CampingGids.com Werken op de camping - Gezocht en gevraagd medewerkers voor animatie, receptie, horeca, schoonmaak enz.
 
 
 
Ga terug naar de vorige pagina
Volg ons op twitter
 
Top-Sites

Klik hier en stem op www.CampingGids.com

De beste campings in Europa

 
 
Personeel en vakantiewerkers gevraagd
 

Mystery guestpijl Voor diverse campings zoeken wij "Mystery Guests" die gedurende een aantal dagen de camping gaat controleren, lekker vakantie gaat houden, zijn/haar bevindingen op papier gaat zetten en een lijst met controlepunten gaat afwerken.

Wij zoeken diverse gezinssamenstellingen met ruime kampeerervaring.

Stuur een e-mail met uw motivatie, naam en woonplaats.

E-mail: [klik hier]

Luxemburg - echtpaarpijl Gezocht vriendelijk, flexibel echtpaar om mee te helpen op Camping Op dem Deich in Vianden.

Tel: 0049 6554 958907 of elise.cragnolini@gmx.de

Tel.: +49 (0)6554 958907
E-mail: [klik hier]

Duitsland - Diverse krachtenpijl Op onze camping in het Duitse Schweppenhausen (tussen de Rijn, Moezel en Nahe) kunnen we dit jaar weer enthousiaste stagaires / vakantiewerkers gebruiken.
Voor de maanden juni,juli en augustus zoeken wij hulp in de horeca en receptie. Voor juli en augustus kunnen wij iemand gebruiken die zich helemaal wil uitleven in de (nederlandstalige) animatie. Heb je interesse of nog vragen bel of mail ons.

Tel.: +49 (0)6724 602392
E-mail: [klik hier]
Zie:www.camping-aumuehle.de

Frankrijk - Vakantiekrachten +pijl Leeftijd:vanaf 18 jaar Dienstverband:minimaal 6 weken. Voor het seizoen 2014 zijn wij op zoek naar vakantiekrachten en stagiaires! Stagiaires voor in de maanden mei t/m september. Vakantiekrachten voor in de maanden juli en augustus. Wij zijn een gezellige 3 sterren familie camping in het zuiden van Frankrijk. Ben je op zoek naar een uitdaging, en ben je: flexibel, een hard werkend persoon, stress bestendig, creatief en zelfstandig? Dan ben jij misschien degene waarnaar wij op zoek zijn. Neem a.u.b. per direct contact met ons op!

Tel.: +33 (0)6 71950125
E-mail: [klik hier]
Zie:www.des-arcades.com

Nederland - Stageplaatsenpijl Ben jij op zoek naar een fantastische stageplaats of vakantiewerk op een luxe gezinscamping en een erkend leerbedrijf?
Wij zijn voor aankomende winter en zomerperiode op zoek naar stagiars en vakaniemedewerkers welke op onze camping(s) stage wil lopen of komen werken. Wij bieden stageplaatsen aan op de receptie, in onze horeca en buitendienst/TD. Ook stagelopen op alle afdelingen is mogelijk!

Tel.: +31 (0)55 3781760
Zie:www.pampel.nl

Volg ons op twitter
Volg ons op twitter

do follow jooble
do follow jooble

 

Frankrijk - Assistent-kokpijl Hulpkok: Van begin juni t/m half september.

In ons sfeervolle restaurant serveren we voornamelijk de franse keuken met veel streekgerechten. Beschik je over de volgende kwaliteiten:
-Hou je van koken en lekker eten
-Kun je zelfstandig werken
-Ben je flexibel en enthousiast
-En heb je ervaring in de horecakeuken

Heb je interesse in deze vacature stuur dan je motivatie, CV en foto naar of bel voor meer informatie.

Tel.: +33-553359708
E-mail: [klik hier]
Zie: www.lepech.com

Frankrijk - Receptiemedewerkpijl Receptiemedewerk(st)er: Van begin juni t/m half september.

