De leukste campings

Campings in Italië, Oostenrijk en Tsjechië

Elk land heeft zijn goede maar vooral gastvriendelijke campings

Italië bekend van de pizza en de pasta. Maar je kunt er ook volop genieten van de zon. Het culturele erfgoed is hier een hoogtepunt dat je overal om je heen ziet. Verder biedt Italië vele mogelijkheden voor een actieve, sportieve maar ook voor een passieve luiervakantie. Italië staat dan ook garant voor een avontuur in ontdekken en beleven.

Oostenrijk is genieten van prachtige berglandschappen, kilometerslange wandelpaden. Het ideale vakantieland voor zowel de zomer als de winter. Een land vol culturele schatten en bezienswaardigheden. Oostenrijk is ook erg populair bij ouders met kinderen. Het is een land waar je nooit op uitgekeken raakt, het heeft immers zoveel moois in petto.

Tsjechië is een land waar het goed toeven is. Er is een mooie natuur en en er zijn mooie monumenten. Het land heeft veel te bieden aan jong en oud van een stedentrip, sportieve vakantie, relax vakantie van zon tot wintersport. Je vindt er ook veel authentieke steden waar je je ogen uitkijkt. Ook is Tsjechië rijk aan kuuroorden, kastelen en fantastische natuurparken.