Vakantiewerk op de camping

Personeel gevraagd en aangeboden


Voor onze campings in Nederland en in het buitenland zijn wij continu op zoek naar enthousiaste medewerkers voor animatie, receptie, horeca, schoonmaak, onderhoud enz.

Kijk of er een leuke baan voor je bij zit of laat zien dat je zelf het initiatief kan nemen en plaats je eigen vacature. Het kost je niets!.Duitsland
Hulp gevraagd

Voor het komend seizoen zijn we op zoek naar hulp op onze camping. Wij zoeken een enthousiast koppel, dat graag de handen uit de mouwen wil steken op onze mooie camping met horeca, in de natuurrijke, rustige en gemoedelijke Südeifel.

In het kort:
- Een gezellig en enthousiast koppel (2 personen),
- die het prettig vinden om zelfstandig te werken,
- zowel op de camping als in het restaurant,
- in overleg flexibel inzetbaar zijn,
- met passie voor kamperen en mensen,
- beschikbaar zijn van april tot medio september,
- bij ons is het voldoende als je Nederlands spreekt, een beetje Duits is oké,
- dit alles wordt goed gewaardeerd, inclusief kosteloos verblijf op de camping met jullie eigen kampeermiddel, maar er is ook een caravan beschikbaar.

Camping in der Enz
In der Enz 25 - 54673 Neuerburg
Duitsland

Naar de website van de camping Mail naar de camping
Geplaatst 28-03-2022

Duitsland
Studentenjob

Wij zoeken een student uit Nederland voor de maanden juni, juli en augustus 2022.
Taken: Receptie, inchecken, verkoop van broodjes en drankjes.
Uurloon vanaf € 14.
Je woont op de camping.

Alléén schriftelijke sollicitaties via e-mail.

Camping am Königsberg
Am Schwimmbad 1 - 67752 Wolfstein
Duitsland

Naar de website van de camping Mail naar de camping
Geplaatst 01-03-2022

België
Studentenjob receptioniste kinderanimatie

Ben je vrij tijdens de grote vakantie? Zin om in een leuk kader te werken? Aan de receptie, bar en kinderanimatie organiseren? Dan hebben we je nodig! We zoeken een leuke collega voor de zomer!

Waar ?
Camping Familial
Rue des Bruyères 19, 4960 Malmedy
België
Tel. +32 (0)80 33 08 62

Suur je CV naar info@campingfamilial.be

Naar de website van de camping Mail naar de camping
Herplaatst 09-01-2022

Duitsland
Receptionist(e)

Ben je op zoek naar de een echte leuke baan in het buitenland, waar jouw inzet er echt toe doet en waar je onderdeel uitmaakt van een leuk team? Dan is deze vacature ècht iets voor jou!

Wij zoeken voor september en oktober nog een receptionist(e). Je werkt in een moderne receptie, waar je met tenminste twee, maar meestal met drie collega’s aanwezig bent. Er is dus altijd hulp aanwezig, mocht je iets (nog) niet weten. Bij het werk in de receptie ben je bezig met het verwelkomen van gasten, in- en uitchecken en het beantwoorden van algemene vragen. Je doet daarnaast lichte administratieve werkzaamheden.

Jij krijgt gratis je eigen plekje in een caravan op het personeelsterrein en hoeft geen eten te regelen. Je krijgt namelijk gratis maaltijden. En uiteraard hoort er ook een goed salaris bij. Enige kennis van de Duitse taal is zeer gewenst.

Voor meer informatie en sollicatie kunt u zcih wenden aan Reginald Burgers - Camping am Holländischer Hof – 0049 2673 4660 of stuur een e-mail.

Naar de pagina van de camping Mail naar de camping
Geplaatst 04-08-2022

België
Wij zijn op zoek naar jou!!!

Ben je spontaan, vrolijk, flexibel, weet je van aanpakken en hou je van het campingleven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken voor onze gezellige camping in het zuidelijkste deel van de Belgische Ardennen nog personeel voor verschillende werkzaamheden OA:
√ Bar/terras medewerker.
√ Kok of keukenhulp voor eenvoudige kaart.
√ Schoonmakers.

Wil je (of ken je) iets anders en denk je ik heb zin om dit avontuur aan te gaan, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Tel. 0032-476838400 of per mail.

Tot dan!

Dionny Blankers en Karin Körver
Camping Le Prahay

Naar de pagina van de camping Mail naar de camping
Geplaatst 11-01-2022

Bijbaantje

Hier had jouw vacature kunnen staan.

Nederland
Stageplaatsen
vakantiekrachten

Wil jij werken of stage lopen op een luxe 5-sterrencamping in een van de mooiste gebieden van Nederland? Veluwecamping De Pampel is erkend leerbedrijf voor verschillende sectoren binnen MBO/HBO. Wij bieden leerzame stageplaatsen of afwisselend vakantiewerk aan bij diverse afdelingen zoals horeca en/of recreatie. Ook stage lopen bij verschillende afdelingen is mogelijk!