Als receptiemedewerker vervul je een belangrijke rol in het ontvangen/verwelkomen van onze gasten, verwerken van de reserveringen en het geven van informatie over de omgeving etc. De receptie is de spil van de camping. Wij ontvangen veel nederlandse gasten, maar ook franse gasten en andere nationaliteiten.

Beschik je over de volgende kwaliteiten:
-spreek je Frans, Nederlands en Engels
-ben je spontaan, vlot, zelfstandig en snel begrijpend
-heb je werkervaring
-vind je het leuk om ook andere werkzaamheden zoals serveren, (snack)bar, assistentie keuken en soms ook schoonmaakwerkzaam-heden te verrichten.

Heb je interesse in deze vacature stuur dan je motivatie, CV en foto naar of bel voor meer informatie.

Tel.: +33-553359708
E-mail: [klik hier]
Zie: www.lepech.com

Frankrijk - Stagairespijl Stagaires: Mogelijk van begin april t/m eind september.

Wij zijn een erkend leerbedrijf (Kenwerk en Calibris) voor de volgende opleidingen:
-toeristische opleidingen
-sport- en spel opleidingen
-koks opleidingen
-groen- en park opleidingen

Stagiaires kunnen bij ons alle uiteenlopende werkzaamheden verrichten. Denk hierbij aan: receptie, animatie, bar, snack, serveren, assistentie in de keuken, dierenverzorging, groenvoorziening, onderhouds- en technische werkzaamheden

Doordat wij een middelgrote camping hebben worden stagiaires ingewerkt voor diverse werkzaamheden. Dit hangt natuurlijk wel af van de persoonlijke kwaliteiten. Hierdoor krijg je de mogelijk een zeer leerzame en interessante stage te lopen. Je doet ervaring op in de diverse werkzaamheden van een camping.

Heb je interesse om ons team van 16 personen te versterken stuur dan een email met CV en foto naar of bel ons voor meer informatie.

Tel.: +33-553359708
E-mail: [klik hier]
Zie: www.lepech.com

Frankrijk - 'ouder' koppelpijl Wij ook op zoek naar een "ouder" koppel voor diverse schoonmaakwerkzaamheden gedurende het seizoen. Wij zijn een gezellige 3 sterren familie camping in het zuiden van Frankrijk.

Tel.: +33 (0)6 71950125
E-mail: [klik hier]
Zie:www.des-arcades.com

België medewerkers/stagiairespijl De Belgische Floreal groep vraagt voor zijn 4 viersterren camping een uitbater voor de horeca op de 4 campings. De campings bevinden zich in Vlaanderen (2, op 30 km van elkaar) en in de Ardennen (ook 2 op 10 km van elkaar).

De campings zijn het gehele jaar open en de horeca mag ook het hele jaar open maar is geen" must" doch minimaal van maart tot oktober De voorwaarden zijn zeer gunstig en zeker bespreekbaar !!!!!!!!

Voor inlichtingen en sollicitaties kunt u zich wenden tot onderstaand e-mail adres of gsm 0032 (0)478846219

E-mail: [klik hier]
Zie: www.florealclub.be

Luxemburg - Echtpaarpijl Vanwege het toenemend aantal gasten op camping Ettelbruck zoeken wij een zeer enthousiast echtpaar. Lijkt het u leuk om met gasten om te gaan, maar ook de toiletten te schoonmaken of om te maaien etc. Dan bieden wij u een gratis staanplaats aan en doe ik mijn best om elke avond iets lekkers op tafel te zetten. Wij denken aan de periode van 1 april tot 15 september. Verder zijn wij nog op zoek naar divers personeel voor ook schoonmaak, bediening en animatie. Wij zijn aanwezig op verschillende vakantiebeurzen en zouden het leuk vinden wanneer wij u daar kunnen ontmoeten.

