camping Europacamping Nommerlayen

Europacamping Nommerlayen 5 sterren camping

Aan het prachtige wandelgebied Nommerlayen

Fam. Miny

L-7465 Nommern
Luxemburg

+352 878078
www.nommerlayen-ec.lu
info@nommerlayen-ec.lu
Luxemburgs beheer


Europacamping Nommerlayen is open van: 1 april tot 1 november

Direct naar de website van Europacamping Nommerlayen

Europacamping Nommerlayen Google
Klik icoon voor betekenis

In het centrum van Groothertogdom Luxemburg liggen de "Nommerlayen", een van de mooiste formaties van kalksteenrotsen in dit kleinste landje van Europa. Een wirwar van steile rotswanden, smalle bochten, diepe ravijnen en vele kilometerslange paden waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de rust. Direct grenzend aan dit groteske natuurpark ligt een van Luxemburgs mooiste camping: "Europacamping Nommerlayen".

Wij heten u hartelijk welkom op de leuke familiecamping Europacamping Nommerlayen direct gelegen aan het prachtige wandelgebied Nommerlayen, in het hartje van Luxemburg.

Door de ligging en prachtige dorpjes vormt camping Nommerlayen het ideale vertrekpunt voor uitstapjes (naar Luxemburg, Trier, Bitburg) Heerlijk wandelen en mountainbiken vanaf de camping.

En camping èn comfort voor jong en oud èn natuur gaan op "Nommerlayen" hand in hand.

Europacamping Nommerlayen weer
Kijk op Google Maps
Wij hebben 410 plaatsen van 70-120 m2 met eigen waterkraan, afvoer, stroomaansluiting 2 of 16 Ampère en een nachtlamp en 13 plaatsen van 70-100 m2 zonder eigen waterkraan enz.

Romeinse badtempel als sanitairgebouw
Ons sanitair is zeer kompleet. Het normale is bij anderen niet zo normaal. Onze nieuwe Romeinse Badtempel heeft extra brede douches met een wastafel, uiteraard hebben wij ook waskabines. Sommige toiletten, douches en waskabines, zijn zo breed gemaakt (rolstoelbreedte) èn grepen, dat ook minder-validen hiervan zonder meer gebruik kunnen maken. Natuurlijk hebben wij een paar badkamers, die speciaal gemaakt zijn voor invaliden. De badkamers kunnen privé gehuurd worden voor langere tijd, maar ook huren per keer is mogelijk. Alle badkamers zijn voorzien van een whirlpool. De kinderen - van klein (baby's) tot groot (160 cm) - hebben hun eigen sanitair. Elders in dit gebouw vindt u een sauna en een dampbad.

We houden met iedereen rekening
In het hoogseizoen richten wij ons vooral op families met kinderen in alle leeftijd-klassen. Het heeft voordelen families met kinderen in een bepaalde leeftijdklasse bij elkaar te plaatsen. Teenagers zijn in een fase waarin kontakten soms moeilijk gelegd worden. Bovendien gaan zij niet bepaald vroeg naar bed.

Super glijbaan
De speeltuin bezit behalve het gebruikelijke een 50m-glijbaan. Deze glijbaan is een blikvanger als u aankomt op de camping. Van bovenaf heeft u een mooi uitzicht op het zwembad en het dorp Nommern. Naast de glijbaan staan tipi's (wigwams).

Nog meer ontspanning
Onze bowling, voetbal- en volleybalvelden nodigen u zeker uit voor een onderlinge gezelligheidswedstrijd. Indien aangelijnd, zijn honden toegestaan.

Heidi-Hei
Een recreatief aanbod voor jong en oud. Ons recreatieteam herkent u aan hun "Heidi-Hei" yell en zij staan borg voor een hoop plezier.

Themawandelingen
In de weekends worden ecologische themawandelingen georganiseerd.

Zwembad
In ons 50 m. lange zwembad kunt u ongestoord baantjes trekken. Losser gaat het er aan toe in het 500 m2 grote speelbad met dieptes van 20 tot 135 cm., een wildwaterbaan en allerlei speelattributen.

Café/Bar en Restaurant
Vanuit onze bar "Coupole" en vanaf het terras heeft u een prima overzicht over de diverse activiteiten. In ons restaurant a la carte kunt u genieten van de lekkerste Luxemburgse specialiteiten.

Supermarkt
En gaat u niet uit eten, dan kunt u terecht in onze supermarkt met royaal aanbod van levensmiddelen, of u haalt kant en klare gerechten uit onze keuken.

Wifi - draadloos internet
Op bijna de hele camping kunt u met uw laptop genieten van draadloos internet op uw eigen kampeerplaats. Mocht u meer gebruik willen maken van het draadloos internet via uw eigen laptop, of met behulp van ons ter beschikking gestelde systeem.
Stacaravans

Stacaravans

De stacaravans hebben twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed (1,40m x 2,00m) en een met drie eenpersoonsbedden (0,75 x 1,90m) alle voorzien van eenpersoonsdekbedden. Woonkamer met kleurentelevisie, badkamer, compleet ingerichte keuken (servies, bestek, volledige keukeninrichting, koffiezetapparaat, magnetron, ijskast, tuinmeubels en dekbedden) en een gemeubileerd terras. De auto wordt op een aprte parkeerplaats geparkeerd.hoeft alleen zelf onder- en hoeslakens, slopen, thee- en handdoeken mee te nemen.

Cottages

De 8 (nieuwe, 2015) cottages bevinden zich verspreid over de plaatsen 127-138. Deze hebben twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed (1,60m x 2,00m) en een met drie eenpersoonsbedden (0,80 x 2,00m) alle voorzien van eenpersoonsdekbedden.

Woonkamer met kleurentelevisie, badkamer, compleet ingerichte keuken (servies, bestek, volledige keukeninrichting, koffiezetapparaat, magnetron, ijskast, tuinmeubels en dekbedden) en een gemeubileerd terras, waarnaast de auto wordt geparkeerd.

U hoeft alleen zelf onder- en hoeslakens, slopen, thee- en handdoeken mee te nemen.

Cottages
Chalet

Chalets

De Chalets hebben twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed (1.6 x 2.0 m) en één met 3 eenpersoonsbedden (0.8 x 2.0 m), woonkamer met kleurentelevisie, badkamer, kompleet ingerichte keuken en een gemeubileerd terras, waarnaast de auto wordt geparkeerd. Lakens, slopen, thee- en handdoeken moet u zelf meebrengen.


www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.