Page 27 - CampingGids.com
P. 27

Charmecamping op 5 min. loop- afstand van het dorp Barntrup en prachtige ligging tussen Hamelen en Lemgo. Geniet van de rust en de natuur, mooie wandelingen
direct vanaf de camping en veel culturele uitstapmogelijkheden in de directe omgeving.
Plezierige 50+ camping in het voor- en naseizoen en in de zomer een rustige familie cam- ping voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar met een Nederlands en Duits recreatieteam.
U kunt prachtig  etsen naar Lemgo, Hamelen, Blomberg en
langs de Weser, waar redelijk vlakke  etsroutes zijn gemaakt. Neem gerust uw  etsdragers voor de auto mee. Voor mountainbi- kers is het een waar paradijs. U  etst vanaf de camping direct de bossen in. Werkelijk het einde !!
Onze trots is het moderne sanitairparadijs dat uniek is in alle opzichten. De kampeerautoplaat- sen zijn bijzonder fraai uitgerust met kunstgras, een bloembak, een stenen barbecue en een picknicktafel.
Camping Teutoburgerwald
Duitsland
Onze trots is het moderne sanitairparadijs
Geopend
01-04-2020 tot 04-10-2020
Toeristische plaatsen
106
Verhuur
Chalets, glamping safaritenten, toerca- ravan, scooters, privé sanitair
En nog meer...
Zwembad, speeltuin, huiskamer, terras, wandel- en  etsroutes, kunstpad
Te zien...
Hermansdenkmal, rattenvanger van Hamelen, kasteel Hämelschenburg, Extersteine, veel vakwerkhuizen in de hele regio, etc.
C MPINGGIDS.COM
D-32683 Barntrup  Badeanstaltsweg 4  Tel: 0049 5263 2221 www.ferienparkteutoburgerwald.eu  info@ferienparkteutoburgerwald.eu
27


   25   26   27   28   29