camping Camping Kaul

Camping Kaul 4 sterren camping
Prachtig gelegen aan de rand van de stad Wiltz


60, Campingstrooss
L-9554 Wiltz
Luxemburg

+352 - 9503591
www.kaul.lu
info@kaul.lu
Luxemburgse beheerster

Camping Kaul is tot 30 december geopend

Direct naar de website van Camping Kaul

Camping Kaul op Google
Klik icoon voor betekenis

Camping kaul is een moderne camping. De kwaliteit van de camping is goed verzorgd en de ligging is ideaal in een mooie groene omgeving. De camping beschikt over 100 plaatsen, alle met een elektra aansluiting van 10A. Op onze camping zijn uitsluitend toercaravans, vouwwagens en tenten toegestaan.

Op camping Kaul kunt u gratis gebruik maken van onder andere WiFi en diverse speeltuinen, ook de entree voor het bike- en aquapark zijn bij de prijs van uw verblijf inbegrepen.

Het bikepark bestaat uit maar liefts drie fietscrossbanen met verschillende moeilijkheidsgraden. Een ding hebben ze gemeen ze starten allemaal vanaf een grote lanceerbaan.

Daarnaast biedt de camping verschillende verhuur accommodaties, alle voorzien van een hoog comfort en modern design.

Camping Kaul weer
Kijk op Google Maps
Het verwarmde zwembad van 660m², beschikt over een kinderbad en een spectaculaire glijbaan. Voor een onvergetelijk verblijf in het Aquapark Kaul wordt er regelmatig een animatie programma aangeboden. U kunt er ligstoelen huren om heerlijk te relaxen in de zon of in de schaduw onder de bomen. Het Aquapark is geopend van begin juni tot half september.

Verder is camping Kaul lid van het regionale "Rentabike Ardennes" dat u de mogelijkheid biedt om diverse tochten in de natuur van de Luxemburgse Ardennen te maken. Het netwerk biedt u onder andere verhuur van VTT, E-bikes, hulp bij pech onderweg evenals accessoires die u nodig hebt om veilig en zonder zorgen te fietsen.

Maar ook op ander vlakken heeft camping Kaul u voldoende te bieden zoals;
√ Outdoor tennisbaan
√ Tafeltennis
√ 2 speeltuinen
√ Beachvolleyball
√ Jeu de boulesbaan

Bistro Kaul, is een sfeervolle bistro in het midden van het Recreatiecentrum Kaul en beschikt over een schaduwrijk terras. U kunt hier genieten van een heerlijke ijscoupe of een verfrissend glas drinken om weer even op adem te komen na een fietstocht of na het bezoek aan het zwembad. Op de menukaart treft u heerlijke gerechten aan merendeels bereid met regionale producten. Er zijn diverse snacks verkrijgbaar en ook take away op aanvraag is mogelijk.

Wiltz is gelegen midden in een natuurlijk en tevens romantisch boslandschap in de heuvels van de Luxemburgse Ardennen. Wiltz ligt in het natuurpark van "Haute Sure" met zijn stuwmeer. Wiltz is een interessante reisbestemming voor diverse excursies, zowel sportief als cultureel.

Op loopafstand van de camping ligt een supermarkt en ook het centrum is gemakkelijk per voet te bereiken. Hier treft u ook een bus en treinstation. Dit biedt u de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijke prijs ook andere toeristische steden zoals Vianden, Clervaux, Diekirch, Ettelbruck en Luxemburg-Stad te bezoeken.
Chalet Emotion

Chalet Emotion (5 persoons)

Bij de verhuur inbegrepen, entree openbaar zwembad, elektriciteit, water, verwarming, tv, afwasmachine, beddengoed en handdoeken.

Safari tent (5 persoons)

Safari tenten die u het echte ultieme kampeergevoel bieden, maar wel met alle luxe.
Bij de verhuur inbegrepen, entree openbaar zwembad, elektriciteit, water, verwarming, tv, beddengoed en handdoeken.

Safari tent
Mega Pod

Pods (2 en 4 persoons)

De Pod is een ecologische hut die voorzien is van elektriciteit en verwarming. De luxe "tent" uit hout is uitgerust met datgene wat u nodig heeft om van een eenvoudig verblijf te kunnen genieten. De Pod heeft een klein terras met tafels en stoelen.
Bij de verhuur inbegrepen, entree openbaar zwembad, elektriciteit, water, douche, verwarming, beddengoed en handdoeken.

Chalet Taos (4 en 6 persoons)

De Taos is een mobilehome van de nieuwe generatie die een modern design heeft en veel comfort biedt. Het model F4 beschikt over twee slaapkamers met elk zijn eigen badkamer het model F6 beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. Beide types bieden een volledig ingerichte keuken en comfortabele woonkamer en een ruim terras met een panoramisch uitzicht.
Bij de verhuur inbegrepen, entree openbaar zwembad, elektriciteit, water, verwarming, tv, beddengoed en handdoeken.

Chalet Taos
Chalet Ardenne

Chalet Ardenne (4,6 of 7 persoons)

(2 chalets zijn ook geschikt voor personen met een lichamelijke beperking)
Bij de verhuur inbegrepen, entree openbaar zwembad, elektriciteit, water, verwarming, tv, afwasmachines, beddengoed en handdoeken.


www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.