camping Brussel

Camping Brussel

Vertoef enkele dagen in de hoofdstad van Europa...

Coelmont Fabienne

Warandeberg 52
1970 Wezembeek-Oppem
België

+32 (0)2 782 10 09
www.campingbrussels.be
info[@]campingbrussels.be

Klik icoon voor betekenis
Hedendaagse en historische grootstad, Brussel is eveneens gezellig en toegankelijk voor elkeen. Eenvoudig te bereiken vanuit onze camping, bezoek de stad op eigen ritme en als u hart het beliefd, ga gewoon verder in de verkenning van ons mooie land.
Gesitueerd aan de poorten van de hoofdstad van Europa, onze camping is het hele jaar open voor zijn leden. Vanaf Pasen tot eind september zijn deuren van onze camping open voor het grote publiek en toeristen. De camping wordt beheerd door zijn leden. Komt u met de tent, caravan of camper, u bent steeds welkom.

Op minder dan 2 km, bevindt zich een grootwarenhuis, waar u alles vindt dat u nodig kan hebben. Met de auto bent u op 5 minuten van een metrostation. Deze brengt u in één enkele rit tot in hartje van Brussel... Voor de maanden juli en augustus is het best te reserveren! Aanwezigheid van een verantwoordelijke 24u/24.

Wij bieden u
30 staanplaatsen voorzien van elektriciteit, geschikt voor caravans of campers. 12 staanplaatsen voor tenten. Camping en staanplaatsen met nachtverlichting. Honden toegelaten aan de leiband. Een clubhouse waar u kan genieten van de Belgische streekbieren. Een speelplein en een speelruimte binnenin de chalet zijn beschikbaar voor de kinderen. Een petanque-terrein en 2 pingpong tafels.

Gloednieuwe sanitaire ruimte sinds 2013 met douches, toiletten en afwasbakken. Ingebruikname voor de zomer van een 2de sanitair. Stortplaats van chemische toilet en een Lediging- en vulplaats voor campers.