Kom je niet uit de buurt? Overnachten is bij ons geen probleem. Zie jij jezelf een rol vervullen binnen ons familiebedrijf? Mail jouw motivatie en cv.

Camping De Pampel
Hoenderloo

Naar de pagina van de camping Mail naar de camping
Herplaatst 09-01-2022

België
Studenten gezocht

Voor onze campings in de Belgische Ardennen en Gaume zoeken wij voor het seizoen 2021

√ - Hard werkende studenten voor de horeca in juli en augustus.
Zeer goede verdiensten !!

Voor inlichtingen kunt u bellen naar 0032 (0)22743436 of mailen naar Christian Uyttebroeck.


Naar de pagina van de camping Mail naar de camping

Herplaatst 09-01-2022

Duitsland
Diverse vacatures

Door Corona loopt alles een beetje anders dan anders. Daardoor zijn we nu op zoek naar 2 vakantie medewerkersvoor onze camping Seeburger See in midden Duitsland. Rollen zijn vrij en combineerbaar maar ideaal zou zijn; één in de rol van Kok en de andere is bediening/Kidsclub.

Als kok krijg je zoveel vrijheid in koken als je wil, we leren je ook graag dingen. Echt een kans om kennis te maken met het beroep.
De andere job is 5x in de week ´s morgen een activteit met de basisschoolkinderen en een paar keer per week andere activiteiten plannen. Voor de rest loop je mee in de bediening en doe je receptie werk. Belangrijk om te weten is dat je geen dagenlijkse schoonmaak doet!

Camping Seeburger See
Seeburg

Naar de website van de camping Mail naar de camping
Herplaatst 09-01-2022

Luxemburg
Echtpaar gezocht

Gezocht echtpaar voor diverse werkzaamheden op camping Neumuhle in Luxemburg. Er zijn diverse mogelijkheden en combinaties van werkzaamheden.

- Bijhouden van het sanitair gebouw.
- Verblijf in een luxe mobil home mogelijk.
- Diverse klusjes snoeiwerk.
- Ook is een combinatie van werkzaamheden mogelijk.

De beloning, vergoeding is afhankelijk van de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn van ongeveer begin mei tot eind augustus of anders in overleg.

Belangstelling bel 00352 879391 of stuur een e-mail.

Naar de pagina van de camping Mail naar de camping
Herplaatst 09-01-2022

Vakantiewerk

Campings zoeken mensen met initiatieven, dus neem dat initiatief en plaats je vacature op www.CampingGids.com.

Duitsland
Werken en vakantie

Wij zoeken jou! Vriendelijke bediening voor het restaurant in Traben-Trarbach, bakkers voor de Foodtruck in Alf, aanpakkers met 2 rechter handen voor alle voorkomende camping werkzaamheden, verzorgers van onze verhuuraccomodaties en onze sanitaire gebouwen. Ben je enkele maanden beschikbaar en wil je werken en vakantie…

Naar de pagina van de camping Mail naar de camping
Herplaatst 09-01-2022

Duitsland
Beheerders gezocht

Voor onze camping (Seeburger See) zijn wij op zoek naar beheerders.

Naar de website van de camping Mail naar de camping
Herplaatst 09-01-2022

Zomerbaantje

Beste mensen,

Ik ben op zoek naar een zomerbaantje tussen 20 juli en 10 augustus.
Ik ben geïnteresseerd in animatie, horeca of receptie. Ik heb al relevante training gehad en ervaring met acteren, improvisatie en trainingen geven.

Hebben jullie misschien nog een vacature openstaan die hierbij past?

Roos Denisse

Mail naar de solicitant
Herplaatst 09-01-2022

Bijbaantje

Hier had jouw vacature kunnen staan.

Campingwerk gezocht

Hallo kampeervrienden,

Ik heb veel reis- en kampeer-ervaring, jarenlang zelf in het buitenland gewoond, ook buiten Europa. Afgelopen zomer ben ik teruggekomen naar Nederland vanuit Berlijn. Ik heb nu alweer 'Fernweh', maar ik zoek ditmaal seizoenswerk!

Nederlands is mijn moedertaal en ik spreek vloeiend Engels en Duits, en wat Frans. Ik word in maart 50 jaar dus ik sta nog volop in het leven, en mét een portie levenservaring!

Ik ben zelfstandig, communicatief, fit, handig en probleemoplossend. Allerlei werkzaamheden zijn bespreekbaar, zoals huurtenten/-caravans gereedmaken, linnengoed wassen, ontvangst en wegwijs maken gasten, eenvoudige horeca-werkzaamheden en bijvoorbeeld het geven van knutsel-workshops.

