camping Beringerzand

Camping Beringerzand 5 sterren camping

Waar kinderen het liefst kamperen!Heide 5
5981 NX Panningen
Nederland

+31 (0)77 - 3072095
www.beringerzand.nl
info@beringerzand.nl


Camping Beringerzand is het hele jaar open

Direct naar de website van Camping Beringerzand

Beringerzand op Google
Klik icoon voor betekenis

Op onze kindvriendelijke camping in het mooie Limburg vindt u alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie. Het is een cliché, maar niet minder waar: als uw kinderen plezier hebben tijdens de kampeervakantie, dan heeft u dat ook! Op familiecamping Beringerzand bent u daarom verzekerd van een onvergetelijke tijd, want geen kind zal zich hier vervelen! Kindercamping in Limburg met top faciliteiten.

Er is zoveel te doen op Camping Beringerzand, dat uw kinderen niet weten waar ze moeten beginnen! Zo regent het nooit in ons overdekte zwembad en speelparadijs KinjerKriebel en zorgt Aartje Twinkel samen met ons animatieteam voor de leukste activiteiten.

We zien u graag terug op de gezelligste familiecamping in Limburg!
• Verwarmd binnenzwembad, met kinderbad
• Buitenzwembad, om zomers lekker in af te koelen
• Binnenspeeltuin, met spannende klim- en klautertoestellen
• Buitenspeeltuin, o.a. air trampoline, sportvelden, midgetgolf, fietscrossbaan en tennisbanen
• Speeltuintjes op bijna alle velden
• Uniek animatieprogramma met Aartje Twinkel van de KinderKampeerWereld
• Heel veel leuke activiteiten in het recreatieprogramma
• Smullen in de snackbar of het kinderrestaurant
• Mooie stacaravans en unieke tipitenten

Beringerzand weer
Kijk op Google Maps
De ruime kampeervelden op onze familiecamping zijn ingedeeld op leeftijdscategorie van de kinderen. Zo kunnen zij veilig spelen met leeftijdsgenoten met speeltoestellen op de velden. Maar ook als u geen kinderen heeft of liever iets rustiger geniet van uw kampeervakantie, is er altijd wel een speciaal plekje voor u.

Ontdek de mooiste plekjes in Limburg
Nieuwsgierig naar wat de omgeving Limburg en het Land van Peel en Maas voor u te bieden heeft? Ontdek dan nu de mooiste plekjes rondom onze camping in Limburg! Zo ligt de Groote Peel en de Maas op ca. 15 km afstand, voor veel wandel en fietsplezier. Bezoek ook animatiepark 'Toverland' voor een onvergetelijke dag samen met uw kids.

Ontdek camping Beringerzand
Nieuwsgierig geworden naar camping Beringerzand? Neem dan onderstaand een kijkje in ons fotoalbum, lees verder op onze website of kom ons bezoeken in Limburg en ontdek Camping Beringerzand zelf!

Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd onze brochure aanvragen of contact opnemen met onze receptionisten.
Stacaravan

Stacaravans

U kunt op Camping Beringerzand 2 soorten stacaravans huren:

• Stacaravans met 2 slaapkamers: deze stacaravans beschikken over 1 slaapkamer met één tweepersoonsbed, en 1 slaapkamer met twee aparte bedden. U heeft daarnaast de mogelijkheid om een 5e en 6e slaapplaats te creëren in de woonkamer.

• Stacaravans met 3 slaapkamers: we hebben twee stacaravans te huur met 3 aparte slaapkamers. Deze beschikken over 1 slaapkamer met één tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met enkele bedden of één ervan voorzien van een stapelbed. Deze stacaravans beschikken over meer ruimte, de huurprijs ligt wel iets hoger.

Tipi tent (6 persoons)

De Tipi-tent beschikt over 6 slaapplaatsen, daarvoor zijn er matrassen aanwezig. U dient zelf slaapzakken, kussens, handdoeken e.d. mee te nemen. De dekens die er liggen zijn voor de ondergrond bedoeld. Natuurlijk mag u hier altijd gebruik van maken, soms is het gewoon wat kouder.

In de tent is een kookgelegenheid met 2 pitten op gas en een barbecue. Het keukengerei (servies, bestek, pannen, snijplank, thermoskan, koffiefilter, fluitketel, schalen, jerrycan, schoonmaakmiddelen etc.) voor 6 personen is aanwezig.
Er is ook een picknicktafel voor binnen. De tafel kan makkelijk naar buiten, daar staan al banken, bij de vuurplaats. Hier is het avontuurlijk toeven bij een vuurtje van houtskool. Een kampvuur is helaas niet toegestaan.
Voor de kinderen ligt er wat speelgoed in de Tipi-tent.

Tipi
't Witte Huis

't Witte Huis (groepen)

Wilt u met een grotere groep overnachten, of met bijvoorbeeld 2 of 3 gezinnen ?

Camping Beringerzand heeft de beschikking over een mooie groepsaccommodatie (tot maximaal 14 personen) aan de rand van het dorpje Beringe in Noord Limburg. Voorzien van alle gemakken en comfort! Gelegen ca. 2 km van Camping Beringerzand.


www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.