E-mail: [klik hier]
Zie:CampingEttelbruck.com

Luxemburg - Echtpaar gezochtpijl Voor onze camping in Luxemburg zoeken wij een echtpaar. Werkzaamheden juli en augustus. Bijhouden sanitair. Beloning gratis seizoenplaats en euro's.

Meer info bel of mail camping Neumuhle Luxemburg.

E-mail: [klik hier]
Zie:www.camping-neumuhle.lu

België - Studenten gevraagdpijl Wij van camping de Durnal - Pommier Rustique, zijn op zoek naar Nederlandse stage studenten (dus zonder salaris) van rond de 20 jaar die ook graag Frans willen leren. Periode vanaf ± 10 juli tot ± 15 augustus. Jouw job = animatie, friterie, bar, sporten, natuurgids,...

Wij bieden: logement - eten - frans leren - ervaring van een mooi job op een camping in de Ardennen.

Tel.: +32 (0)83 - 69 99 63
E-mail: [klik hier]
Zie: www.camping-durnal.net

België - Stagiaires gevraagdpijl De floreal groep in de Belgische ardennen vraagt stagiaires voor de receptie. Camping hele jaar open. Voor huisvesting kan worden gezorgd.


Tel.: +32 (0)84 - 219467
E-mail: [klik hier]
Zie: www.florealclub.be

Luxemburg - Medewerkers pijl Camping Neumuhle is een 4 sterren camping in het Mullerthal "Klein Zwitserland" Luxemburg. Wij zoeken enthousiaste medewerkers (studenten) voor animatie, kantine, winkel, schoonmaak, receptie. Het ligt in de bedoeling de werkzaamheden te rouleren. De werkzaamheden zijn voor ongeveer 32 tot max 40 uur per week voor een periode van 6 weken in julli en augustus Wij zorgen voor een slaapplaats en eten. De verdiensten zijn afhankelijk van de leeftijd.

Groeten,
Paul en Gerjo Coset-Kooijman.

Zie:www.camping-neumuhle.lu

Meer vacatures Véél meer vacatures zijn te vinden op de volgende websites;


Vakantiewerk

wereldwerk.eu
gestion-de-camping.fr
do follow jooble.com

 
Alle bovengenoemde campings zijn terug te vinden op www.CampingGids.com.
 
Werken op de camping - Personeel en vakantiewerkers aangeboden
 

Beheerdersechtpaarpijl Wij, Johan en Joke de Vrught zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging. We hebben 16 jaar in Duitsland gewerkt en daarna 11 jaar in Frankrijk.

We zijn als gevolg van de economische crisis weer in Nederland beland, maar zouden graag weer in het buitenland werken.

We zoeken een baan als beheerderkoppel op een camping of vakantiepark, dat kan in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Luxemburg, Frankrijk of België zijn. We spreken vloeiend Duits, Frans, Engels en basis Italiaans. We werken zelfstandig, zijn handig en technisch onderlegd. Naast beheer doen we ook renovatiewerkzaamheden.

Met vriendelijke groet, cordialement,
Joke en Johan.

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 09-04-2014

Vakantiewerk + verblijf gezochtpijl Hallo ik ben Jens en ik ben 18 jaar. ik zou graag vakantiewerk doen in Frankrijk om zo mijn frans te verbeteren. Ik ben vriendelijk en kom goed overeenkomen met mensen. Ik ben zeker niet bang om mijn handen vuil te maken zodus voor mij maakt het niet uit welke job ik krijg. Ik ben zeer gedreven en als je mij een job geeft dan kan ik jou daar van overtuigen. Laat me zo snel mogelijk iets weten.

