Page 23 - CampingGids.com
P. 23

4 sterren camping Ourtal-Idyll ligt in het natuurpark Südeifel, ongeveer 4 km van Vianden (Luxembourg). Gentingen is een boerendorpje met ongeveer 60 inwoners, omgeven door veel bossen en weilanden. Wij zijn een familiebedrijf van gemiddelde grootte en hechten veel waarde aan een rustige en vriendelijke sfeer.
De camping ligt aan de grensrivier de Our en beschikt over een nieuwe speeltuin en een recreatieruimte voor de kinderen. In het hoogseizoen is er een animatieprogramma.
Een kanotocht op de Our of de Sauer is een spannende belevenis, visliefhebbers kunnen in de Our een kansje wagen en de prachtige natuur nodigt uit tot wandelen en  etsen. Er is nieuw modern sani- tair aanwezig, natuurlijk ontbreken hier een invalidentoilet, invaliden- douche en een babyruimte niet.
Een bezoek aan de Vulkaan Eifel met zijn vele indrukwekkende herinneringen en sporen van de vulkanische activiteit in dit gebied, is zeker de moeite waard. Genieten langs de Moezel is voor wijnliefheb- bers een must, terwijl de bierdrin- ker zal zich eerder door Bitburg aangetrokken zal voelen, waar het bekende Bitburger Pils gebrouwen wordt.
Camping Ourtal-Idyll
Duitsland
Midden in de wandelgebieden van het Duits-Luxemburgs Natuurpark
Geopend
03-04-2020 tot 25-10-2020
Toeristische plaatsen
95
Verhuur
Trekkershutten, stacaravans, safariten- ten, pension, vakantiewoning
En nog meer...
Dagelijks verse broodjes, kanotochten, kampvuur, een speelweide voor de kleintjes en WiFi over de hele camping Te zien...
Schilderachtige stadjes zoals: Trier, Luxemburg-stad, Vianden en Diekirch, prachtige natuur, Klein Zwitserland, Moezel en onze eigen schnapsbranderij
C MPINGGIDS.COM
D-54675 Gentingen  Uferstraße 17  Tel: 0049 6566 352 www.eifelidyll.de  info@eifelidyll.de
23


   21   22   23   24   25