camping Portofelice

Camping Portofelice 5 sterren camping
Op een steenworp van strand en zeeViale dei Fiori, 15
30020 Eraclea Mare
Tsjechië

+39 (0)421-66 411
www.portofelice.it
info@portofelice.it
Italiaans beheer


Camping Portofelice is open van: 18-05-2019 tot 15-09-2019

Direct naar de website van Camping Portofelice

Portofelice op Google
Klik icoon voor betekenis

Vakantie aan zee
Het vakantiedorp Portofelice ligt volledig midden in het groen van een pijnbos, aan de Adriatische Zee. Zijn betoverende strand van fijn zand zal je de schoonheid van de natuur doen herontdekken en fantastische en onvergetelijke dagen doorbrengen.

De kampeerplaatsen van de camping, van 65 tot 80 m2, liggen op een grasveld, volledig in de schaduw van verschillende soorten hoge bomen (een aantal plaatsen zijn voorzien van een hagelscherm van 6 x 6 meter) en worden bijna alle van elkaar gescheiden door een heg.

Alle kampeerplaatsen van de camping zijn uitgerust met: Rechtstreekse drinkwateraansluiting of een waterkraan in de buurt - Een 220 V elektriciteitsaansluiting ( van 6A tot 8A) conform de EEG-normen - Een aantal staanplaatsen zijn voorzien van een aansluiting voor satelliet-tv met automatische ontvangst van de belangrijkste Italiaanse en buitenlandse zenders - Een genummerde privé-parkeerplaats voor de auto vlak in de buurt.

Portofelice weer
Weersverwachting
Eraclea Mare
Weeronline.nl - Meer weer in Eraclea Mareweeronline.nl Altijd jouw weer
Kijk op Google Maps
Wij bieden drie soorten kampeerplaatsen:
Eden 1 - voorzien van elektriciteit (8A), aansluiting voor wateraan- en afvoer.
Eden 2 - voorzien van elektriciteit (8A), aansluiting voor wateraan- en afvoer, aansluiting voor satelliet-tv.
Standard - voorzien van elektriciteit (6A), wateraansluiting bij de staanplaats of vlak in de buurt.

De camping beschikt over 3 groepen sanitaite voorzieningen: ze zijn ruim en goed ingedeeld, en qua reiniging en werking goed verzorgd, aangezien wij ons ervan bewust zijn dat voor wie in de open lucht leeft het hygiënischsanitaire aspect fundamenteel is. Met trots kunnen we zeggen dat de gasten van Portofelice vinden dat onze sanitaire voorzieningen helemaal aan hun verwachtingen voldoen, zowel wat de hygiëne als wat het comfort betreft!
Voor de kleintjes is er "Welcome Children": een vrolijk gekleurd sanitair blok dat speciaal voor kinderen van 0 tot 12 jaar is bedacht, met mini-wasbakken, mini-douches, mini-wc's en een grote clown, waar ze kunnen douchen... zonder te huilen!

Een groep van professionele jongeren staat 7 dagen per week tot je beschikking met leuke ideeën en vermaak voor jong en oud. Voor kinderen van 6 tot 14 jaar is er een voetbalschool met gekwalificeerde en deskundige trainers. Het animatieteam, een vermakelijke groep die zijn initiatieven op discrete wijze brengt, stelt vele verschillende ontspanningsactiviteiten voor, waaronder: warming-up van de spieren, aerobics, aquafitness, cursussen yoga, ochtendgymnastiek op het strand, sporttoernooien, tennis- en voetballessen. Je zult je dagen doorbrengen in een wereld van spel en plezier met de mogelijkheid veel nieuwe vrienden te maken. De avond wordt afgesloten voor het grote podium waar je vele feesten, voorstellingen, cabaret. De activiteiten vinden normaal gesproken plaats van 9.30 tot 13.00 uur, en van 16.00 tot 23.00 uur, en worden gegarandeerd van 20 mei tot 9 september (met de mogelijkheid de periode te verlengen).

Portofelice besteed speciale aandacht aan de wondere wereld van jouw dromen. Je zult er verschillende ruimtes vinden voor spel en plezier, waaronder de "Mini-club", die wordt verzorgd door ons animatieteam, dat je fantastische momenten zal bezorgen met allerlei spelletjes, stimulerende activiteiten, voorstellingen, toernooien, de voetbalschool een kunstgrasveld, enz. Er staat ook een enorme speeltuin in de schaduw tot je beschikking. Zonder twijfel een mooie herinnering die je tijdens de koude winterdagen aan je vrienden kunt vertellen! Elke woensdagmiddag in het restaurant van de camping groot feest voor alle kinderen van 4 tot 10 jaar die hun verjaardag vieren tijdens hun verblijf in Portofelice. Op Portofelice aan spel en sport geen gebrek.. altijd en overal!

