camping Natuurlijk Limburg

Camping Natuurlijk Limburg 4 sterren camping

In de heuvelachtige bossen van de Voerstreek

Fam. Philips

Roodbos 3
3791 Remersdaal - Voeren
België

+32 (0)472 12 16 87
www.campingnatuurlijklimburg.be
campingnatuurlijklimburg@gmail.com

Klik icoon voor betekenis
Camping Natuurlijk Limburg is een rustige camping gelegen in de heuvelachtige bossen van de Voerstreek, grenzend aan het Zuid-Limburgse Mergelland. Doordat de Voerstreek haar oude kenmerkende landschapswaarden behouden heeft, is ook het habitat voor veel soorten juist intact gebleven. Dit maakt de Voerstreek tot een uniek gebied.

Naast de huurmogelijkheden kunt u natuurlijk ook met uw eigen tent, camper / mobilhome en/of caravan bij ons op de camping verblijven. Het terrein is voorzien van ruime schaduwrijke grasvelden (80 tot 100 m2). Op alle plekken is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de stroomvoorziening (max. 6 amp) en ontvangst WiFi.

Gedurende het hoogseizoen staan we alle dagen voor u klaar zodat u lekker op het terras of in de bar kunt genieten van het prachtige uitzicht onder het genot van een lekker streekbiertje en streekgerechten. In het laagseizoen kunt u in de weekenden gezellig aan de houtkachel een hapje en een drankje nuttigen. In de maanden december, januari en februari is de taverne gesloten.