camping Yelloh! Village Les Îles

Camping Yelloh! Village Les Îles

Er valt hier heel wat te ontdekken!26, Les Terres Alix
50510 Hudimesnil
Frankrijk

+33 (0)2 33 49 06 94
www.camping-les-iles.com/nl
yellohvillage-lesiles@outlook.fr


Yelloh! Village Les Îles op Google
Klik icoon voor betekenis
Vakantiedorp Les Îles

Zoekt u een heerlijk plekje om uw volgende vakantie door te brengen? Wat dacht u van het Yelloh! Village Les Îles?

Deze gastvrije familiecamping op het glooiende Normandische platteland overtreft vast al uw verwachtingen. De hoogwaardige accommodaties en kwaliteitsinfrastructuur van deze camping in Normandië brengen u meteen in een opperbeste vakantiestemming en het animatieaanbod draagt daar alleen maar toe bij: kinderclubs, sporttoernooien, concerten, .... Niemand hoeft zich ook maar een moment te vervelen op camping Les Îles!

Profiteer van de gunstige ligging van deze camping in Normandië en verken het rijke historische erfgoed van deze prachtige streek. Er valt hier heel wat te ontdekken!

Uw vakantie is ook een uitgelezen gelegenheid om de Mont Saint-Michel te bewonderen. Maak een schitterende wandeling door de baai – of verkiest u een ritje te paard? – en geniet van dit brute natuurjuweel. Met wat geluk ziet u er zelfs dolfijnen. Een verblijf op onze camping in Normandië staat in het teken van de vele eenvoudige geneugten van een vakantie aan zee: lange wandelingen over de eindeloze Normandische fijnzandstranden, ontdekkingstochten door het oude stadscentrum, zwemmen in zee, boottochtjes naar de Kanaaleilanden Jersey en Guernsey of naar de Chausey-archipel, of lekker uit eten in de oude vissershaven van Granville.

Kijk op Google Maps