie:www.campingberrix.be

België - horeca manager M/Vpijl Altijd al in een bruisende omgeving op een fantastisch mooie camping willen werken? Het kan, wij zijn op zoek naar een enthousiast meewerkend horeca manager (M/V) die de leiding neemt in onze horeca gelegenheid.

Voor verdere kijkt u op onze website of neem direct contact op met Don Jones en mail jouw motivatiebrief + CV met foto.

E-mail: [klik hier]
Zie:www.campingberrix.be

Duitsland - Diverse krachtenpijl Op onze camping in het Duitse Schweppenhausen (tussen de Rijn, Moezel en Nahe) kunnen we dit jaar weer enthousiaste stagaires / vakantiewerkers gebruiken.
Voor de maanden juni,juli en augustus zoeken wij hulp in de horeca en receptie. Voor juli en augustus kunnen wij iemand gebruiken die zich helemaal wil uitleven in de (nederlandstalige) animatie. Heb je interesse of nog vragen bel of mail ons.

Tel.: +49 (0)6724 602392
E-mail: [klik hier]
Zie:www.camping-aumuehle.de

Frankrijk - Vakantiekrachten +pijl Leeftijd:vanaf 18 jaar Dienstverband:minimaal 6 weken. Voor het seizoen 2014 zijn wij op zoek naar vakantiekrachten en stagiaires! Stagiaires voor in de maanden mei t/m september. Vakantiekrachten voor in de maanden juli en augustus. Wij zijn een gezellige 3 sterren familie camping in het zuiden van Frankrijk. Ben je op zoek naar een uitdaging, en ben je: flexibel, een hard werkend persoon, stress bestendig, creatief en zelfstandig? Dan ben jij misschien degene waarnaar wij op zoek zijn. Neem a.u.b. per direct contact met ons op!

Tel.: +33 (0)6 71950125
E-mail: [klik hier]
Zie:www.des-arcades.com

Nederland - Stageplaatsenpijl Ben jij op zoek naar een fantastische stageplaats of vakantiewerk op een luxe gezinscamping en een erkend leerbedrijf?
Wij zijn voor aankomende winter en zomerperiode op zoek naar stagiars en vakaniemedewerkers welke op onze camping(s) stage wil lopen of komen werken. Wij bieden stageplaatsen aan op de receptie, in onze horeca en buitendienst/TD. Ook stagelopen op alle afdelingen is mogelijk!

Tel.: +31 (0)55 3781760
Zie:www.pampel.nl

Frankrijk - Assistent-kokpijl Hulpkok: Van begin juni t/m half september.

In ons sfeervolle restaurant serveren we voornamelijk de franse keuken met veel streekgerechten. Beschik je over de volgende kwaliteiten:
-Hou je van koken en lekker eten
-Kun je zelfstandig werken
-Ben je flexibel en enthousiast
-En heb je ervaring in de horecakeuken

Heb je interesse in deze vacature stuur dan je motivatie, CV en foto naar of bel voor meer informatie.

Tel.: +33-553359708
E-mail: [klik hier]
Zie: www.lepech.com

Frankrijk - Receptiemedewerkpijl Receptiemedewerk(st)er: Van begin juni t/m half september.

Als receptiemedewerker vervul je een belangrijke rol in het ontvangen/verwelkomen van onze gasten, verwerken van de reserveringen en het geven van informatie over de omgeving etc. De receptie is de spil van de camping. Wij ontvangen veel nederlandse gasten, maar ook franse gasten en andere nationaliteiten.

Beschik je over de volgende kwaliteiten:
-spreek je Frans, Nederlands en Engels
-ben je spontaan, vlot, zelfstandig en snel begrijpend
-heb je werkervaring
-vind je het leuk om ook andere werkzaamheden zoals serveren, (snack)bar, assistentie keuken en soms ook schoonmaakwerkzaam-heden te verrichten.

Heb je interesse in deze vacature stuur dan je motivatie, CV en foto naar of bel voor meer informatie.

Tel.: +33-553359708
E-mail: [klik hier]
Zie: www.lepech.com

Frankrijk - Stagairespijl Stagaires: Mogelijk van begin april t/m eind september.

