camping Eifelblick

Camping Eifelblick 4 sterren camping

Aan de rand van het idyllische stadje Gerolstein

Roger en Ester Diederen

Hillenseifen 200
54568 Gerolstein-Hinterhausen
Duitsland

+49 (0)6591 - 678
www.parkgerolstein.de
Waldferienpark-Gerolstein@t-online.de
Nederlandse beheerder


Eifelblick is het gehele jaar geopend

Direct naar de website van Camping Eifelblick

Eifelblick op Google
Klik icoon voor betekenis

Welkom op Camping Eifelblick!

Onze camping doet zijn naam eer aan want vanaf uw kampeerplaats kijkt u zo over het uitgestrekte Eifelgebied met zijn beboste heuvels en dalen.

Gerolstein ligt in het hart van de Eifel, ongeveer 300 kilometer vanaf Utrecht. U bent bij ons in een totaal andere wereld met de wel bekende "Deutsche Gemütlichheit". Camping Eifelblick is een gezellige familiecamping aan het einde van een weg dus er is verder geen verkeer waar u of uw kinderen last van kunnen hebben. Voor de kids is er een grote speeltuin, levensgroot schaak- en dambord en een kinderboerderij. En wat dacht u van het GRATIS binnenzwembad en tennisbaan? Verder kunt u gebruikmaken van sauna, solarium, biljarts, een goed restaurant en fun games.

Alle plaatsen zijn minimaal 10x10 meter, de camperplaatsen hebben een speciale lava bodem u staat dus altijd op een droge ondergrond.

Eifelblick weer
Kijk op Google Maps
Het openbaar vervoer in Duitsland is spotgoedkoop, zo kost een retourtje met 5 personen naar de stad Trier slechts 24,50

Het Waldferienpark ligt aan de rand van het idyllische stadje Gerolstein in een met loof- en naaldbomen beboste omgeving midden in de Vulkaaneifel. Dit is een schitterend gevarieerd landschap waar de uitgestrekte bossen, schilderachtige stadjes, diepe krater-meren en smalle riviervalleien het beeld bepalen van dit gebied behorende bij het middelgebergte (400-750 m).

Gerolstein ligt zeer centraal in de Eifel. Het plaatsje ligt 60 km van Cochem, 18 km van Daun, 70 km van Trier, 70 km van Monschau, 110 km van Keulen, 70 km van Luxemburg, 30 km van Bitburg.

De camping is omgeven met veel groen en is met ruime plaatsen ingericht. De plaatsen zijn geschikt voor campers, caravans en tenten. Elke plaats is voorzien van een stroomaansluiting. Op de camping staat een modern sanitairgebouw met meerdere douches en toiletten en warm water voor de afwas.

Faciliteiten:
- Ruime plaatsen op vaste of gras ondergrond
- Aansluiting voor stroom en water per plaats Modern sanitairgebouw
- Prachtig uitzicht
- Chemisch reinigingsstation
- Binnen-zwembad en tennisbaan (gebruik gratis)
- Sauna, solarium
- Midgetgolf
- Kinderspeelplaats
- Biljarts en andere speelautomaten
- Draadloos internet

Waldferienpark Gerolstein
Op het ruim opgezette park staan uitsluitend vrijstaande bungalows met veel privacy, rust en een prachtig uitzicht. Het park is het gehele jaar geopend.
Stenen bungalow

Stenen bungalow (6 persoons)

Vrijstaande bungalow geschikt voor 6 personen,op een grondstuk van ± 600m. Woonkamer van 30m² met haard en televisie, 3 slaapkamers, Badkamer met douche en bad. Volledig ingerichte keuken. Buiten is een overdekt terras. Draadloos Internet (Niet bij ieder huisje bereikbaar indien wenselijk informeer bij uw boeking naar de mogelijkheden). Parkeermogelijkheid bij uw bungalow.

Houten bungalow (4 persoons)

Vrijstaande houten bungalow met centrale verwarming en een woonkamer van 25m², televisie, 2 slaapkamers, badkamer met douche, volledig ingerichte keuken, een gedeeltelijk overdekt terras met vrij uitzicht en de beschikking over draadloos Internet.

Houten bungalow
Bovenstaande 360˚ foto's gebruiken Flash, dit is op sommige systemen niet mogelijk.

www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.