camping AlpenferienPark Reisach

Camping AlpenferienPark Reisach

Er valt hier heel wat te ontdekken!Schönboden 1
9633 Reisach
Oostenrijk

+43 42 84 301
www.alpenferienpark.com
info@alpenferienpark.com

Klik icoon voor betekenis
Alpenferienpark Reisach ligt in Oostenrijk in de provincie Karinthië op de beschutte zuidhelling van de Reisskofel 2371m. ( De hoogste berg in het Gailtal). Doordat onze camping op 800 meter hoogte ligt, is het uitzicht op de Karnische Alpen, die de grens vormen tussen Oostenrijk en Italië, en het beneden liggende Gailtal werkelijk fenomenaal.

Alpenferienpark Reisach is bijzonder rustig gelegen en omringd door prachtige natuur. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet. Tevens ontbreekt het niet aan de nodige faciliteiten. Watertappunten en elektriciteit zijn voor alle kampeerders bereikbaar.

Er zijn zowel schaduwrijke als zonnige plaatsen beschikbaar. De camping ligt op de zuidhelling van de Reisskofel (de hoogste berg in het dal) en heeft daarom in de zomer- en in de wintermaanden veel zonuren.

Door de terrasvormige aanleg blijft ook in de zomermaanden een rustige sfeer voelbaar. Voor kleinere kinderen is er een kinderspeelplaats met kinderhuisje en gelegenheid om met stromend water te spelen.