camping Spiegelburg

Camping Spiegelburg 3 sterren camping

Camping Spiegelburg biedt rust, ruimte en natuur

Maud en Silvia

Zella 1-2
67813 Hannoversch Münden (OT Laubach)
Duitsland

+49 (0)5541 904711
www.gasthausspiegelburg.de
info@gasthausspiegelburg.de
Nederlandse beheersters


Spiegelburg is open van: 01-04-2019 t/m 31-10-2019

Direct naar de website van Camping Spiegelburg

Spiegelburg op Google
Klik icoon voor betekenis

Welkom op Camping Spiegelburg.

Kom genieten van de prachtige Duitse omgeving op onze middelgrote natuur camping aan de kleine rivier de Werra. In de directe omgeving kunt u genieten van diverse watersporten zoals kanoën. Vissen is bij ons ook toegestaan, er is wel een visvergunning nodig, informatie hierover is verkrijgbaar bij de receptie.) U kunt gebruikmaken van ons restaurant waar u een makkelijke maaltijd kan nuttigen of een heerlijk ontbijtje. Wij hebben een gezellig terras waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Op de camping hebben wij 80 plaatsen waar u met uw tent, caravan of camper van harte welkom bent. Er is gratis wifi beschikbaar bij het hoofdgebouw.

Honden zijn (met kleine bijbetaling) toegestaan op de camping. Voor kinderen zijn er geen speciale faciliteiten maar de omgeving heeft veel speel mogelijkheden. Grasveld voor balspellen, volleybal enzovoorts.

Reserveren wordt aangeraden maar voor fiets- en wandelkampeerders hebben wij altijd plaats op onze trekkerspaatsen.

Spiegelburg weer
Weersverwachting
Hannoversch Münden
Weeronline.nl - Meer weer in Hannoversch Mündenweeronline.nl Altijd jouw weer
Kijk op Google Maps

In het historische vakwerkstadje Hann. Münden kunt u genieten op één van de terrasjes rond het Raadhuis. Hier klinkt ook driemaal daags het klokkenspel met het lied van Dokter Eisenbart. Voor een mooi uitzicht over de stad, maakt u een wandelingetje naar de Tillyschanze.

Een bezoekje waard zijn Tierpark Sababurg, waar in de zomer bijna dagelijks roofvogelshows zijn en wat dacht u van de waterspelen in Bergpark Wilhelmshöhe in Kassel?

Onze kleine gasten kunnen zich prima vermaken in Erlebnispark Ziegenhagen (op 5 km) van de camping.

Verder vindt u in de directe omgeving diverse bezienswaardigheden uit de sprookjes van de gebroeders Grimm. Voor liefhebbers van historie is er de mogelijkheid één van de vele burchten te bezoeken die de omgeving rijk is, zoals bijvoorbeeld Schloss Berlepsch.

Fietsen
Ontdek de betoverende vakwerksteden, kloosters en kastelen, maar ook wonderschone natuurlandschappen. Vrijwel alle fietsroutes lopen door de rivierdalen op goed aangelegde, met borden aangegeven fietspaden zonder steile hellingen.

Wandelen
In de directe omgeving zijn er vele wandelroutes beschikbaar. In een dunbevolkt landschap, uitstekend bewegwijzerd wegennet met wandelroutes op elk niveau. Met op de route prachtige natuur en culturele bezienswaardigheden.

Wilt u buiten het kampeerseizoen bij ons langskomen? U bent altijd welkom in ons Gasthaus. Of kom gezellig eten in ons restaurant. Het terras is ook geopend (wanneer het weer het toelaat) om heerlijk even bij te komen met een drankje of ijsje.

Familietent

Familietent (4 persoons)

Royale 4-persoons compleet ingerichte familietent!

Heerlijk slapen op een echt bed, waar het beddengoed al voor u klaar ligt. Je hoef alleen nog je persoonlijke spullen mee te nemen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Lodgetent (4 persoons)

Royale 4-persoons compleet ingerichte lodgetent!

Heerlijk slapen op een echt bed, waar het beddengoed al voor u klaar ligt. Je hoef alleen nog je persoonlijke spullen mee te nemen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Lodgetent
Blokhut

Blokhut (2 persoons)

incl. tweepersoonsbed, tafel en stoelen.
Let op: U dient uw eigen kookgerei mee te brengen.

Gasthaus (2 tot 4 persoons)

Kom bij ons logeren om de prachtige omgeving te ontdekken. Wij hebben verschillende kamers beschikbaar, zowel voor 2 personen als een speciale familiekamer voor 4 personen.

Gasthause


www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.