camping Bled

Camping Bled 5 sterren camping
Gelegen aan het meer van Bled.


Kidriceva 10c
4260 Bled
Slovenië

+386 (0)4 - 575 2000
www.sava-camping.com/en/bled-camping/bled-camping
info@camping-bled.com


Camping Bled is open van: 1 april tot 31 oktober

Direct naar de website van Camping Bled

Bled op Google
Klik icoon voor betekenis

Camping Bled ligt in een rustvol afgezonderd bij het meer Bled aan de voet van de heuvel Karavanka en de Julische Alpen. Maar 2 km. van Bled, de camping is 6 hectare en kan tot 1000 gasten ontvangen.

Op onze camping is een supermarkt, restaurant, een strand aan het meer, een basketbalveld en een speeltuin. Er zijn vele sportmogelijkheden op de camping zoals; volleybal, tennis, basketbal, badminton en tafeltennis.

Het meer zelf heeft vele mogelijkheden voor roeien, kajakken en vissen, een golfbaan vindt u op een afstand van maar 2 km. van de stad Bled.

Bled met zijn omgeving van complete natuurlijke schoonheid, is een juweel verscholen tussen de Alpen en is beroemd om zijn milde gezond klimaat en zijn thermaalwater in het meer.

Op camping Bled zullen we ons best doen om uw verblijf zo fantastisch mogelijk te maken.

Bled weer
Kijk op Google Maps
De schoonheid van de bergen reflecteert op de oppervlakte van het meer, zon, kalmte en frisse lucht stimuleert het meest plezante gevoel in elk seizoen van het jaar en voorziet het van ideale omgeving voor een rustvolle of juist meer een actieve vakantie.

Traditionele boottochten naar de idealistische kerk op het eiland van Bled, een bezoek naar het indrukwekkende kasteel van Bled welk zich hoog verticaal boven het meer bevind, romantische koetstochtjes om het meer, door de bergdalen fietsen, culturele presentaties, Bled nachten verlicht door het dramatische vuurwerk gezichten, dansen, sensatie, opwinding op de roulette tafelen black jack tafels in het casino. Het is bijna onmogelijk om je een meer gelijke vakantie voor te stellen dan een vakantie bij het schitterende meer bij Bled.

Faciliteiten op het terrein:

Receptie:
Gebruik van internet / telefoon en fax / Telefooncellen

Restaurant:
U kunt genieten in ons restaurant van de overheerlijke traditionele gerechten uit meditarine en Sloveense gerechten. Op de kaart vindt u talrijke seizoensgebonden specialiteiten. Supermarkt: in onze supermarkt kunt u alle producten vinden, ook de producten die dagelijks vers van de markt komen.

En nog veel meer:
Douches met warm water / Sanitair voor mindervaliden / Wasserette / Afwas ruimtes / Chemisch toilet / Camperverzorging (Campers kunnen hier hun afvalwater lozen) / Honden douche / honden bar / Autowasserette / Koelkasten / Gas opslagplaats / Fietsen en andere sport artikelen te huur / Basketballveld / Volleybalveld / Tafeltennis voorzieningen / Speeltuin / Grote tent voor de animatie / TV kamer.

www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.