Page 29 - CampingGids.com
P. 29

Het prachtige dal van de Savinja is een van de meest geliefde plek- ken voor Slovenen om te genie- ten van ongerepte natuur. Zoals de rivier Savinja of Dreva met het heldere water, de bossen met allerlei soorten wild, de bergen met watervalletjes, wilde bessen, gemoedelijke restaurants met lokale specialiteiten en de gast-
vrije bevolking. Maar niet alleen Slovenen weten dit prachtige plekje te vinden, camping Menina is al ruim 15 jaar een trekpleister voor toeristen die de ongedwon- gen sfeer gecombineerd met de moderne voorzieningen, uitge- breide sportieve mogelijkheden en gezelligheid in het uitstekende restaurant weten te waarderen.
De plaatsen voor caravans
en tenten zijn ruim en in het voor- en naseizoen zelfs vrij te kiezen. Camping Menina heeft veel terugkerende gasten.
De camping, gelegen pal
aan de rivier, biedt u voldoende activiteiten om te ontspannen
of uzelf uit te dagen. Er is een zwemmeertje met een terras aan het water, een hindernisbaan op hoogte. Voor jongeren worden gezellige en spannende activi- teiten georganiseerd, waaronder iedere avond een kampvuur net buiten de camping.
Camping Menina
Slovenië
Ontdek Slovenië, kom naar camping Menina!
Geopend
10-04-2020 tot 31-10-2020
Toeristische plaatsen
160
Verhuur
Blokhutten, trekkershutten, sta- caravans, vakantiehuizen, “Bear Lodges” met dakterras
En nog meer...
Wijnproeven in het restaurant, adrenaline park, raften,  etstochten maken, hiken met of zonder gids, canyoning. In het hoogseizoen is er kinderanimatie
Te zien...
Wekelijkse excursies naar Ljubljana of Velenje met een lokale gids, ijsgrotten, kabelbaan, panoramaroute, waterval- len, musea, etc.
C MPINGGIDS.COM
SI-3332 Rečica ob Savinji  Varpolje 105  0038 640525266 www.campingmenina.com  info@campingmenina.com
29


   27   28   29   30   31