Ik heb respect voor de natuur, ik rook niet en ik proef graag een lokaal wijntje maar ik drink met mate. Het lijkt mij leuk om gastvrouw te zijn op een fijne camping met nette accomodaties en de gasten een fijne en zorgeloze vakantie te bezorgen. Ik ben van plan een eigen katoenen 3-p tent mee te brengen en een mountainbike, en aan te reizen per trein. Ik heb geen huisdieren.

Ik ben in ieder geval beschikbaar in de maanden juli en augustus en kom graag in het voorjaar al kennismaken. Indien wenselijk, kan ik ook in de meivakantie helpen. Mijn voorkeur gaat uit naar een mooie, gezellige, zonnige plek in Europa, niet te ver van een treinstation, en waar mijn matige Frans geen probleem vormt.

Ik hoop gauw van jullie te horen!!

Een zonnig 2021,

Suzan Breedveld

Mail naar de solicitant
Herplaatst 09-01-2022

Bijbaantje

Hier had jouw vacature kunnen staan.

Camping medewerker

Nu het seizoen 2021 er bijna op zit denken we alweer aan 2022. Ik zou graag in aanmerking komen voor seizoenswerk bv tussen pasen en de herfstvakantie. Ben 50 + en van huis uit jaren werkzaam geweest in de horeca als kok op vele niveaus waaronder ook op verschillende campings. Tevens werkzaam geweest in onderhoud, tuinwerk, schoonmaak, sleutelbeheer, van vele particuliere vakantiehuizen. Zou graag alles aan willen pakken. Als vergoeding zou ik graag gebruik willen maken van bv een chalet/stacaravan en eventueel andere beloning in natura voor meerdere uren bv. Ik hou van kamperen, natuur en buitenleven wat ik dus ook al vele jaren op een prettige manier mee bezig ben.

Als u een caming of vakantiepark heeft in bv BELGISCHE ARDENNEN of DUITSE EIFEL/MOEZEL en u zoekt voor 2022 nog een medewerker en bovenstaande bericht staat u wel aan dan zou ik het fijn vinden om van u een bericht te krijgen met bv. werkzaamheden vergoedingen uw naam en camping/parknaam.

Bij voorbaat dank en hopend op een snelle positieve reactie.

Met vriendelijke groet,
Dhr.Harijgens

Mail naar de solicitant
Herplaatst 09-01-2022

2 sportieve studenten

Beste,

Wij zijn Tim en Koen, beide 20 jaar oud en het lijkt ons ontzettend leuk om te mogen werken op een camping in Nederland dit jaar!

Ik ben Tim, zit in het derde jaar van Finance and Control aan de Hogeschool van Utrecht. Ik ben zeer actief op de hockeyclub waar ik veel trainingen geef. Ook draai ik bardiensten op de hockeyclub. Vroeger heb ik een baantje in de horeca als ontbijt service gehad. Ik zou mezelf beschrijven als een klantvriendelijk, betrouwbare en vrolijke werknemer.

Ik ben Koen, heb ook gewerkt als hockeytrainer en geeft huiswerkbegeleiding en bijles op een middelbare school in Delft. Ik zit inmiddels in mijn derde jaar van de studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft en heb daar veel technische projecten in teamverband gedaan, dus ik kan goed klussen en met gereedschappen overweg. Ik spreek vloeiend Engels en een heel klein beetje Duits. Ik zou mezelf beschrijven als doelgericht, probleemoplossend, klantvriendelijk en positief ingesteld.

We zien onszelf als all-round inzetbaar: We kunnen zowel helpen met schoonmaken als helpen helpen in de buitendienst.
Wij zijn beide woonachtig in Nieuwegein dus zouden wij graag intern verblijven op de camping. We zouden deze zomervakantie het liefst +/- 4 weken komen werken waarbij we wekelijks 40+ uur beschikbaar zouden willen zijn in de maanden juli en augustus.

Met vriendelijke groet,
Tim Adema, Koen Ceton

Mail naar de solicitant
Herplaatst 09-01-2022

Ik zoek werk

Als je werk zoekt op een camping dan zal je dat toch kenbaar moeten maken anders blijft het bij zoeken.

Vakantiewerk

Campings zoeken mensen met initiatieven, dus neem dat initiatief en plaats je vacature op www.CampingGids.com.Werken op de camping.

Zoek jij nog een baantje of heeft u nog een vacature vrij?
Mail dan de webmaster en de vacature wordt binnenkort gratis geplaatst.

Mail de webmaster

(Vacatures blijven ± 6 maanden actief en worden daarna zonder berichtgeving verwijderd)

Vacatures zijn uitsluitend voorbehouden aan de deelnemende campings op CampingGids.com!