camping Ettelbruck

Camping Ettelbruck 3 sterren camping

Terassencamping bij uitstek88, Chemin de Camping
L-9022 Ettelbruck
Luxemburg

+352 - 81 21 85
www.campingettelbruck.com
camping@ettelbruck.lu
Luxemburgse beheerders


Ettelbruck is open van: 31-03-2019 tot 31-10-2019

Direct naar de website van Camping Ettelbruck

Ettelbruck op Google
klik icoon voor betekenis

De Stad Ettelbruck - 210m, met 7.675 inwoners, gelegen in het hart van "Groothertogdom Luxemburg" De toegangsdeur van de Ardennen van hieruit heeft u een legio aan mogelijkheden om de verrassende diversiteit van het land verkennen. Naast de heerlijke natuurlandschappen, uitstekende parkeergelegenheden in de omgeving van het centrum en bloeiende winkels in een voetgangerszone.

Ettelbruck is de grootste stad van de Luxemburger Ardennen. De charmante stad biedt het gehele jaar door interessante culturele, sportieve en feestelijke evenementen. Naast de traditionele Luxemburgse, zijn ook de Franse, Italiaanse, Chinese en andere keukens uit de wereld gevestigd in Ettelbruck.

In het toeristische middelpunt van dit geweldige recreatiegebied vindt u Camping Ettelbruck (voorheen Camping "Kalkesdelt").

Ettelbruck weer
Weersverwachting
Ettelbruck
Weeronline.nl - Meer weer in Ettelbruckweeronline.nl Altijd jouw weer
Kijk op Google Maps

Wat heeft camping Ettelbruck u te bieden?

Ruime standplaatsen met veel privacy - Terrassen camping met mooi uitzicht - Alle plaatsen met elektra-aansluiting 16A. - Modern sanitair gebouw Douches met gratis warm water - Afwasplaatsen met koud en warm water - Stortplaats chemisch toilet - Servicestation campers - Douche en toilet voor gehandicapten - Baby was- badruimte - Wasmachine en droger - Sport mogelijkheden - Kinderspeelplaats - Volleybal -basketbal - badminton - Tafeltennis en jeu de boules - Gastendagverblijf met tv - Gezellig terras - Snacks frituur ontbijt service - Petit restaurant - Honden mits aangelijnd toegestaan - Afstand tot Ettelbruck ca 1 km. - Veel toeristische informatie over Luxemburg - Informatie over fiets en autoroutes In het hoogseizoen recreatie / animatie programma - Fiets- en mountainbike verhuur - Gratis vervoer vanaf het station als u met het openbaar vervoer komt (op afspraak) - In het hoogseizoen stadsbus tot aan de camping - Voor verdere informatie kunt u terecht bij de receptie.

Verkoop van de voordelige Luxembourg-Card. Hiermee kunt u meer dan 60 attracties bezoeken en gratis gebruik maken van al het openbaar vervoer (trein en bus) door heel Luxemburg.
De elektra aansluitingen op de camping zijn 16 ampere. Alle water aansluitingen op de camping hebben een uitstekende kwaliteit drinkwater. De afvalcontainers staan naast het sanitair gebouw.

Het is niet toegestaan wegwerp plastic onder tenten te gebruiken. Chemisch afval (batterijen e.d.) kunt u afgeven bij de receptie. Het nieuwe sanitairgebouw (verwarming en douches) worden met zonneenergie verwarmd.

Tijdens uw bezoek aan de stad vindt u verdeelt over de hele stad kinder speelplaatsen, een waterspeeltuin, en een natuurlijke watervijver. Ook diverse sportplaatsen voor de jongeren en een petanque baan ontbreken niet.

In de omgeving liggen vele comfortabele nationale, regionale en lokale wandelwegen. Mountainbikeroutes en fietspaden voeren u langs de rivieren of meander in alle richtingen door de vallei tot in de heuvels, van waaruit de wandelaars en fietsers kunnen genieten van een heerlijk uitzicht op de prachtige contouren en vergezichten.

Safaritent

Safaritenten (5 pers.)

Vier kompleet ingerichte luxe safaritenten staan op onze camping. Deze zijn geschikt voor vijf personen. Barbecue, kindermeubilair en linnengoed kunt u bij ons verkrijgen.

De safaritenten hebben een boxspringbed voor twee personen, een stapelbed en eventueel nog een bijzetbed, een zithoekje een kompleet ingerichte keuken met kookstel en koelkast, een nespresso koffiezetapparaat, een waterkoker, een gezellig zitje op het terras, een eettafel en een heerlijke hangmat. De tenten staan op een van de mooiste plekken van de camping met prachtig uitzicht. De tenten worden verwarmd met een gasverwarming.


www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.