Wij zijn een erkend leerbedrijf (Kenwerk en Calibris) voor de volgende opleidingen:
-toeristische opleidingen
-sport- en spel opleidingen
-koks opleidingen
-groen- en park opleidingen

Stagiaires kunnen bij ons alle uiteenlopende werkzaamheden verrichten. Denk hierbij aan: receptie, animatie, bar, snack, serveren, assistentie in de keuken, dierenverzorging, groenvoorziening, onderhouds- en technische werkzaamheden

Doordat wij een middelgrote camping hebben worden stagiaires ingewerkt voor diverse werkzaamheden. Dit hangt natuurlijk wel af van de persoonlijke kwaliteiten. Hierdoor krijg je de mogelijk een zeer leerzame en interessante stage te lopen. Je doet ervaring op in de diverse werkzaamheden van een camping.

Heb je interesse om ons team van 16 personen te versterken stuur dan een email met CV en foto naar of bel ons voor meer informatie.

Tel.: +33-553359708
E-mail: [klik hier]
Zie: www.lepech.com

Frankrijk - 'ouder' koppelpijl Wij ook op zoek naar een "ouder" koppel voor diverse schoonmaakwerkzaamheden gedurende het seizoen. Wij zijn een gezellige 3 sterren familie camping in het zuiden van Frankrijk.

Tel.: +33 (0)6 71950125
E-mail: [klik hier]
Zie:www.des-arcades.com

Luxemburg - Echtpaarpijl Vanwege het toenemend aantal gasten op camping Ettelbruck zoeken wij een zeer enthousiast echtpaar. Lijkt het u leuk om met gasten om te gaan, maar ook de toiletten te schoonmaken of om te maaien etc. Dan bieden wij u een gratis staanplaats aan en doe ik mijn best om elke avond iets lekkers op tafel te zetten. Wij denken aan de periode van 1 april tot 15 september. Verder zijn wij nog op zoek naar divers personeel voor ook schoonmaak, bediening en animatie. Wij zijn aanwezig op verschillende vakantiebeurzen en zouden het leuk vinden wanneer wij u daar kunnen ontmoeten.

E-mail: [klik hier]
Zie:CampingEttelbruck.com

Luxemburg - Echtpaar gezochtpijl Voor onze camping in Luxemburg zoeken wij een echtpaar. Werkzaamheden juli en augustus. Bijhouden sanitair. Beloning gratis seizoenplaats en euro's.

Meer info bel of mail camping Neumuhle Luxemburg.

E-mail: [klik hier]
Zie:www.camping-neumuhle.lu

België - Studenten gevraagdpijl Wij van camping de Durnal - Pommier Rustique, zijn op zoek naar Nederlandse stage studenten (dus zonder salaris) van rond de 20 jaar die ook graag Frans willen leren. Periode vanaf ± 10 juli tot ± 15 augustus. Jouw job = animatie, friterie, bar, sporten, natuurgids,...

Wij bieden: logement - eten - frans leren - ervaring van een mooi job op een camping in de Ardennen.

Tel.: +32 (0)83 - 69 99 63
E-mail: [klik hier]
Zie: www.camping-durnal.net

België - Stagiaires gevraagdpijl De floreal groep in de Belgische ardennen vraagt stagiaires voor de receptie. Camping hele jaar open. Voor huisvesting kan worden gezorgd.


Tel.: +32 (0)84 - 219467
E-mail: [klik hier]
Zie: www.florealclub.be

Luxemburg - Medewerkers pijl Camping Neumuhle is een 4 sterren camping in het Mullerthal "Klein Zwitserland" Luxemburg. Wij zoeken enthousiaste medewerkers (studenten) voor animatie, kantine, winkel, schoonmaak, receptie. Het ligt in de bedoeling de werkzaamheden te rouleren. De werkzaamheden zijn voor ongeveer 32 tot max 40 uur per week voor een periode van 6 weken in julli en augustus Wij zorgen voor een slaapplaats en eten. De verdiensten zijn afhankelijk van de leeftijd.

Groeten,
Paul en Gerjo Coset-Kooijman.

Zie:www.camping-neumuhle.lu

Meer vacatures Véél meer vacatures zijn te vinden op de volgende websites;


Vakantiewerk

wereldwerk.eu
gestion-de-camping.fr
do follow jooble.com
seizoenwerk.nl

 
Alle bovengenoemde campings zijn terug te vinden op www.CampingGids.com.
 
