Page 5 - CampingGids.com
P. 5

In het diepe zuiden van de Belgische Ardennen ligt de Gaume, een nog vrijwel onbekende streek met vele bossen, lichtglooiend land- schap en een aangenaam microklimaat (enkele graden warmer dan in de Ardennen). Op slechts 300 km van Utrecht, aan de rivier de Sémois, ligt 4 sterren Camping de Chêne eur in een prachtig stuk natuur. Deze mooie camping kenmerkt zich door zijn parkachtige opzet met een diversiteit aan ruime kampeerplaatsen: plaatsen afgezet met hagen, op een open veld, of direct aan de rivier. Op
de Chêne eur is er voor elk wat wils. In het voorjaar en september heeft deze camping een grote aantrekkingskracht op mensen die genieten van natuur, rust en ruimte. Zeer geschikt voor wandelaars,  etsers maar ook voor vissers (meerdere riviertjes en visvijvers in de omgeving). In de vakanties kunnen kinderen nog ongestoord spelen op de camping of in de rivier. In het hoogseizoen is er een animatie- programma. De camping ligt ook vlakbij de snelweg (E25, route du soleil) en is daardoor ook zeer geschikt voor passanten.
België
Camping De Chênefleur
Méér dan een 3*** camping in de Ardennen / Gaume
Geopend
01-04-2020 tot 01-10-2020
Toeristische plaatsen
195
Verhuur
Stacaravan, kampeerbungalow, bun- galowtent, familietent en Mobihut (de mobiele trekkershut)
En nog meer...
Zwembad, winkel, snackbar, Wi , res- taurant, café, internetpoint, babyroom, speeltuinen, overdekte recreatie- en animatieruimte, voorzieningen voor gehandicapten.
Groepen met gebarentaal zijn welkom.
Te zien...
Stad Luxemburg, vestingwerken van Montmédy, fort Fermont, Basiliek
van Avioth, het kasteel van Bouillon, oorlogsmuseum in Bastogne, de ruïnes van Montauban, de Abdij van Orval
C MPINGGIDS.COM
B-6730 Tintigny  Rue Norulle 16  Tel: 0032 63 444078 www.chene eur.be  info@chene eur.be
5


   3   4   5   6   7