camping Troisvierges

Camping Troisvierges 3 sterren camping

Een moderne camping midden in de natuur

Rue de Binsfeld
L-9912 Troisvierges
Luxemburg

+352 - 997141
www.camping-troisvierges.lu
info@camping-troisvierges.lu
Luxemburgs beheer

Troisvierges is open van: 27 maart tot 3 oktober

Direct naar de website van Troisvierges

Troisvierges Google
Klik icoon voor betekenis

Camping Troisvierges is op maar 200 meter van het centrum van de gelijknamige plaats Troisvierges gelegen. De camping heeft 147 staanplaatsen alsmede diverse verhuurobjecten. De camping bevindt zich in een natuurlijke omgeving aan de rand van het dorp en vrijtijdscentrum van Troisvierges. De staanplaatsen zijn ruim, gemoedelijk en diverse met schaduw. De camping beschikt over alle noodzakelijke voorzieningen.

De gemeente Troisvierges beschikt over talrijke gemarkeerde wandelroutes. In totaal 17 routes (160 km) waaronder ook diverse thematische routes met verschillende moeilijkheids graden. Hier komt iedereen aan zijn trekken.

In de omgeving zijn diverse fietsroutes waaronder de bekende Vennbahn, het RaVel fietsnet alsmede een echte Mountainbike tour.

Ongeacht of u enkele dagen in het Natuurpark van de Luxemburgse Ardennen wilt doorbrengen of op doorreis bent, Camping Troisvierges zal zeker aan uw wensen voldoen in zaken service en comfort. Het omvangrijke vrijetijds aanbod en de veelzijdige sportieve, culturele mogelijkheden zijn een grote pluspunt.

Troisvierges weer
Kijk op Google Maps
Vrijetijds centrum

De camping van Troisvierges is onderdeel van het vrijetijdscentrum, welke bestaat uit 2 zwembaden, diverse sportvelden en een park. Vakantiegangers die op de camping overnachten krijgen een gereduceerd tarief.

Een verwarmd buitenzwembad en binnenzwembad
Het buitenbad is geopend van begin juni tot begin september. Hier hebben zowel de kleine als grote gasten hun plezier! Het water wordt verwarms op een konstante temperatuur van 27°C. Het buitenzwembad is 2016 volledig gerenoveerd en biedt talloze speel- en ontspanningsmogelijkheden.
- een 45m lange glijbaan
- een stroomversnel
- Whirlpool en massagesproeiers
- twee kinderbassins met glijbaan

Het buitenzwembad is omgeven van groen en speelplaatsen en geschikt voor mindervaliden. De sanitairevoorzieningen en kleedruimtes zijn schoon en modern. In het bistro-restaurant kunnen de gasten terecht voor een goede snack danwel maaltijd.

Het binnnenzwembad is voor te zwemmen toegangkelijkl en beschikt over een 25 x 12,50m groot bassin.

Diverse openbare sporttereinen
Meerdere sportterreinen zijn aanwezig waaronder:
- Beachvolleybal velden
- Voetbalveld
- Basketbal veld
- jeu des boules banen
- Tennisbanen
- Squashhal
- Multi sportterrein

De beachvolley- en tennis plaats kunnen gratis online gereserveerd worden. U krijgt dan een toegangscode gestuurd. De benodigde uitrusting krijgt u aan de kassa van het buitenzwembad ter beschikking gesteld.

Het Park "Jardin de l'Europe"
Het park van Troisvierges bevindt zich direkt tegenover de camping en nodigt uit tot een wandeling en te ontspannen.

Fietsen
Troisvierges ligt in het natuurpark Our. een streek met een veelvoud aan landschappelijk schoon. Het is een paradijs voor fietsers met een uitgebreid net van fietsmogelijkheden, zowel via rustige landwegen als gemarkeerde routes. Trap op de pedalen en ontdek de natuur. Er zijn diverse mogelijkheden voor overnachting en servicepunten voor fietsers.

Wandelen
De Luxemburgse ardennen is een waardevol natuur erfgoed. Het is een waar paradijs voor degenen die houden van trektochten of wandelingen in de vrije natuur. Zowel de opmerkzame wandelaar als de ervaren trekker komen op zoek naar nieuwe uitdagingen aan hun trekken. De 17 Wandeltouren van de gemeente Troisvierges zullen zeker aan hun verwachtingen voldoen. Ze zijn allemaal gemarkeerd en lopen door unieke, onberoerde landschappen.

Aktiviteiten
Camping Troisvierges en omgeving bieden talrijke ontspannings- en sportmogelijkheden. Alles is erop gericht dat de bezoekers genieten van hun verblijf en zich kunnen ontspannen.
Mobilhomes

Mobilhomes

Onze Mobilhomes bieden plaats aan 4 tot 6 personen. Ze beschikken over alle komfort zoals u kunt verwachten van deze luxe mobilhomes: gescheiden slaapkamers, open keuken met apparatuur, badkamer met ruime douche, verwarming, groot overdekt terras met tuin meubilair, eigen parkeerplaats, etc. De gemiddelde plaats is 100 tot 120m².

Glamping POD

U wilt graag eens wat anders en tevens iets gemoedelijks? Dan zijn onze "Glamping POD´s ideaal voor u. Dit zijn kleine gezellige houten hutjes die van natuurlijke materialen gebouwd zijn en ideaal voor een kort verblijf.

Een "Glamping POD" biedt plaats aan 2 tot 3 personen en u maakt gebruik van het schone sanitair en de andere faciliteiten van de camping. U heeft een klein terras ter beschikking met tuinmeubilair voor een gezellig ontbijt of om lekker te ontspannen.

Glamping POD
Safaritent

Safaritent

U wilt uw vakantie verbrengen in de natuur dan zijn onze Safaritenten ideaal voor u. Ze zijn geschikt voor 4 tot 5 personen en beschikken over twee slaapruimtes en een kompleet ingerichte keuken. Tevens heeft u een eigen (deels) overdekte terras met louncheset. Kortom lekker genieten van deze komplete Safaritent.


www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.