Page 11 - CampingGids.com
P. 11

Camping Troisvierges is op maar 200 meter van het centrum van de gelijknamige plaats Trois- vierges gelegen. De camping heeft 134 staanplaatsen alsmede diverse verhuurobjecten. De camping bevindt zich in een natuurlijke omgeving aan de rand van het dorp en vrijetijdscentrum van Troisvierges. De staanplaat- sen zijn ruim, gemoedelijk en
diverse met schaduw.
De camping beschikt over alle noodzakelijke voorzieningen.
De gemeente Troisvierges be- schikt over talrijke gemarkeerde wandelroutes. In totaal 17 routes (160 km) waaronder ook diverse thematische routes met verschil- lende moeilijkheids graden. Hier komt iedereen aan zijn trekken.
In de omgeving zijn diverse  ets- routes waaronder de bekende Vennbahn, het RaVel  etsnet alsmede een echte Mountainbike tour.
Ongeacht of u enkele dagen in het Natuurpark van de Luxem- burgse Ardennen wilt doorbren- gen of op doorreis bent, Camping Troisvierges zal zeker aan uw wensen voldoen in zaken service en comfort. Het omvangrijke vrijetijds aanbod en de veelzijdige sportieve, culturele mogelijkhe- den zijn een grote pluspunt.
Camping Troisvierges
Luxemburg
In het hart van het natuurpark Our!
Geopend
28-03-2020 tot 04-10-2020
Toeristische plaatsen
134
Verhuur
Mobilhomes, glamping pods, safari- tenten
En nog meer...
Gratis WiFi, broodservice, binnen- en buitenzwembad, beachvolleybal, voet- balveld, basketbal veld, jeu des boules banen, tennisbanen, squashhal, multi sportterrein, wandel- en  etsroutes Te zien...
Luxemburg-stad, Clervaux, bossen, natuur, kastelen, musea, etc.
C MPINGGIDS.COM
L-9905 Troisvierges  Rue de Binsfeld  Tel: 00352 997141 www.camping-troisvierges.lu  info@camping-troisvierges.lu
11


   9   10   11   12   13