Werken op de camping - Personeel en vakantiewerkers aangeboden
 

Koppel zoekt werk in Belgiëpijl Hallo, wij zijn een getrouwd koppel met 2 oudere kinderen woonachtig in franrijk. wij willen dolgraag terug emigreren naar belgie, luxemburg vinden wij ook prima.

wij spreken duits,engels en frans. hier in frankrijk wonen wij alweer 5 jaar en hebben hier ons eigen klussen bedrijfje opgestart. hij is 45,van beroep professioneel schilder maar doet daar naast ook allerhande klussen zoals daken leggen, timmerwerk, wanden plaatsen, renoveren etc.... hij heeft al meerdere malen een schuur omgebouwd tot gite. zij is 37 en heeft haar eigen gites beheer bedrijfje opgezet, zij beheert meerdere vakantiewoningen en gites en doet daar de ontvangst van de gasten, schoonmaak en alle planningen.... onze kinderen zijn 12 en 15 en spreken perfect engels en frans. wie o wie heeft er voor ons werk...

wij zijn per direct beschikbaar... hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en hebben een eigen caravan..

groetjes lisette en michel

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 07-04-2015

Job voor 2 weken in meipijl Hey, Wij zijn Quinten, Arnout en Mathias en wij zijn drie Vlaamse Belgen. We hebben de afgelopen maanden al heel wat afgereisd en zijn op zoek naar een job in Frankrijk in de maand mei omdat onze vorige wwoof job is afgezegd. We hebben 4 maand in Nieuw Zeeland gereisd en gewerkt, vooral wijngaard en appelboomgaarden.

Bijgevolg is ons engels zeer goed. Ook ons frans is voldoende. En natuurlijk nederlands onze moedertaal. Duits verstaan we mondjes maat maar lezen we redelijk vlot. We hebben alle drie al een dikke 6 jaar ervaring in jeugdwerk en dit hield ook ervaring in bij evenementen organiseren en teamwerk. Wij zijn op zoek naar een job voor maximaal 2 weken in mei. We zijn bereid om voor accomodatie en eten te werken als de uren dan in verhouding staan. Een gewoon betaalde job is ook goed voor ons. We hopen snel iets te ontvangen van jullie! Groetjes Arnout, Quinten en Mathias Mathias.hackert@gmail.com

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 07-04-2015

Koppel zoekt werkpijl Wij Bert en Astrid met 10 ervaring op de camping. In Frankrijk. Italië  Duitsland. We  beheerde 60 mobelhomes. Schoonmaak. De gasten in dekken ook reperatie. Bietsen van terrassen. En altijd een glimlach. Wil u meer weten mail ons

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 30-01-2015

Jelly (46 jaar) zoekt werkpijl Hallo,

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jelly van der Wal. Ik ben 46 jaar en ik ben op zoek naar werk op een camping in België/ Luxemburg. Ik doe al zo'n 4 jaar promotiewerk voor verschillende campings op beurzen in het winterseizoen. Afgelopen zomer heb ik gewerkt op een camping in het zuiden van België. Graag zou ik dat dit jaar weer willen doen. Ik ben flexibel en per direct beschikbaar.

Met vriendelijke groet,
Jelly van der Wal.

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 17-01-2015

Wij zoeken een camping jobpijl Hallo,

Wij, Ella & Felicia, zijn op zoek naar een vakantie baan in de zomer van 2015. Wij zijn respectievelijk 17 & 18 jaar oud. Wij zoeken een diverse vakantiebaan die uit kan lopen van entertainment naar schoonmaakactiviteiten. Wij hebben allebei ervaring met kleine kinderen. We hebben allebei oppaservaring en hebben allebei leiding gegeven aan een groepje kinderen. Ervaring bij een kinderdagverblijf en bij een hockeyclub training geven. Wij spreken beide vloeiend Engels. Wij kunnen 3/4 weken in de zomervakantie beschikbaar zijn en welke weken dit zijn is bespreekbaar. Wij kunnen in deze periode op de camping verblijven.

MVG Ella Maartense
Felicia Hofstra

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 17-01-2015

Werk in Frankrijk of Spanjepijl Goedendag, Wij zijn een enthousiast, hard werkend en avontuurlijk echtpaar van 48jr met plannen om in de aankomende jaren rondom de middelandse zee te reizen met ons scheepje (zeewaardige kotter). Om deels in ons levensonderhoud te voorzien en mooie ervaringen op te doen zoeken wij werk in bijv zuid Frankrijk of Spanje. Onze interesses/ervaring liggen in Campingwerk, horeca en entertainment, of in lijn van onze huidige werkzaamheden in de thuiszorg (huishoudelijke ondersteuning, schoonmaakwerkzaamheden) Het zou gaan om seizoen 2016 en wellicht 2017 op misschien een andere locatie voor bijvoorbeeld (geen noodzaak) dezelfde organisatie bij wederzijds goedvinden. Enige vereiste is een locatie in de buurt van voor ons begaanbaar water ivm onze varende accomodatie.

