camping Kautenbach

Camping Kautenbach 3 sterren camping

Voor de echte natuurliefhebber is dit het ideale gebied

Erik & Bianca in 't Groen

An der Weierbaach
L-9663 Kautenbach
Luxemburg

+352 950303
www.campingkautenbach.lu
campkaut@pt.lu
Nederlandse beheerder


Kautenbach is open van: 20 januari tot 20 december

Direct naar de website van Camping Kautenbach

Kautenbach op Google
Klik icoon voor betekenis

Camping Kautenbach ligt in het mooiste natuur wandelgebied van Luxemburg. Verborgen in een schitterend groen dal aan de oevers van de Clerve, omringt bos, ruimte en rust.

De camping heeft een unieke ligging. In een grote U-bocht van de Clerve. Door die grote U-bocht is de camping nooit in z'n geheel te overzien. Dit maakt de camping erg intiem. U leeft midden in de natuur. Het is een lange smalle camping.

De Camping hoort bij het plaatsje Kautenbach in de Luxemburgse Ardennen. De kampeerplaatsen zijn circa 50, 100 of 120 m2 groot en veel zijn dichtbij het riviertje de Clerve gesitueerd.

De kampeerplaatsen zijn vrij in te richten. Dus u hoeft uw tent, caravan of camper niet neer te zetten zoals de buurman. Gewoon zoals dat het beste bij u past. Er is een apart deel voor jaarplaatsen. De plaatsen hebben allemaal elektriciteit, via centrale stroompunten. De camping is ca. 5 ha groot en heeft 235 plaatsen. De asfaltwegen zijn verlicht.

Kautenbach weer
Kijk op Google Maps
De kinderen kunnen zich perfect vermaken in de speeltuin met springkussen. Ook in de Clerve kan door de kinderen worden gespeeld. Dammen bouwen enz. En wat is er nu leuker, om in stromend water te spelen en te poedelen. Wel zwemspullen meenemen!

Omdat camping Kautenbach een grote camping is zijn de faciliteiten en voorzieningen daar ook naar. Zoals een internetcafé, pooltafel, bistro, sport en kinderanimatie. Tijdens de meivakantie en het hoogseizoen gratis animatie.

Wij bieden u naast de gastvrijheid rust en ruimte, een mooie ligging in een prachtig wandelgebied. Voor de echte natuurliefhebber is dit het ideale gebied. Er zijn géén drukke autowegen langs de camping en uiteraard beschikken we over comfortabel sanitair.

Een van ons Erik en Bianca, is altijd aanwezig op de camping in Kautenbach en juist dat is ons geheim van gastvrijheid, orde en netheid. Wij zien er persoonlijk op toe dat u van uw vakantie kunt genieten. Gastvrijheid hebben wij niet uitbesteed.

Restaurant
Maar hoe we ons best ook doen en hoe uitbundig we het proberen te omschrijven, de kwaliteit van Chef-kok Erik, moet u proeven! Hij is niet zomaar een campingeigenaar die ook nog wat aan frituren doet, nee, Erik is een gediplomeerd vakman in de keuken. Wij garanderen u voor elk wat wils. En van ons kunt u aannemen dat de entourage één van de beste is. Een binnen- en een buitenterras met uitzicht over de camping, behaaglijk in de zon. En dan lekker eten, glaasje huiswijn of fris erbij. Tja wat moeten we nu nog meer schrijven…O ja, het is niet duur.... En natuurlijk zijn er ook gewoon patatjes te koop om mee te nemen. Gezelligheid en lekker eten is niet te beschrijven, het is beleven.

Bar/bistro
In onze bistro zwaaien Bianca en Whoops de pollepel. Wij garanderen u hoofdzakelijk verse producten.

Op koude avonden is het goed toeven in de bistro. u komt gezellig kaarten of een bordspel spelen bij een warm drankje. De bar is de ontmoetingsplaats, tussen de plaatselijke bevolking en de toeristen. Rond 16.00 uur komen de stamgasten vaak de dag delen aan de bar onder het genot van een vers getapt glaasje Bofferding, een lekker glas Luxemburgs bier. Sluit u aan bij de stamgasten, hoe meer zielen.......... Wat is er leuker om 's avonds, ter afsluiting van de dag, met de overige kampeerders een goed gesprek of een gezellige babbel te hebben bij een glas wijn of whisky aan de bar.

Sport kijken

Speciaal voor onze gasten wordt er een 'stadion' breed scherm opgehangen om gezamenlijk de wedstrijden te bekijken. Live in de Bistro.

Vermaak voor de kleintjes
Wij organiseren voor de kleintjes elke ochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur, knutselen en vaak 's middag in de namiddag spelletjes en buitenactiviteiten. Neemt u vooral wasknijpers mee voor al die werkjes die u moet ophangen en een boek anders komt u de tijd niet door!

Verder hebben we een mooie speeltuin, een springkussen en een trampoline. En niet te vergeten de beek en het spannende bos waar je berg op en berg af kan. Regelmatig is er 's avonds voorlezen of een kort toneelstukje in de Bistro - kinderclub. Dan kunt u de afwas doen. Sterkte!

In de omgeving van de camping vindt u de bekende plaatsen zoals Vianden, Diekirch, Clervaux, Wiltz, enz…..
Safariten

Safaritenten

Houdt u van kamperen, maar niet van een tent opbouwen en op een luchtbed slapen, dan is een safaritent huren de juiste oplossing. Bij aankomst staat de ingerichte tent gereed, de keuken ingericht met de nodige huisraad. Aanwezig, koelkast, magnetron, senseo, waterkoker, 4-pits gasfornuis. U hoeft alleen uw persoonlijke bagage maar neer te zetten en de koelkast te vullen. De bedden zijn gedekt, 2 boxspring-bedden en 1 of 2 stapelbedden van goede kwaliteit zorgen voor een heerlijk slaapcomfort. Honden zijn toegestaan in de tenten.

Stacaravan (4 persoons)

Wij verhuren 6 stacaravans, van Pasen tot eind oktober. De caravan biedt slaapgelegenheid voor 4 personen, heeft een ruime zithoek, eethoek en een aangenaam keukenblok. Een overdekt terras. De caravan is voorzien van huisraad, magnetron, een tuinset en chemisch toilet. Wij hebben bewust gekozen om geen tv in de huurcaravans te plaatsen. Bij aankomst hebben wij de bedden gedekt.

Wegens het ontbreken van riolering op de kampveldjes is het sanitair in de openbare gebouwen te gebruiken. Honden en roken zijn in de caravans niet toegestaan.

Stacaravan
Pods

Pods (4 persoons)

De Pod is een houten trekkershut die in de zomer de hitte en in de winter de kou buiten laat. Door de isolatie hoort u weinig geluiden van buitenaf. Het raampje en de deur zijn voorzien van een rolgordijn wat weinig daglicht doorlaat zodat u in de zomer niet om 6 uur van het daglicht wakker wordt. De specifieke vorm geeft het geheel een leuk uiterlijk. De fraaie houten afwerking binnenin en tapijt op de vloer zorgen voor een behaaglijk gevoel.
U kunt een verblijf in The Pod zien als een kampeervakantie, zonder zelf een tent mee te hoeven nemen. The Pod's zijn voorzien van veldbedden, licht, stroom, verwarming en balkonset (tafel en 2 stoelen)
Honden en roken zijn in the Pod's niet toegestaan


www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.