Jens van den Berghe

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 26-03-2014

Werk en woning gezochtpijl Wij gezin met 2 kinderen zijn op zoek naar werk en woning in luxemburg/duitsland. momenteel zijn wij woonachtig in frankrijk en hebben ons eigen klussen, schilders / schoonmaakbedrijf maar wij kunnen hier niet aarden vandaar deze stap. wij hebben veel ervaring met klussen, schilderwerkzaamheden en schoonmaak. geen 9 tot 5 mentaliteit, spreken nederlands, engels, duits en frans..... met vr gr

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 11-03-2014

Camping in het buitenlandpijl Na 23 jaar ga ik 17 maart bij mijn huidige werkgever uit dienst, veel leidinggevende ervaring. Ik wil iets gaan doen wat met vakanties te maken heeft. Op di moment lijkt het me erg leuk om in het zomer seizoen 2014 iets te doen op een camping in het buitenland.

Met vriendelijke groet,
Rachid.

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 11-02-2014

Ik (17 jaar) zoek vakantiewerkpijl Hallo, mijn naam is Lisa en ik woon vlakbij Den Haag. Ik zoek vakantiewerk voor de zomervakantie 2014. Ik ben spontaan, hard werkend en maak graag een praatje. De Nederlandse taal beheers ik goed, en ook in het Engels kan ik vlot babbelen. Met Frans kan ik ook een verhaaltje maken. In die zomervakantie ben ik 17 jaar oud. Ik zit nu in 5 Havo en ben van plan om in juni te gaan slagen.Nu werk ik al een paar jaar op een caravanstalling en pas ik veel op jonge kinderen. Het maakt me niet echt uit wat voor werk ik zou gaan doen, maar mijn voorkeur gaat uit naar barwerk of animateur.

Heeft u interesse of vragen, mail gerust.

Met vriendelijke groet,
Lisa.

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 06-02-2014

Ik ben standbypijl Formeel ben ik met pensioen maar liever niet 'op rust'. Zoek in de maanden mei en/of september een activiteit waarin sociaal contact centraal staat. Heb gedurende gans mijn loopbaan, zowel dienstverband als nadien gedurende haast 20 jaar als zelfstandig bedrijfsleider, leidinggevende verantwoordelijkheden binnen een dienstverlenende / commerciële context ingevuld. 13 jaar gewerkt in Frankrijk. Professioneel verleden vormt geen psychologische hinder om nu meer uitvoerende opdrachten te aanvaarden (uitbating campingwinkel; -bar; ....). Salaris is niet meteen de belangrijkste motivator. Zoek gewoon activiteit en sociaal contact...bij voorkeur onder de zon. Flexibiliteit en mobiliteit zijn evidenties en drietaligheid (Nl/Fr/Eng) een professionele verworvenheid al ligt er op het Engels sinds 13 jaar een laagje stof. Kennis van Duits= passief (verstaan). Korte 'depannage-opdrachten' ook buiten de maanden mei en september zijn evenzeer mogelijk.

Ik ben standby! Interesse?
Tel 00 32 472 890158.

Tot gauw. Luk.

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 21-01-2014

 

Energiek koppel (47 en 51 jaar)pijl Daadkrachtig, handig, ondernemend, creatief, sociaal en energiek koppel zoekt voor de zomer periode juli-augustus een werkvakantie!

Heeft u een camping in Nederland of België ( West Vlaanderen) en bent u op zoek naar extra handen, dan zijn wij het ideale koppel.

Wij zijn Ingeborg en Hans en hebben veel ervaring in creatieve activiteiten, bouwkundige klussen, onderhoud, administratie , horeca en werken graag samen en v??r mensen. Als tegenprestatie verwachten wij een onderkomen en een financiële tegemoetkoming.

Met vriendelijke groet,
Hans en Ingeborg.

Wij zijn te bereiken op:
Hans: 06-21216166 of Ingeborg : 06-38707710

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 21-01-2014

Camping regio Deventerpijl Kom je een paar handen te kort op de camping in de regio Gelderland of Overijssel?