Nadere uitleg en mogelijkheden te bevragen bij, Ron en Sandra van Giesen
MFV Uriah Heep

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 17-01-2015

Echtpaar zoekt camping jobpijl Wij koppel van 50j met ruime campingervaring in het beheer en uitbaten van camping vakantie domein b&b etc. zoeken een vaste plaats in binnen of buitenland beheer, onderhoud, horeca, klussen spreken ned fr d en, ook winterbeheer of uitbating onmiddelijk vrij mits goede voorwaarden.

Met vriendelijke groet,
Marc Bijnens.

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 09-07-2014

Echtpaar zoekt jobpijl Hallo, Wij zijn een echtpaar(51 en 52 jaar) met 10 jaar ervaring in de hotelbusiness en zoeken een job op een camping . Ikzelf ben geschikt voor de receptie en organisatie bediening in de zaal en de uitbating van een brasserie of cafetaria.Mijn echtgenote heeft 10 jaar ervaring in de keuken en is eveneens geschikt voor de uitbating van de cafetaria. Ik spreek en schrijf Nederlands,Frans,Duits en Engels. Wij zijn campingmensen in hart en nieren.

Met vriendelijke groeten,
Eric en Lizy Vankrieeklsvenne
LD Peyteau
47120 Duras
Frankrijk

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 09-07-2014

16 jarige Emmeline zoekt werkpijl Hallo, ik ben Emmeline en ik ben 16 jaar. Ik ben op zoek naar een vakantiebaan. Ik spreek vloeiend nederlands, redelijk goed engels en een beetje frans, wat ik nog graag zou willen verbeteren als hier de mogelijkheid voor zou zijn. Ik ben erg sociaal ingesteld, kan het vaak snel vinden met iedereen en ook ben ik een harde werker. Het lijkt me erg leuk om deze zomer te werken op een camping.

Met vriendelijke groet, Emmeline.

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 09-07-2014

Ik zoek werk op een campingpijl Hallo, Mijn naam is Henk Hansen, ben 61 jaar en zoek werk op een camping. Ben ZZPer, heb 2 bedrijfjes een ICT bedrijf en een Klussenbureau, ben vrij handig met allerlei werkzaamheden en zou graag wat bij willen verdienen met werk op een camping zowel in het binnen als buitenland.

Ik ben beschikbaar.
Met vr. grt. Henk Hansen

mail: [klik hier]

pijl herplaatst op 16-10-2014

Ik ben standbypijl Formeel ben ik met pensioen maar liever niet 'op rust'. Zoek in de maanden mei en/of september een activiteit waarin sociaal contact centraal staat. Heb gedurende gans mijn loopbaan, zowel dienstverband als nadien gedurende haast 20 jaar als zelfstandig bedrijfsleider, leidinggevende verantwoordelijkheden binnen een dienstverlenende / commerciële context ingevuld. 13 jaar gewerkt in Frankrijk. Professioneel verleden vormt geen psychologische hinder om nu meer uitvoerende opdrachten te aanvaarden (uitbating campingwinkel; -bar; ....). Salaris is niet meteen de belangrijkste motivator. Zoek gewoon activiteit en sociaal contact...bij voorkeur onder de zon. Flexibiliteit en mobiliteit zijn evidenties en drietaligheid (Nl/Fr/Eng) een professionele verworvenheid al ligt er op het Engels sinds 13 jaar een laagje stof. Kennis van Duits= passief (verstaan). Korte 'depannage-opdrachten' ook buiten de maanden mei en september zijn evenzeer mogelijk.

Ik ben standby! Interesse?
Tel 00 32 472 890158.

Tot gauw. Luk.

mail: [klik hier]

pijl herplaatst op 16-10-2014

Volg ons op twitter
Volg ons op twitter

 

Werken op de camping

Zoek jij nog een baantje of heeft u nog een vacature vrij?


Mail dan de webmaster van CampingGids.com.

[e-mail]

(Advertenties blijven ± 6 maanden actief)

Vacatures zijn uitsluitend voorbehouden aan de RAN-erkende campings.


 


 
 
Copyright © 1998/2014
deze site bij uw favorieten
 
vertel een vriend
disclaimer
camping toevoegen
 
CampingGids.com is een directe partner van Frankrijktoplist.nl en de CampingTop100.nl4 bezoekers on-line