camping Eurocamping Bojkovice

Eurocamping Bojkovice 3 sterren camping

Geniet in de Witte Karpaten

Josef en Dana Prazan

Štefánikova 1008
687 71 Bojkovice
Tsjechië

+420 (0)572 641 717
+420 (0)604 236 631 (buiten het seizoen)
www.eurocamping.cz
info@eurocamping.cz
Tsjechische beheerders


Camping Eurocamping Bojkovice is open van: 1 mei tot 30 september
Direct naar de website van Camping Eurocamping Bojkovice

Eurocamping Bojkovice op Google
Klik icoon voor betekenis

Camping Bojkovice is een kleine verrassende camping op een steenworp afstand van de grens met Slowakije. Er is zijn 40 kampeerplaatsen, speels verspreidt over het terrein, zo zijn er plaatsen op een veldje of op een kleine verhoging de zogenaamde terrassen plaatsen. De plaatsen bieden u een grasbodem en een stroomaansluiting van 16 amp. Rondom en op de camping staan hoge berkenbomen die een heerlijke schaduw garanderen.

In het Informatiecentrum bij de receptie kunt u buiten veel toeristische informatie ook terecht voor, telefoon, internet (mogelijkheid Wi-Fi over de gehele camping), verkoop van ansichtkaarten, postzegels, souvenirs en wandel-, fiets- en wegenkaarten.

Op twee locaties in op de camping zijn de sanitaire voorzieningen. Er is een kleine vijver, een snackbar en een bar met een overdekt terras. Het dorp, met winkels en horeca, is op loopafstand. Voor de kampeerders is er een gedeelde keuken beschikbaar - gasfornuis, warm water, welke u kunt gebruiken voor het bereiden van hun eigen gerechten mocht dat niet lukken in uw eigen onderkomen.

Even lekker sportief bezig zijn, daarvoor zijn er de tafeltennis en het beachvoleybalveld.

Eurocamping Bojkovice weer
Kijk op Google Maps
Mogelijkheden om te tennissen of een partijtje op de volleybalvelden, voetbalveld, de toegang voor de indoor sporthal is te huren in het dorp. 15 km. verderop, in Uh. Brod. bevindt zich een Indoor Aqua park. De camping heeft zelfs twee zwembaden, 1 van 16 x 10 meter 1.70 diep en een peuterbad van 4 x4 meter, voor de kleintjes is er de speelplaats, zandbak, trampoline. Een clubhuis voor de jeugd en een recreatieprogramma voor jong en oud met o.a. barbeque-avonden en live-muziek maken de camping tot een waar genoegen.

Ook de jeugd heeft het hier naar de zin zo is er op zaterdagavond disco (tot 12 uur) en eenmaal per week ook poweryoga.

Eurocamping Bojkovice ligt aan de rand van Bojkovice en is gelegen in de vallei van de rivier de Olšava, aan de voet van de Witte Karpaten op een hoogte van 301 meter. De camping ligt op loopafstand het trein- en busstation. Het openbaar vervoer is goedkoop in Tsjechië en het is zeker de moeite waard om er gebruik van te maken.

Tijdens het seizoen, kunt u een bezoek vele culturele en sociale evenementen in het gebied rond Eurocamping Bojkovice en wat dacht van een wandeling op de hoogste top (Velká Javořina) van de Witte Karpaten (970 m.) met zijn prachtige vergezichten. In de de directe omgeving kunt u vele musea, kastelen en dorpen bezoeken. Deze omgeving is beroemd om zijn minerale bronnen, waaronder het grootste kuuroord in Moravië, gelegen aan de voet van de Witte Karpaten.

Verder is er ontzettend veel cultureel erfgoed te vinden, maar ook de oude ambachten worden hier nog volop gebezigd. Kortom u raakt hier niet uitgekeken.

Ook de natuur is hier nog rijk en vanuit de 21 meter hoge uitkijktoren (op 15 km. van de camping) heeft u een spectaculair uitzicht hierop van zowel op de Slowaakse als op de Tsjechische kant. Voor de liefhebbers is een bezoek aan de dierentuin (35 km.) met binnen de muren van de zoölogische tuin, een romantische kasteel uit de late 19e eeuw, met daarin een collectie van porselein, tin en artistieke meubels. Een bezoek is absoluut een must.

Wat moeten we er nog aan toevoegen, er is gewoon in een straal van nog geen 50 km. teveel om op te noemen.
Huisje met badkamer en keuken

Huisje met badkamer en keuken (2 tot 4 persoons)

Huisje A1-A4 vrijstaand huisje met een slaapkamer (2x bank), woonkamer (2 slaapbanken) met keuken en koelkast, badkamer met douche en wastafel, apart toilet, afgedekt met plastic tuinmeubilair, parking (A3 + A4 huisje naast het huisje, A1 + A2 parkeerplaats 10m onder het chalet).

Huisje A5 (5 persoons)

Huisje A5 het is een vrijstaand huisje met twee slaapkamers, keuken, douche, toilet, terras. Een totaal van 5 bedden.

Huisje A5
Huisje B1-B5

Huisje B1-B5 (4 persoons)

Huisje B1- B5 onlangs gerenoveerde dubbele-huisje verdeeld in links en rechts helften, elk de helft heeft zijn eigen badkamer, keuken, slaapkamer (2 bedden) en een woonkamer (2 bedden - slaapbank).

Stacaravan (4 persoons)

Uitgerust met badkamer, keuken, koelkast, fornuis, waterkoker, eenvoudige gerechten en China. Buiten is er een overdekt terras met plastic meubilair. Mobile woning heeft twee slaapkamers en twee 2 +2 bedden en een gemeenschappelijke woonkamer kunt u naar een ander bed te creëren.

Stacaravan
Huisje B7-B10

Huisje B7-B10 (4 persoons)

Huisje B7-B10 zijn onlangs gerenoveerde dubbele-huisje en verdeeld in links en rechts helften, elk de helft heeft zijn eigen badkamer, keuken, slaapkamer (2 bedden) en een woonkamer (2 bedden).


www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.