Of ken je iemand die dit heeft? Dan kom ik graag met je in contact! Ik zou graag mijn ervaring op de camping willen uitbreiden in de breedste zin van het woord. Op dit moment doe ik de social media en website beheer van Camping Oos Heem die mijn ouders een aantal jaren geleden hebben overgenomen. Daarnaast help ik ze op allerlei andere vlakken waar ze ondersteuning nodig hebben tijdens mijn aanwezigheid. Graag zou ik de kennis en know how willen verbreden bij een camping in de omgeving van Deventer.

Groet,
Arjon Bos

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 14-01-2014

Ik (16 jaar) zoek vakantiewerkpijl Dag, mijn naam is Maartje en ik kom uit het oosten van Nederland. Ik zoek vakantiewerk voor in de zomervakantie 2014. Ik ben spontaan, hard werkend en maak graag een praatje. De Nederlandse taal beheers ik goed, en ook in het Engels kan ik vlot babbelen. Mijn Duits ben ik aan het verbeteren op school. In die zomervakantie ben ik 16 jaar oud. Ik zit in 4 VWO en werk nu een jaar in een chinees restaurant in de bediening. Het maakt me niet echt uit wat voor werk ik zou gaan doen, maar mijn voorkeur gaat uit naar barwerk of iets in de bediening.

Heeft u interesse of vragen, mail gerust.

Met vriendelijke groet,
Maartje.

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 04-01-2014

Beheerders aangebodenpijl Wij zijn een stel van 38 en 42 jaar met 2 kinderen. We hebben jaren werk en leef ervaring in de recreatie en zijn nu op zoek naar een middelgrote camping in Duitsland, Belgie of de Ardennen die we kunnen gaan beheren. Onze ervaring in de recreatie is enorm breed van technisch vlak tot, horeca, promotie, bouw en onderhoud website's, groen, het luisterend vlak etc. En met zelfs ook nog eens 15 tot 20 jaar prive ervaring in het verblijven op de camping kan ik wel zeggen dat de camping zowel prive als zakelijk in ons bloed zit maar vooral ook in ons hart. We hebben er zelf voor gekozen om eerst jaren op meerdere vlakken ervaring op te doen voordat we nu hebben besloten om de stap te willen zetten naar eigen beheer. Wat wij zoeken is een Camping voor minimaal 3 jaar beheer en eventueel overname mogelijkheid in de toekomst. Indien u of bekenden van u iets weet zouden wij het erg fijn vinden als u contact met ons zou opnemen.

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 19-11-2013

Vitale man met ervaringpijl Vitale Nederlandse man zoekt voor langere tijd betaald werk als beheerder en/of gastheer op een camping, bungalowpark of ander vakantieverblijf in Nederland of elders in Europa. Jarenlange ervaring met beheer en onderhoud van een camping in Nederland. Alle voorkomende werkzaamheden zijn bespreekbaar en ik beschik over eigen vervoer en eventueel een eigen caravan. Ik ben beschikbaar vanaf 1 januari 2014. Naast Nederlands spreek ik Engels, Frans en Duits. Voor meer informatie kunt contact met mij opnemen via e-mail.

Mvg. Leon P.F. Romeyn

mail: [klik hier]

pijl geplaatst op 19-11-2013

Werken op een campingpijl Graag zou ik deze zomer op een camping werken, mijn voorkeur gaat uit naar entertainment of allround werk. Ik heb veel ervaring met het werken met kinderen en jeugd en ben een zeer gedreven hardwerkende en zelfstandige jongen, 23 jaar, Opleiding zorg en welzijn niveau 2.

Interesse in mijn C.V. of vragen bel dan 06-41727288

Mvg. Henk de Blois

mail: [klik hier]

pijl herplaatst op 04-01-2014

Werken op een campingpijl Ik zoek werk op een camping en ben het hele jaar beschikbaar, zowel technisch als ander ondehoudswerk,ook tuinwerk.

Wij wonen in de Bourgogne.