Totale ontspanning onder de zon of een heerlijke duik in het water van de zwembad, dat is een zomervakantie waar iedereen van droomt… en na een gezonde zwempartij is er niets heerlijker dan een verkwikkende whirlpool die de rug, de voeten en de nek masseert, of te zonnebaden op een van de vele ruime zonneweiden die de waterplas omringen! Dankzij het feit dat de baden verschillende diepten hebben, kan iedere moeder haar eigen "waterrat" rustig vrij laten zwemmen. Er zijn ook twee nieuwe whirlpools met twintig zitplaatsen, waterstralen tegen nekpijn, watervallen enz., omgeven door rotsen en palmbomen. Verder zijn er 1 nieuwe verhoogde zonneweide en 2 glijbanen voor kinderen die ongeveer 3 meter hoog zijn.

Het in 2015 geopende HAPPY WORLD SOFT PARK is het nieuwe pretpark van Portofelice waar je je kunt vermaken met nieuwe trampolines, de mini-kartbaan en de allerlaatste opblaasspellen en in de vernieuwde speelzaal vind je de nieuwste videogames en nog veel meer. Je verblijf in Portofelice, het vakantiedorp aan zee, zal een mooie herinnering zijn om op koude winterdagen aan je vrienden te vertellen!

Dit zijn de beschikbare activiteiten van het HAPPY WORLD SOFT PARK:
Trampolinespringen
Mini-kartbaan
Opblaasspellen
Speelzaal
Draaimolens voor kinderen
(De attracties zijn tegen betaling)

Het HAPPY WORLD SOFT PARK ligt in ons winkelcentrum in een ideale positie om veilig plezier te maken en te spelen, vlakbij het grote podium waar de avondvoorstellingen worden gehouden en tegenover het restaurant.
Chalet Wilma

Chalet Wilma (Max. 6 persoons)

Een kookhoek met een vierpits gasfornuis, magnetron, pannen en vaatwerk, koelkast, tafel en stoelen, woonkamer met een slaapbank voor twee personen, kamer met een tweepersoonsbed, kamer met twee eenpersoonsbedden, ruime badkamer met wc, bidet, douchecabine enz., warm en koud water, overdekt betegeld terras (ca. 19 m2) met tafel, stoelen en ligstoelen, eigen tuin en barbecue met houtskool.

Bungalow (4 persoons)

Een kookhoek met een driepits gasfornuis, magnetron, pannen en vaatwerk, koelkast, tafel en stoelen, woonkamer met twee slaapbanken, kamer met een tweepersoons bed, badkamer met wc, bidet, wasbak en douche, warm en koud water, betegeld overdekt terras (ca. 14 m2) met een tafel en ligstoelen, tuin en barbecue met houtskool.

Bungalow
Gold caravan

Gold caravan (6 persoons)

Een roestvrijstalen keuken, vierpits gasfornuis, gootsteen, koelkast met vriezer, pannen en vaatwerk woonkamer met tafel en slaapbanken, kamer met tweepersoons bed, kamer met twee eenpersoonsbedden, badkamer met wasbak, douchecabine, wc, warm en koud water, betegelde veranda (ca. 18 m2) met een tafel, tuinstoelen, ligstoel en barbecue.

Maxi & Silver caravan (6 persoons)

1 kamer met tweepersoonsbed, 1 kamer met twee eenpersoonsbedden, woonkamer met slaapbank en tafel en stoelen, kookhoek met een vierpits gasfornuis, koelkast, gootsteen, pannen en vaatwerk, badkamer met wc, wasbak en douchecabine, warm en koud water, betegelde veranda (ca. 18 m2) met een tafel, tuinstoelen en een ligstoel.

Maxi & Silver caravan
Suite caravan

Suite caravan (4 persoons)

Een kamer met tweepersoons bed, woonkamer met een tafel en slaapbanken, badkamer met wasbak, douchecabine, wc, warm en koud water, roestvrijstalen keuken, vierpits gasfornuis, gootsteen, koelkast met vriezer, pannen en vaatwerk, ruim overdekt afgesloten terras (ca. 13 m2) met tafel, stoelen en ligstoel.


www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.