camping Neumühle

Camping Neumühle 4 sterren camping

Gelegen in het wandelgebied Klein Zwitserland

Paul en Gerjo Coset-Kooijman

27, rue de Reisdorf
L-9366 Ermsdorf
Luxemburg

+352 - 879391
www.camping-neumuhle.lu
info@camping-neumuhle.lu
Nederlandse beheerder


Camping Neumühle is open van: 1 april tot 1 oktober

Direct naar de website van Camping Neumühle

Neumühle op Google
Klik icoon voor betekenis

Camping Neumühle Ermsdorf, is een 4 sterren familiecamping in het Mullerthal "Klein Zwitserland" Luxemburg. Kamperen op een van de mooiste campings in een prachtig wandelgebied langs het riviertje de l'Ernz Blanche. De camping heeft een speelkasteel, zwembad en mooi uitzicht. U kunt fietsen, mountainbiken, kayakken, wandelen en nieuw is geocaching in de directe omgeving. De eigenaren zijn nederlanders en nederlandstalig.

Camping Neumühle bevindt zich in het midden van Luxemburg, vlakbij Diekirch in het plaatsje Ermsdorf. Het Mullerthal biedt prachtige rotspartijen en uitzichten. De omgeving noemt men niet voor niets Klein Zwitserland wat het best tot zijn recht komt tijdens wandeltochten. Wat overheerst is het prachtige groen van de heuvels en de rust die deze omgeving uitstraalt.

Animatie in het hoogseizoen voor jong en oud. Ons recreatieteam verzorgd in het hoogseizoen elke dag, behalve zondag, een volledig programma voor de jongeren tot 14 jaar met sport en spel. Met o.a. kinderdisco, te gekke spelletjes, tafeltennis, knutselen, te veel om op te noemen. Met karaoke, tafeltennis, biljart, enz. een uitgebreide avond animatie vermaken we de volwassenen. Er zijn op de camping geen disco toestanden om de nachtelijke rust te garanderen.

Neumühle weer
Kijk op Google Maps
Neumuhle is een 4 sterrencamping midden in het groen van het Müllerthal. De camping is opgebouwd uit een 5 tal terrassen en heeft 105 plaatsen.

De omgeving is heuvelachtig met veel wandel mogelijkheden en prachtig uitzicht op de omgeving. De boer met de koeien loopt er langs de camping op weg naar het weiland. Langs de rand en het "benedenplein" loopt een riviertje met een klein watervalletje.

Zomers spelen de kinderen in het zwembad, de speeltuin of in het beekje naast het sportveldje.

Er is op elke plaats wel enige beschutting tegen de zon.

Uitstekende faciliteiten voor een ontspannen vakantie In de bistro van camping Neumuhle is het mogelijk om voor vriendelijke prijzen lekker te eten. Hier kunt u 's avonds ook genieten van een drankje met muziek. Tevens is het mogelijk om in het hoogseizoen frieten en snacks af te halen. Een groot, centraal gelegen, helder sanitairgebouw met warme douches en babydouche staan tot uw dienst. De kinderen kunnen genieten in de speeltuin met een echt kasteel. In het hoogseizoen is er op vele manieren kindervermaak.

Op camping Neumuhle is een zwembad van 10 bij 5 mtr en 1,25 diep. Hier kun je je lekker verfrissen of een baantje trekken tijdens warme dagen. Wasmachine ,droger en centrifuge zijn natuurlijk ook aanwezig. Voor de verhuur zijn er mountainbiken om lekker te ontspannen in de omgeving. Dit alles tegen vriendelijke prijzen.

Neumuhle bevindt zich in de nabijheid van Diekirch in het plaatsje Ermsdorf. Het Müllerthal met prachtige rotspartijen en uitzichten. Kamperen in een omgeving die men niet voor niets Klein Zwitserland noemt. Het is prachtig wandelen op de uitgezette wandelroutes. Fietsen is goed mogelijk langs de riviertjes, oude spoorbanen en over de uitgezette fietsrouten. In de directe nabijheid zijn er kajaks te huur voor een middag water en spetterplezier. Wat overheerst is het prachtige groen van de heuvels en de rust die deze omgeving uitstraalt.
Mobile home

O'hara mobile home (6 personen)

Huur een comfortabele mobilhome, chalet, de O'Hara geschikt voor 6 personen. Een moderne mobilhome en van alle gemakken voorzien.
De mobilhome heeft o.a. 3 slaapkamers, een keuken-kamer, douche en aparte wc. De slaapkamers liggen tegenover elkaar gescheiden door de kamer-keuken. De mobilhome heeft een mooi fris gekleurd interieur. Buiten heeft u een terras waar u kunt genieten van al het groen.

Neptunes mobile home (6 personen)

De mobilhome heeft o.a. 2 slaapkamers, een keuken-kamer, douche en aparte wc. De slaapkamers liggen tegenover elkaar gescheiden door de kamer-keuken. De mobilhome heeft een mooi fris gekleurd interieur. Buiten heeft u een terras waar u kunt genieten van al het groen.

Mobile home
Mobile home

Mercure mobile home (6 personen)

De mobilhome heeft o.a. 2 slaapkamers, een keuken-kamer, douche en aparte wc. De slaapkamers liggen tegenover elkaar gescheiden door de kamer-keuken. De mobilhome heeft een mooi fris gekleurd interieur. Buiten heeft u een terras waar u kunt genieten van al het groen.

Estiva mobile home (4-6 personen)

Vanuit de Estiva heeft u mooi uitzicht over de camping. Een moderne mobilhome en van alle gemakken voorzien. De mobilhome heeft o.a. 2 slaapkamers, een keuken-kamer, douche en aparte wc. De slaapkamers liggen tegenover elkaar gescheiden door de kamer-keuken. De mobilhome heeft een mooi fris gekleurd interieur. Buiten heeft u een terras waar u kunt genieten van al het groen.

Mobile home
Trekkershut

Trekkershut (4 personen)

We hebben ook 2 blokhutten/trekkershutten voor wie eenvoudig en niet te duur wil overnachten. De blokhut/trekkershut is voorzien van een klein keukenblokje, koelkast, kookplaten, zitgedeelte en 2 stapelbedden. Alles in één ruimte. U maakt gebruik van het sanitairgebouw van de camping.
Lekker slapen met de geur van het hout van de trekkershut. Voor wie wil kamperen zonder caravan of tent. Ideaal voor motorrijders, fietsers en wandelaars.


www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.