Met vriendelijke groet,
Henk

mail: [klik hier]

pijl herplaatst op 04-01-2014

Duizendpoot voor Nederlandpijl Hallo, ik ben een hardwerkende nederlandse jongeman van 45 ben echt heel handig heb twee rechterhanden en groot technich inzicht. wat mijn ogen zien,maken mijn handen. ik ben op zoek naar werk op een camping in nederland, alle voorkomende werkzaamheden zoals conciergewerk, timmeren, repareren, slopen. beveiligen, lassen, vloeren leggen, schilderen, enz. noem maar op. Ik ben in t bezit van rijbewijs a, b, en be ben 24 uur, 7 dagen in de week beschikbaar voor de maanden maart tot november loon en huisvesting in overleg, alles is bespreekbaar.

mail: [klik hier]

pijl herplaatst op 04-01-2014

Vakantiebaan in de animatiepijl Hallo, Wij zijn Hanna (18 jaar) en Lisa (19 jaar). Wij zitten in ons tweede jaar op de Pabo en zijn op zoek naar een vakantiebaantje. We zouden graag iets doen met kinderen en het liefst de animatie. Dit sluit goed aan bij onze opleiding en dit vinden we erg leuk om te doen. Wij spreken vloeiend Nederlands, goed Engels en redelijk Frans en Duits. Wij zijn de hele maand Juli en Augustus beschikbaar. Wij horen graag van u!

Met vriendelijke groet, Hanna Wassenberg en Lisa Stam

mail: [klik hier]

pijl herplaatst op 04-01-2014

Beheerderderskoppelpijl Beheerderskoppel zoekt vaste plaats op camping en/of bungalowpark in België, jaren ervaring in beheer, uitbating, schoonmaak alsook het runnen van een bar-restaurant. Wij zijn niet bang om te werken, alles is bespreekbaar ook eventuele latere overname. Hebben ervaring in de Ardennen en Zuid-Frankrijk, spreken Nederlands, Duits, Frans, Engels en Spaans. Helaas door verkoop van huidige camping dringend opzoek naar een vaste plaats op jaarbasis.

Met vriendelijke groet,
Marc Bijnens.

mail: [klik hier]

pijl herplaatst op 04-01-2014

Baan in Zuid - Frankrijkpijl Ik zoek een baan op een camping in het zuiden van Frankrijk. In april word ik 16 en ben erg gemotiveerd om te werken. Ik heb nog nooit op een camping gewerkt, maar wil het graag doen! Ik kan voor diverse bezigheden ingezet worden: recreatieve bezigheden tuinwerkzaamheden bediening keukenwerkzaamheden.

Ik ben serieus, zelfstandig en vriendelijk, hou van omgang met kinderen en volwassenen, spelletjes doen, ben in voor een grap en makkelijk in de omgang. Ik heb twee jaar een krantenwijk gehad en vele folders verspreid. Met mijn ouders heb ik diverse keren gekampeerd en ook ga ik regelmatig met een jongerenorganisatie op vakantie.

Ik ben de hele vakantie beschikbaar (6 juli t/m 25 augustus) en wil daarvan 4 weken werken. Ik heb twee jaar lang Frans gehad op school, daarbij spreek ik erg goed Engels. Ik zit in 4 HAVO.

Ik hoop snel van iemand te horen!

mail: [klik hier]

pijl herplaatst op 04-01-2014

Volg ons op twitter
Volg ons op twitter

 

Werken op de camping

Zoek jij nog een baantje of heeft u nog een vacature vrij?


Mail dan de webmaster van CampingGids.com.

[e-mail]

(Advertenties blijven ± 6 maanden actief)

Vacatures zijn uitsluitend voorbehouden aan de RAN-erkende campings.


 


 
 
Copyright © 1998/2014
deze site bij uw favorieten
 
vertel een vriend
disclaimer
camping toevoegen
 
CampingGids.com is een directe partner van Frankrijktoplist.nl en de CampingTop100.nl4 bezoekers on-line