camping Seecamping Flessenow

Camping Seecamping Flessenow 4 sterren camping

Flessenow is ideaal voor de waterliefhebber

Marc en Jenny Elshout

Am Schweriner See 1a
19067 Flessenow
Duitsland

+49 (0)3866 – 81491
www.seecamping.de
info@seecamping.de
Nederlandse beheerder

Seecamping Flessenow is open van: 27 maart tot 2 oktober
Direct naar de website van Camping Seecamping Flessenow

Seecamping Flessenow op Google
Klik icoon voor betekenis

Een klein paradijs direct aan het Schweriner meer. Voor natuurliefhebbers, waterratten, fietsers, hengelaars, surfers en...

Omringd door natuurgebieden, in een prachtig landschap, direct aan de oever van het Schweriner meer ligt camping Flessenow.

De camping is bijna 8 hectare groot en past met zijn oude bomen, bloeiende struiken en veel open ruimte perfect in het Mecklenburgse landschap. U kampeert op ruime afgebakende plaatsen. U kunt een plaats in de zon kiezen of meer in de schaduw van de bomen om in uw tent of caravan van de rust te genieten. Het terrein is vlak en geschikt voor tenten, caravans en campers.

De comfortabele sanitairgebouwen en alle inrichtingen die u van een moderne camping mag verwachten, treft u bij ons vanzelfsprekend aan.

De camping heeft veel speelvoorzieningen die actieve recreatie mogelijk maken.

Seecamping Flessenow weer
Kijk op Google Maps
De dag kan goed beginnen met verse broodjes uit onze winkel en de plaatselijke visser biedt u verse en gerookte vis.

Het niveau van de camping voldoet aan de hoge internationale normen (ADAC en ANWB). De 150 plaatsen hebben bijna allemaal individuele water en stroomaansluitingen.

De receptie is geopend van 8 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 20.00 uur. Om ongestoord van de rust te genieten is gemotoriseerd verkeer tussen 22.00 en 6.00 uur niet toegestaan..

Moderne sanitairgebouwen, winkel, speelplaatsen en meerdere restaurants in de directe omgeving zorgen voor een aangenaam verblijf op de camping voor u en de familie.

Direkt aan het Schweriner meer maakt de camping ideaal voor de waterliefhebber. Het meer is een van de grootste van Duitsland endus ook ideaal voor zeilers, surfers en sportvissers.

Het land van meren en bossen in het noorden van Duitsland. Mecklenburg heeft voor de natuurliefhebber veel te bieden. Van het vroege voorjaar tot laat in de herfst geniet u van uitgestrekte landerijen en prachtige bossen. Het schweriner meer is onderdeel van het grootste Duitse merengebied.

Ook cultureel gezien heeft onze regio veel te bieden. Getuigen van de rijke historie zijn de vele paleizen, kastelen, kerken en musea. Neem een kijkje in het geboortepaleis van Prins Hendrik (von Mecklenburg-Schwerin) in Schwerin, of bezoek de havens van Lübeck, Wismar en Rostock. De oostzee ligt voor een dagtocht praktisch voor de deur.
Trekkershutten

Trekkershutten (4 persoons)

De Trekkershut staat voor een verblijf met de atmosfeer van kamperen. Het verblijf bestaat uit een woonkamer met open keuken en een slaapbank. Er is een tweepersoons slaapkamer en een groot zonnig terras. En zoals bij het kamperen gebruikelijk maakt u gebruik van de douches en toiletten in het sanitairgebouw.


www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.