Page 7 - CampingGids.com
P. 7

... onze troef
Camping Gossaimont ****
Odrimont
Camping Kempen ****
Lichtaart
Camping Het Veen ****
Sint-Job-in-’t-Goor
Floreal Het Veen is een kindvriendelijke 4-sterrencamping vlakbij Antwerpen aan het Kempisch Kanaal en de Brechtse Hei- de, een waar paradijs voor wandelaars en  etsers. Onze camping beschikt over 305 staanplaatsen voor caravans, tenten en mobilhomes, maar u kan ook kiezen voor een van onze huuraccommodaties zoals een luxe stacaravan of Safaritent. Er zijn verschillende speeltuinen, geor- ganiseerde zomeractiviteiten, kilometers lange wandel- en  etsroutes langs de oevers, door de heide of in het bos, er is voor ieder wat wils. In de zomer kunnen de kinderen zich bovendien uitleven in onze nieuwe waterspeeltuin!
Camping Gossaimont is gelegen in de Hoge Ardennen en volledig omgeven door wouden, in het charmante dorpje Odrimont. Deze recent vernieuwde cam- ping legt de nadruk op natuur, rust en ontspanning. De camping is het hele jaar geopend, wat betekent dat u het hele jaar door kan genieten van de vele wan- delmogelijkheden in de prachtige natuur. Wij ontvangen u graag op een van onze 295 staanplaatsen of in een van onze huuraccommodaties. Kom zeker proeven van de sneeuwpret in de winter, want we zijn maar op een boogscheut verwijderd van de skipistes “Le Monty” van Lierneux, Val de Wanne (Trois Ponts) en deze van de Baraque de Fraiture.
Camping Floreal Kempen is een 4-ster- rencamping gelegen te midden van
de Kempense heuvelrug in de nabijheid van een  ets – en wandelknooppunt en op loopafstand van het attractiepark “Bobbejaanland”. Net achter de cam- ping vormen de Kempense bossen de ideale locatie voor wandelaars,  etsers en ruiters. Er is zelfs een speciaal cyclo- cross-parcours met de befaamde “put”, een losloopzone voor honden en een ruiterpad. Het hele jaar door zijn er ook meerdere stacaravans of trekkershutten te huur. Kinderen en jongeren kunnen zich uitleven op het tennisveld, de speel- tuin, het omnisportterrein en de petan- quebaan terwijl ouders en vrienden een glaasje kunnen drinken in de vernieuwde bar en brasserie.
7
België


   5   6   7   8   9