camping Am Bootshaus

Camping Am Bootshaus

Met een prachtig uitzicht op het Weserbergland


Paul en Donia

Herstellerstraße 51
37688 Beverungen
Duitsland

+49 (0)52 73 53 35
www.campingambootshaus.com
info@campingambootshaus.com

Am Bootshaus is open van: 1 april t/m 31 oktober (8 uur s'morgens tot 22 uur s'avonds).

Am Bootshaus op Google
Klik icoon voor betekenis
Wilt u s'morgens ontwaken met een sprookjesachtig uitzicht over het Weserbergland?? Kom dan naar Camping am Bootshaus. Een prachtige locatie midden in de natuur op de oever van de rivier de Weser.

De camping ligt net even buiten het plaatsje Beverungen op ongeveer 1,5 km. Op de camping zelf is een restaurant met een groot panoramaterras waar u een prachtig uitzicht heeft over de Weser en het Weserbergland. Ook bieden wij een broodjesservice, er is niets lekkerders als een vers gebakken Duits broodje voor uw eigen tent of caravan te eten.

Ruime sanitairgelegenheid met wasgelegenheid. Op de 'Groene Weide' is plaats voor ongeveer 30 campers, de 'Tentweide' is natuurgebeid. Bijna alle plaatsen bevinden zich direct of dichtbij het water.

In de omgeving zijn talloze uitstapjes te maken naar onder andere de Extersteine in het Teutoburgerwald, het Hermannsdenkmal in Detmold, het stadje Hameln (van het sprookje 'De rattenvanger van Hamelen') of bezoek het kasteel van Doornroosje in het Urwald Sababurg (Oerbos). Een must is het prachtige Stadje Hann. Münden met zijn vele vakwerkhuizen en waar de Werra en de Fulda samenkomen en verdergaan als de Weser die 530 km. verder uitmond in de Noordzee bij Bremen.