camping La Perle

Camping La Perle

Midden in de Limousin en omgeven door natuur23200 St. Medard la Rochette
Frankrijk

+33-(0)555830125
www.camping-laperle.nl
info@camping-laperle.nl

Klik icoon voor betekenis
Midden in de Limousin, departement Creuse, omgeven door natuur ligt onze familiecamping La Perle. De camping heeft nu op 3 ha 35 intieme, maar grote met hoge coniferen, afgebakende plaatsen (half zon, half schaduw).

Afgelopen twee jaar is de camping volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Ons streven was om van deze iets verouderde camping opnieuw een heerlijk vakantieparadijs te maken. Dit is ons gelukt. De camping is een ware `parel` geworden. Hier kunt u als vakantieganger van uw welverdiende vakantie genieten!

Verblijven op Camping La Perle zal een verblijf zijn in een unieke omgeving, te midden in de prachtige natuur. De combinatie van zon, water, gastvrijheid en natuur maakt een vakantie op onze camping onvergetelijk.

Er is voldoende gelegenheid om ook actief van uw vakantie te genieten. In de omgeving zijn namelijk veel bezienswaardigheden aanwezig, zoals musea, weverijen, kastelen en middeleeuwse stadjes. Daarnaast biedt de natuurlijke omgeving vele mogelijkheden om te wandelen, te fietsen, te golfen en te vissen. Men zegt immers niet voor niets dat het hier "de groene tuin van Frankrijk" betreft.