camping Sonnenberg

Camping Sonnenberg 4 sterren camping

Ondek de levendige kleuren van de Lüneburgerheide

Marni en Mariëlle Deenen

Sonnenberg 3
29328 Müden-Örtze
Duitsland

+49 (0)5053 987 174
www.campingsonnenberg.com
info@campingsonnenberg.com
Nederlandse beheerders


Sonnenberg is open van: 10 april tot 15 oktober

Direct naar de website van Camping Sonnenberg

Sonnenberg op Google
Klik icoon voor betekenis

Aan de rand van het mooie authentieke dorpje Müden-Örtze, ook wel die Perle der Südheide genoemd, midden op de Lüneburgerheide, vind u deze mooie camping waar u gegarandeerd geniet van de schitterende natuur.

De camping ligt op 10 minuten loopafstand van Müden/Örtze.

Onze gezellige familiecamping is ruim 5 hectare groot en heeft 150 plaatsen voor tenten, campers, caravans en stacaravans. Ook mag er bij ons nog gewoon een kampvuur op de aangewezen plek worden aangelegd. De camping is tegen een heuveltje gelegen op het zuiden en biedt u een prachtig wijds uitzicht.

Er zijn beschutte plaatsen onder de bomen, of plaatsen zonder beschutting. Wij hebben plekken vanaf 100 m2, alle voorzien van stroom. wij hebben ongeveer 100 toeristische plaatsen, de vaste gasten hebben bij ons hun "vaste" straatjes.

Sonnenberg weer
Kijk op Google Maps
Kom ook eens naar onze gezellige bistro voor een lekkere, maar vooral betaalbare maaltijd. Wij organiseren in het hoogseizoen of bij voldoende belangstelling ook een barbecue avond of een gezellige avond met muziek en/of karaoke.

U kunt bij ons broodjes bestellen zodat u deze volgende dag kakelvers kan afhalen. Mocht u onverhoopt zonder gas komen dan kunt u bij ons terecht voor het omruilen van uw lege fles.

Omgeving van de camping
Ondek zelf de levendige en vrolijke kleuren van de Lüneburgerheide! Het is veel meer dan een mooi plaatje op een ansichtkaart. De heide heeft zijn eigen, verrassende karakter. De landschaps- en vegetatievormen in de drie natuurparken bieden een afwisselend, uitermate variërend en spannend natuurlandschap dat uniek is Europa.

1001 dagjes uit
Wist u dat er nergens in Duitsland vakantieparken, pretparken en dierentuinen zo dicht bij elkaar liggen als op de Lünenburgerheide? Dit maakt een verblijf op de heide tot een waar avontuur voor jong en oud. Juist gezinnen met kinderen hebben door de ongekende ruimte in de natuur, gecombineerd met vakantie- en pretparken, enkele goede redenen voor een langer verblijf in de vakantie. Ook de steden op de Lüneburgerheide bieden volop afwisseling. Ze zijn in de oude handwerkstraditie gebouwd, dragen kenmerken van de oude stempel en weerspiegelen de levenswijze in de afgelopen honderd jaar. Om lekker rond te slenteren of te shoppen liggen beide historische steden Lünenburg en Celle vlakbij uw vakantieplaats.

Fietsen en Wandelen De Lüneburgerheide is de perfecte omgeving om te wandelen en te fietsen, onze omgeving is licht glooiend met fantastisch mooie uitgezette fiets en wandelroutes.

Bij de receptie kunt u gratis een boekje krijgen met een 10 tal prachtige fietsroutes, het grootste gedeelte start direct vanaf de camping! Daarnaast hebben we ook nog een 30 tal wandelroutes die ook midden door de prachtige natuur van de Lüneburgerheide gaan. Natuurlijk mag u ook zelf de uitdaging aangaan om zelf een andere route te "ontdekken"!

A.E.D.
Ongelukjes zitten in een klein hoekje dus is er op onze camping een gediplomeerde E.H.B.O. aanwezig en we hebben tevens de beschikking over een automatische externe defibrilator. (A.E.D.)
Brandtent

Brandtent (5 persoons)

Een van onze toppers in de verhuur zijn onze geheel ingerichte 5 persoons BRAND tenten, deze tenten hebben we verspreid over het terrein staan. U hoeft alleen maar Uw linnengoed, beddengoed en hoofdkussen mee te nemen, de rest is aanwezig. Deze tenten zijn voorzien van vaste bedden met een echt matras, dus geen gezeur met luchtbedden of matjes, verder is er echt alles aanwezig in de tenten, van koffielepeltje tot koelkast en gascomfort.

Blokhut (4 persoons)

De blokhut die midden op onze camping staat heeft een eigen douche en toilet, en bevind zich zoals het bij een blokhut behoort, midden in het bos maar toch met een vrij uitzicht, en bied plaats aan 4 personen. Ook deze blokhut is compleet ingericht met vaste bedden, daarom is alleen het meebrengen van Uw linnengoed, beddengoed en hoofdkussen voldoende.

Blokhut
Appartement

Appartement (4 persoons)

Wilt U toch op een camping vertoeven maar liever niet in een caravan of tent, dan kunt U bij ons een appartement huren. Toch midden op de camping en de luxe van een eigen douche met toilet en aparte keuken. Verder is er nog een zitkamer en één slaapkamer voorzien van 4 bedden. U hoeft alleen handdoeken etc. mee te brengen, de rest is aanwezig.

Toch op de camping met de luxe van thuis!


www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.